Kínai ajtózár, kilincs forgalmazás, értékesítés

Nagyon sok telefonhívást kapunk a letört, eltört kilincsekkel kapcsolatban. Ezek a kilincsek, vagy másnéven pajzsok kínai bejárati ajtókon találhatók. A legtöbb esetben ismert márkákról beszélünk, HiSec vagy Secdoors biztonsági bejárati ajtókról. Azt tudni kell, hogy hasonló felépítésű kínai ajtókat lehet kapni barkácsáruházakban is, természetesen kedvező áron, de ezek az ajtók általában csak egy zárral rendelkeznek és vékonyabbak is. Ám a kilincs garnitúra felépítésük ugyanaz, mint a fent említett biztonsági bejárati ajtóké.

A kilincsek legtöbbször rángatás, illetve nem megfelelő rendeltetésszerű használat miatt törnek le. Itt azonban nem feltétlen okolható a tulajdonos, mert sajnos a legtöbb esetben, a magyar építőiparra jellemzően, ezek az ajtók nem megfelelően lettek beépítve. Erre most nem térnénk külön ki, de amit nem a forgalmazó cég hivatalosan ajánlott szakembere épít be, azzal általában problémák adódnak.

A régebbi kínai ajtóknál szintén elő szokott fordulni kilincs letörés, de ez általában a gyenge anyagnak köszönhető, illetve a sok éves használatnak. Ha kilincsek letörnek, akár a külső vagy akár a belső oldalon, az balesetveszélyes lehet, illetve a továbbiakban, ha kívülről tört le a kilincs, akkor csak a kulccsal működtethető az ajtó. Ez pedig nem csak balesetveszélyes, de szintén nem rendeltetésszerű használatot eredményez, mely során további zár-problémák lépnek majd fel.

Cégünknél lehet vásárolni ilyen kínai bejárati ajtóra való kilincseket. A kilincsek párban vannak, tehát nem lehet csak külső- vagy belső kilincset külön vásárolni. Az általunk forgalmazott kilincsgarnitúrák már egy erősített változatban kerülnek forgalomba, ami azt jelenti, hogy acélmerevítéssel rendelkeznek. Ezt nagyon fontos tudni, mert az anyaguk nem hasonlítható össze a gyenge, párezer forintért kínált kilincs változatokkal! Mi csakis és kizárólag ezt az acélmerevítős változatot forgalmazzuk, mind biztonsági, mind garanciális okokból kifolyólag.

Az erősített kilincs garnitúra ára a kínai bejárati ajtókra bruttó 14 700 Ft. A kilincsek átvehetők irodánkban, előzetes időpontegyeztetés alapján, készpénzfizetési számla ellenében. Semmi probléma sincs azzal sem, ha valaki vidéken lakik. Mindenkinek el tudjuk postázni a kilincseket, ami azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított egy munkanapon belül a kilincseket kézhez kapják. Erre csupán egy postaköltség tevődik rá kb. 2500 Ft értékben.

Ne vacakoljon a gyenge kilincsekkel, ne rendeljen webáruházból olcsó kilincseket, mert ugyanúgy le fognak törni, mint a régiek!

Vásároljanak tőlünk kínai bejárati ajtóhoz erős kilincseket és biztosak lehetnek benne, hogy nem lesz gond ezzel a továbbiakban!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak