Kínai ledes, világító ajtókilincs vásárlás

A kínai bejárati ajtókból több különböző típus, szín, méret és kivitel van jelen a magyar piacon, de a kilincsük tulajdonképpen mind egyforma. Szinte mindegyikre fel lehet szerelni ugyanazt a garnitúrát. A rögzítő furatok, a kilincstenger lyukasztás, a zárbetéthenger kiosztás, a belső tekerős ráfordító ugyanis mind ugyanarra a helyre esik. Maximum annyi a különbség, hogy nem hasonlít színben és formában a barkácsáruházakban kapható kínai ajtók csíkos kilincseihez, de ezen kívül minden paramétere megegyezik velük.

Ezeket a kínai kilincseket sok cég forgalmazza, egyesek alacsony, nyomott áron, de amit az ügyfelek nem tudnak, az az, hogy az olcsóbb változatok esetén ugyanazt a vacak változatot kapják, mint ami eredetileg az ajtón volt és egy év után letörött.

Cégünk a kínai kilincsek eladásánál, értékesítésénél különös hangsúlyt fektet az erősített verzióra. Mi egyfajtát tartunk, ami ugyan drágább, mint a webáruházak kilincsei, de nem is törik le egy hónap alatt, hogy az ügyfélnek ezután harmadszorra is vásárolni kelljen!

Mi 14.700 Ft-os áron áruljuk ezt az ajtókilincset, amely jobbos- és balos kivitelben is megrendelhető. 13 óráig leadott rendelés esetén, már másnapi házhozszállítással hozzájuthat az új, erősített változatú kínai ajtókilincshez! Ezt házilag is könnyedén fel lehet szerelni.

Az eltört rugójú kínai ajtókilincs tönkreteheti a zárszerkezetet, illetve a kívülről vagy belüről félbetört kilincs balesetveszélyes is, és az ajtózár nyitását korlátozza.

Cserélje le ezt az ajtókilincset sajátkezűleg! Rendelje és vásárolja meg tőlünk az erősített kínai kilincsgarnitúrát, ezzel is növelve az ajtózár élettartamát!

A kínai ajtókilincsbe beépített rugó azért van ott, hogy csillapítsa és megkímélje a zár rugózását, illetve a kilincs visszahúzását vízszintes állapotba. Ha törött a rugó, a zárnak a rugója használódik, mely egy fél éven belül szintén tönkremegy. Ez pedig az ajtózár nem nyíláshoz fog vezetni, amihez mindenképpen zárszerelő szakember bevonása szükséges!

Forduljon hozzánk az új, erősített, jó minőségű kínai ajtókilincs vásárlásával kapcsolatban!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak