Kínai acélajtó kilincs forgalmazása, értékesítése

Ahogy változnak a biztonsági előírások, illetve cserélődnek a bejárati ajtók, egyre nagyobb igény mutatkozik a HiSec és Secdoors, és persze az összes valamilyen fantázianévre elnevezett kínai ajtókra. Ezáltal a mi munkánkra is egyre nagyobb területen van igény és egyre több hívásunk van ezeknek az ajtóknak a zárjainak, kilincseinek, zárbetétjeinek a pótlására.

Weboldalunkon különböző termékeket árusítunk, különböző gyártóktól, de a legnagyobb forgalmat mégis a kínai ajtók zárjai és azok alkatrészei teszik ki. Rengeteg kínai kilincset adunk el magánszemélyeknek, zárszervizeknek, cégeknek egyaránt, mivel ezek a kilincsek letörnek és így nem lehet tovább használni az ajtót.

Két oka is lehet a kilincs letörésének, az elmúlt évek értékesítései alapján elég nagy tapasztalatot szereztünk ennek kiváltó okairól. Az egyik az, amikor a kilincs eddig tökéletesen működött, majd egyszer csak kézben marad a külső rész. Ez az anyagfáradásnak, anyagelhasználódásnak tudható be. Általában 5-10 év közötti időtartamot bírnak ki ezek a kilincsek. A másik ok pedig az ajtó rossz beépítése, amit az ügyfél nem vesz észre, hiszen hozzászokott ahhoz, hogy az ajtót úgy kell bezárni, hogy emelgetni, ütni, rúgni, tolni, húzni kell.

Mivel a kilincs az erőkar, és az anyaga gyenge, ezért valaminek engednie kell, hiszen az ajtót nem téphetjük ki a helyéről.

Ha Önnek is HiSec ajtaja van és letört a kilincse, forduljon hozzánk bizalommal, tőlünk akár aznapi vásárlással meg tudja oldani a kilincs cserét, és nem kell hozzá szerelőt hívnia! Amit mi árulunk, az nem a mások által is forgalmazott gyenge minőség, hanem az erősített verzió. Ezt nyugodtan felszerelheti, ebben nem fog csalódni, nem fog újra letörni!

Minden esetben mindenkinek elmondjuk, hogy a kilincs cseréje után ellenőrizze az ajtó záródási pontjait, mégpedig azokon a részeken, ahol az ajtótokba becsatlakoznak a zárrudak. Erre azért van szükség, hogy az ajtó ne akadjon, ne szoruljon, így megelőzzük a kilincs ismételt letörését. Ezt akár egy gömbölyű reszelővel meg lehet oldani, nem egy bonyolult feladat, házilag simán elvégezhető.

A HiSec acélajtó kilincsei nálunk raktárról elérhetők. A rendeléssel kapcsolatban nem kell regisztrálni, nincsenek felhasználási szabályok. Felhív minket, egyeztetjük hogyan szeretné átvenni, jobbos- vagy balos változatra van-e szükség és már viheti is. Ügyfeleink számára az adott napi rendelés másnap kiszállításra kerül, ezt is rugalmasan kezeljük.

Ha megoldható az ügyfél részéről a fotó küldése a szóban forgó ajtó kilincséről, akár kívülről, akár belülről, az mindenképpen segít a nyitási irány beazonosításban. Általában nem tudják az emberek ennek a fogalmát. Csupán kellemetlen, idő- és pénzigényes, ha leküldünk valakinek egy balos változatot, mert azt kért, majd kiderül, hogy mégis jobbosra lett volna szüksége.

Mi azért vagyunk, hogy segítsük, Önnek csak az áru átvételéről kell gondoskodnia!

A HiSec ajtókilincs komplett ára bruttó 14.700 Ft. Csavarokkal, külső belső egységgel, tengellyel, rozettával, védőcsomagolásban, dobozban. Házhoz szállítás esetén erre csak a postai viteldíj tevődik rá.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak