Kilincsemelős műanyag ajtóba zárbetét

Az emelőkilincses műanyag ajtókkal találkozhatunk társasházakban, családi házakban, tároló- és pinceajtókként egyaránt, mivel könnyűk, jól szigeteltek és egy jó zárbetéttel kellő biztonságot nyújtanak bejárati ajtóként is.

A hangsúly a jó minőségű zárbetéten van, hiszen az működteti a szerkezetet, az biztosítja a záródást.

A műanyag ajtóba való zárbetét vásárlásakor, kiválasztásakor a következők legyenek szem előtt tartva:

  • törésvédelem
  • fúrásvédelem
  • savazás elleni védelem
  • másolásvédelem
  • beütőkulcsos nyitás elleni védelem és finomnyitás elleni védelem
  • magkihúzás elleni védelem
  • MABISZ legalább 5-ös, de inkább 6-os minősítés
  • neves zárgyártó terméke legyen
  • ne Kínában készüljön
  • a kulcsok másolása ne legyen egyszerű

Sajnos ezek a kritériumok nagyon kevés betétben vannak meg egyszerre. Sokan sokféle terméket, zárbetétet árulnak és hirdetik azokat úgy, hogy minden ellen véd, de mivel az ügyfél nem ért hozzá, így megveszi a gyengébb változatokat is. Nem mondunk márkanevet, nem rontjuk más üzletét, de egy német terméket hirdető zárbetétet, ami Kínában készül, papírcetli tartozik hozzá, amit kódkártyaként hirdetnek, és egy alapméret ára 4000 Ft, ezt mi, azért nem neveznénk műanyag ajtóba való biztonsági zárbetétnek!

Nálunk csakis bevizsgált, a fent felsorolt biztonsági paraméreteknek megfelelő, Izraelben gyártott zárbetétet tud vásárolni! Persze az ára nem 5000 Ft. De, aki azt mondja, ez elég egy műanyag ajtóba, az vagy hazudik, vagy abszolút nem ért a szakmához!

A mi termékünk izraeli, közvetlenül a gyárból érkezik hozzánk, köztünk nincs harmadik kereskedői kapocs, aki a saját 20 százalékát szintén ráhárítja a vevőre. Éppen ezért tudunk a hasonló minőségben és védelmi fokozatban készült versenytársaknál jóval kedvezőbb árat biztosítani a vásárlósinknak!

Ami még fontos, hogy az RB zárbetétek interaktív csaposak, ami az jelenti, hogy csap a csapban csaprendszerrel rendelkeznek, így 100 százalékban ellenállnak a manipulációs finomnyitásnak, zárpikkelésnek. Magyarországon nagyon kevés interaktív csapos zárbetét van jelen, így a minőség és a magas biztonsági fokozat mindenképpen önmagáért beszél!

Amennyiben Ön is a megbízható, jó minőségű és megfelelő biztonsági fokozatú zárbetétek híve, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Aki nemcsak lélektani megnyugvásra vágyik egy új zárbetét vásárlásakor, hanem valódi védelmet akar, bátran keressen minket!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak