Keylocx zárbetét kulcsfelépítése

Az Izraelben készült Keylocx zárbetéthez 5 darab gyári kulcsot csomagol a gyártó, ami lapon mart kivitelű. 2030-ig áll szabadalmi védelem alatt áll. A szabadalmi védelem a kulcson elhelyezkedő mozgó alkatrészre, illetve a zárhenger utolsó, dupla csapjára van alkalmazva. Ez annyit jelent, hogy csak azok az üzletek és kulcsmásoló cégek tudnak az RB Keylocx zárbetéthez kulcsot másolni, akik tőlünk, a forgalmazótól, nyerskulcsot kapnak.

A másolásvédett zárak kulcsainak a másolása egy kényes dolog, mert sajnos sok olyan cég van, aki nem kéri el a kulcshoz tartozó kártyát és úgy másolja le a kulcsokat. Ezért mi, egyelőre csak a Kulcskirály üzletnek biztosítunk nyerskulcsot, vagyis hozzájuk küldjük az ügyfeleket a további kulcsok másolása végett. Fontos, hogy a kártya ott legyen a másolásnál, mert, ha nincs kártya, nincs kulcsmásolás! Ilyenkor marad a zárcsere, mint egyetlen megoldás.

Az RB Keylocx kulcsfelépítése több részből áll. Van a kényelmes kulcsfej, fekete műanyag bevonattal, kulcskarikára akasztási lehetőséggel. A fej egyik oldalán a DO NOT DUPLICATE – PATENTED felirat található, amely a másolásvédelemre hívja fel a figyelmet. A másik oldalon az RB vállalat logója található és egy kulcsjelölő furat, amibe a családtagok különböző színes műanyagokat pattinthatnak be a megkülönböztetés végett.

Az RB vállalat nagyon jól kitalálta a hosszú, keskeny, váll nélküli kulcs-szárat, amely mindkét irányból vízszintesen belehelyezhető a zárbetétbe. A kulcs-száron megtalálható a kulcsprofil száma, a kulcsvégen a mozgó alkatrész és a zárcsapok furatai, amelyek 1-6 mélységig váltakozhatnak, különböző osztási sorrendben. Ezeket a gyártó határozza meg, több százezer különféle variáció lehetséges ebből, mely garancia arra, hogy más kulcsa nem nyitja az adott zárbetétet.

A Keylocx zárbetét kulcsai minden zárba, hevederzárba kiválóan alkalmazhatók, maga a zárbetét MABISZ 5-ös tanúsítvánnyal rendelkezik.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak