Kale ajtózárak forgalmazása

A Kale Kilit gyár

A Kale Kilitet 1953-ban alapította Sadık Ozgur, és azóta a vállalat a török ​​gazdaságban, a foglalkoztatás és az export számok miatt, vezető szereplővé vált.

Ozgur úr egy Tahtakale-i műhelyben kezdte pályafutását, ahol fémágyrácsot és gáztűzhelyeket gyártott. A török ​​gazdaság különösen nehéz időszaka alatt képes volt létrehozni az első helyileg gyártott zárakat.

A zárak kivitelezésének magas színvonala biztosította, hogy hamarosan népszerű keresletet élvezzenek. 1957-ben a műhely egy új létesítménybe költözött, amely már 1640 m2 területű volt, Bahçelievlerben. A termelés tovább folytatódott az alkalmazottak és a gépek számának növekedésével, amelyek csúcspontját 1958-ban Kale Kollektif Sirketi létesítették.

Abban az időben a cég sikeresen kezdett lakatokat gyártani, és az új befektetések a vállalat növekedéséhez vezettek. A céget 1966-ban nevezték el Kale Madeni Eşya Fabrikası-nak, majd 1965-ben Törökország első biztonsági zárjának gyártását követte.

A Kale Kilit egy olyan brand, amely nemcsak Törökországban, hanem a világpiacon is jelen van. A Kale Kilit olyan gyártási technológiával rendelkezik, amely termelési technológiák infrastruktúrája számos ország és régió felhasználói szokásainak megfelel, valamint a biztonsági követelményekkel is találkozik.

Alkalmazottainak száma kb. 2000. A Kale Kilit jelenleg a világ 102 országában van jelen, Oroszországtól Argentínáig és Ukrajnától Szaúd-Arábiáig. A Kale Kilit évente 70 országba exportál. Főbb export országok: Szaúd-Arábia, Irak, Oroszország és Algéria.

A Kale Kilit az Isztambuli Ásványi és Fémipari Exportőrök Szövetségének (IMMIB) “fémáruk” kategóriájába tartozó díját 2003-ban, 2009-ben, 2011-ben, 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben nyerte el. Továbbá Kale Kilit folytatja azt a térhódító útját, amelyben az évek során az ISO “Törökország első 500 ipari vállalatának” rangját töltötte be.

Kale ajtózárak szakszervize

Üzleti vállalkozásunk két részre osztható, az egyik az értékesítés, a másik pedig a szerviz. A török Kale zárgyártó igen széles palettát sorakoztat fel az európai piacon. Ebbe természetesen a magyar igényeket is beleértjük. Portálzárak, zárbetétek, tűkulcsos zárak, kampós zárak, nagy- és kistestű tollas kulcsos és cilinderes zárak, stb.

Cégünk csak bizonyos típusú Kale zárakra specializálta magát. Weboldalunk menüsorjában megtalálja azokat a termékeket, amelyeket eladásra is forgalmazunk. Ezekből természetesen raktárkészletet tartunk. Ha valakinek más termékre lenne szüksége, abban sajnos nem tudunk segíteni. Azt, hogy milyen zárat tartunk készleten, az elmúlt 10 év zárszervizes tapasztalatain alapul, mégpedig azon, hogy melyik zárra van igény hazánkban. Készleteinket és típusainkat azonban folyamatosan bővítjük. Várjuk azon kedves érdeklődők és vásárlók hívását is, akik szerviz-szolgáltatás nélkül, csak vásárolni szeretnének Kale biztonsági főzárakat vagy másodzárakat.

Akár telefonon, akár e-mailben érdeklődhet Kale zárjainkról. Itt hangsúlyoznánk, hogy csakis a weboldalon feltüntetett Kale zárakat tartjuk raktáron, tehát nem mindent! Pl. Kale portálzárat, tűkulcsos zárat, elektromos zárat, Kale zárbetétet nem forgalmazunk!

Munkarendünk az értékesítés tekintetében munkanapokon reggel és 8 és este 18 óra között elérhető. Ezeket a Kale szerkezeteket raktárkészletről tudjuk biztosítani. A szóban forgó zárról minden esetben fényképet kérünk e-mailben a beazonosítás érdekében.

Főként tollas kulcsos és cilinder vezérlésű Kale alsó- és felső, egyirányú zárszerkezeteket tartunk, illetve a hozzá szükséges törésvédő pajzsokat, amelyek megvédik a zárbetétet a rongálástól.

Kale zárszerviz, zárcsere

Hazánkban egyre jobban el vannak terjedve a Kale zárak különböző típusai a bejárati ajtókban. Azért is vágtunk bele a helyszíni zárszerviz szolgáltatásba, mert ezeket a zárakat nagyon nehéz beszerezni, senki nem foglalkozik ezzel, és semelyik zárgyártó terméke nem kompatibilis ezekkel a Kale zárakkal. Cégünk vállalja, Budapest területén, de igény esetén Pest megyében is, a Kale tollas kulcsos alsó- és felső zár cseréjét, helyszíni munkavégzéssel, gyors kiszállással, korrekt áron, raktárkészletről.

A Kale zárak cseréjét garanciával végezzük, akár egy órán belüli kiszállással, munkánk és a forgalom függvényében, de minden megrendelést mihamarabb próbálunk elvégezni. Mivel több típus létezik, ezért diszpécserünk mindig kikérdezi az ügyfelet, hogy hányra tudja a zárat bezárni, milyen kulcs tartozik a zárhoz, stb., illetve, hogy tud-e fotót küldeni róla, mielőtt a zárcserét megrendelnék. A Kale zárcsere árairól érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunknál! Pontos összeget csak a fotó beazonosítása után tudunk az ügyfeleknek mondani, mind vásárlás, mind zárcsere esetén.

Egyre több olyan biztonsági ajtó van Magyarországon, amiben különböző méretű Kale tollas kulcsos vagy cilinderes zárszerkezet van. Ezeknek a cseréjét, szervizelését vállaljuk. A többi zárszerviz céggel ellentétben, nekünk ezekből az ajtózárakból raktárkészletünk van, tehát nem kell ez ügyben heteket, hónapokat várni. A zárcsere miatt minden esetben fotót kérünk a szóban forgó zárszerkezetből, hogy felkészülten tudjunk menni az ügyfélhez a Kale ajtózárat kicserélni.

A Kale ajtózár szerkezet megegyezik a Beyler biztonsági ajtó zárszerkezetével, így azzal csereszabatos. A hazánkban népszerű Nívó ajtógyártó cég szinte összes bevésőzárját tudjuk cserélni, szervizelni, rövid határidővel, gyors kiszállással Budapest területén.

A zárcsere alkalmával külön kiszállási díjat nem számolunk fel Budapest területén, csak a munkadíjat, illetve az anyagköltséget kell az ügyfélnek megfizetnie, számla ellenében.

https://zarcserebudapest.eu/kale-zarszerviz-budapest-keruleteiben/