Jó zár, megfizethető biztonság, könnyű felszerelés

A magyar biztonságtechnika piacán kevés zárról mondható az el, hogy jó, biztonságos és mindenki számára megfizethető. Ám van ilyen, mégpedig az olasz Potent gyártó rászegző, egyirányú zárszerkezete. A zár ereje és biztonsága a zárnyelv tömörségében rejlik. Finomnyitás ellen a zárcsőrben elhelyezett különleges csapok garantálnak védelmet.

Ezt a zárat némi odafigyeléssel és pár házi szerszámmal könnyedén fel lehet szerelni. Fúrógép, körkivágó, csillagcsavarhúzó, falba történő rögzítés esetén, pedig falfúró szükséges hozzá.

A zár felszereléséhez szükséges eszközök, szerszámok

Ezt a fajta rászegző zárat, ami nálunk megvásárolhat a biztonság eléréséhez, egyáltalán nem bonyolult felszerelni. Házilag is megoldható, kivitelezhető, csupán minimális szerszámozottság szükséges hozzá. A zárból kijövő zárszerkezethez egy zárcsőr csatlakozik, amelyet tulajdonképpen az ajtón keresztül kell átdugni. Ehhez szükséges egy 32-es körkivágó szerszám, ha nincs, akkor körbe kell rajzolni a zárcsőr formáját, körbefúrkálni, majd reszelővel megigazítani a kört, és ezen mehet át a zárcsőr. Ha ezzel megvagyunk, a saját 4 db csavarjával lehet a zárdobozt az ajtólapra rögzíteni. Egyszárnyú ajtók esetében a falba megy bele a zárnyelv, kétszárnyú ajtók esetén pedig a zárhoz tartozik egy ugyanolyan méretű zárszekrény (fogadódoboz), ezt kell az ellenoldalra felcsavarozni. A csavarok csillagfejű kialakításúak, sima csillagfejű csavarhúzó szükséges a rögzítéshez.

Kétszárnyú ajtók esetében, érdemes inkább kapupánt-csavarokat vásárolni és azokkal rögzíteni, mert erősebben védenek az átszakítás ellen. A legbiztosabb és legmasszívabb tartást akkor érjük el, ha a falba megy bele a zárnyelv. Annyira biztonságos ez a Potent másodzár, hogy a pajszeros befeszítésnek is ellenáll. A takarócímkét két kis csavar tartja, azt kívülről kell felcsavarozni, mert ennek csupán díszítő, takaró jellege van.

A biztonsági zár megvásárlása

Ezt a zárszerkezetet bárki megvásárolhatja, akár, magánszemély, akár vállalkozás, akár cég. Nálunk nincs limit, egy darabbal is kiszolgálunk bárkit.

A megrendelés ezen a linken történik. Csak a megfelelő zárcsőr hosszúságot kell kiválasztani és már mehet is a termék a kosárba. Ha elakadna a webes megrendelés során, írjon nekünk bátran és a kollégák segítenek a rendelés lebonyolításában.

A zárszerkezet ára, raktárkészlet

Ez a zárszerkezet valójában megéri az árát, hiszen olcsón valós biztonságot nem minden szaküzletben lehet kapni, nálunk viszont igen. Ráadásul különböző ajtóvastagságokhoz, 5, 6, 7, 8 cm-es kivitelekben kapható, illetve kulcs-kulcs és kulcs-tekerőgomb változatban.

A gyors szállítást raktárkészletről biztosítjuk, így a délelőtt folyamán leadott rendelést azonnal feldolgozzuk, és már másnap kézhez is veheti a biztonsági zárat. Pénteki rendelés esetén a következő munkanapon, azaz hétfőn kapja kézhez a terméket.

Sajnos tapasztalatból tudjuk és látjuk, hogy a magyar webáruházak 90 százaléka semmilyen készlettel nem rendelkezik, tisztelet a kivételnek. Nyilván, ha nem tartanak benne pénzt, akkor semmibe sem kerül. A mi webáruházunk pont az ellentéte ezeknek, nálunk minden van raktáron, a termékeket folyamatosan pótoljuk, a kínálatot bővítjük. Nincs 4-5 munkanapos várakozási idő a weboldalon hirdetett termékekre!

Ha szükséges, segítünk a megfelelő Potent másodzár kiválasztásában, méret és kivitel kapcsán, továbbá ha küld egy fényképet az ajtóról (belülről), akkor elmondjuk hogyan és miként tudja mindenki az adott ajtóra magának felszerelni ezt a valódi biztonságot nyújtó zárat.

Jó zár, megfizethető biztonság, könnyű felszerelés
Jó zár, megfizethető biztonság, könnyű felszerelés