Izraeli RB zárbetét mindenbe

Nagyon kevés olyan zárbetét van a magyar piacon, ami olyan széleskörű tudással rendelkezik és olyan speciális kulcsai vannak, amely szinte mindenhova beszerelhető, nem számít tömegcikknek, nem lehet minden sarkon kapni és a kulcsmásolását is csak két helyen tudják lemásolni. Ilyenek az RB zárbetétjei. Ezeknek a kulcsai 2030-ig garantáltan másolásvédelemmel rendelkeznek.

Az RB zárbetétek előnye a nagy méretválaszték, a folyamatos raktárkészlet, a Mabisz 5-ös és 6-os biztonsági besorolás és a zárbetétek sokszínűsége, ami a következőket takarja. A LOCXIS és a Keylocx zárbetét minden hevederzárba beszerelhető a megfelelő fogaskerék rászerelése után; kiválóan alkalmas a szintén Izraelben készült, Mul-T-Lock és Superlock többpontos ajtózárak zárszerkezeteihez; vékony kulcsnyakának köszönhetően, bármilyen forgógyűrűs rozettába belemegy; szimmetrikus és aszimmetrikus méretválaszték van belőle, páros és páratlan kiosztásban, mint pl. 33/38 mm, 40/60 mm, 43/48 mm, 31/70 mm.

Ezekből a zárbetétekből az elmúlt években rengeteget eladtunk a kínai ajtók családjaiba is. Ilyen a kétzárral ellátott, világító kilincses HiSec ajtó, a felhúzókilincses, szintén duplazáras Secdoors bejárati ajtó, vagy a 2-3 éve Magyarországra behozott TerraSec márkanevű, dizájnos, távol-keltei csodaajtó. Ezeknél a kínai ajtóknál a gyári betétet azért érdemes lecserélni, mert ez a gyenge láncszem. A kínaiak törekedtek arra, hogy az eladási szám legyen szem előtt tartva a többi ajtóval szemben, nem pedig a vásárló biztonsága, védelme.

Az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek raktárkészleten vannak nálunk, nincs mérethiány belőlük, hiszen folyamatosan pótolva vannak. Személyes átvételre van lehetőség Dunakeszin, vagy webáruházunkban megvásárolhatók, hétvége kivételével másnapi házhozszállítással.

Mabisz besorolás, kulcsok darabszáma

A magyar piacon a zárbetétek javarésze 3-as, 4-es besorolást kapott, aki kérte a Mabisztól a bevizsgálást, homosítást, szakértést. A két zárbetétünk ezeket felülmúlja 5-ös és 6-os, magas szintű besorolásával. Mindez nem véletlen, hiszen Izraelben mindig is a biztonság az első, amit az ország szem előtt tart, pláne a múltra visszatekintve.

A LOCXIS interaktív csapos zárbetéthez 3 db kulcs tartozik és a kódkártya, a Keylocx zárbetéthez pedig 5 db kulcs és a kódkártya. Kulcsok másolásával nem foglalkozunk, partnerünk másol kulcsokat, szigorúan a kódkártya felmutatásával.

Sherlock ajtóba zárbetét

A Sherlock bejárati ajtót az AssaAbloy forgalmazza, mely különböző vállalkozások által kerül beszerelésre. Az építkezés alatti kulcsok vándorlása miatt érdemes a Sherlock zárszerkezetbe kicserélni a régi zárbetétet. Elgondolkodhatunk itt egy komolyabb, dupla-törésvédett SKG zárbetétben is, hiszen az ajtó masszív, a szerkezet többpontos, és ilyenkor a zárbetéten sem szabad spórolni.

Dierre ajtóba izraeli zárbetét

Az olaszországi Torinóban készülő Dierre ajtók igen megbízhatók és biztonságosak, a legtöbb ajtót lakóparki társasházakba szerelik be. Mielőtt a végső tulajdonos átvenné őket, már olyan sok emberen, munkáson ment keresztül a zár kulcsa, hogy nem tudhatni, kinek a kezében maradt vagy ki készíttetett másolatot, amivel a beköltözés után valamikor visszaélés történik. Sajnos ez egy olyan szakma, ahol a kulcs és a zár bizalmon alapszik, a normális helyeken, zárszervizeknél a kulcsok az ügyfél előtt kerülnek kibontásra, nem pedig a kezébe nyomnak egy kopott dobozt, az 5 kulcs helyett pedig 3-4 kósza darabot adnak át. Itt is javasolt a zárbetét mihamarabbi kicserélése akár házilag, akár szakember bevonásával. Tudunk 5-6 alternatívát is kínálni a Dierre ajtók kapcsán a megrendelőnek, mind vásárlás, mind beszerelés kapcsán.

Izraeli RB zárbetét mindenbe
Izraeli RB zárbetét mindenbe
Izraeli RB zárbetét mindenbe