Izraeli RB zárbetét mindenbe

Nagyon kevés olyan zárbetét van a magyar piacon, ami olyan széleskörű tudással rendelkezik és olyan speciális kulcsai vannak, amely szinte mindenhova beszerelhető, nem számít tömegcikknek, nem lehet minden sarkon kapni és a kulcsmásolását is csak két helyen tudják lemásolni. Ilyenek az RB zárbetétjei. Ezeknek a kulcsai 2030-ig garantáltan másolásvédelemmel rendelkeznek.

Az RB zárbetétek előnye a nagy méretválaszték, a folyamatos raktárkészlet, a Mabisz 5-ös és 6-os biztonsági besorolás és a zárbetétek sokszínűsége, ami a következőket takarja. A LOCXIS és a Keylocx zárbetét minden hevederzárba beszerelhető a megfelelő fogaskerék rászerelése után; kiválóan alkalmas a szintén Izraelben készült, Mul-T-Lock és Superlock többpontos ajtózárak zárszerkezeteihez; vékony kulcsnyakának köszönhetően, bármilyen forgógyűrűs rozettába belemegy; szimmetrikus és aszimmetrikus méretválaszték van belőle, páros és páratlan kiosztásban, mint pl. 33/38 mm, 40/60 mm, 43/48 mm, 31/70 mm.

Ezekből a zárbetétekből az elmúlt években rengeteget eladtunk a kínai ajtók családjaiba is. Ilyen a kétzárral ellátott, világító kilincses HiSec ajtó, a felhúzókilincses, szintén duplazáras Secdoors bejárati ajtó, vagy a 2-3 éve Magyarországra behozott TerraSec márkanevű, dizájnos, távol-keltei csodaajtó. Ezeknél a kínai ajtóknál a gyári betétet azért érdemes lecserélni, mert ez a gyenge láncszem. A kínaiak törekedtek arra, hogy az eladási szám legyen szem előtt tartva a többi ajtóval szemben, nem pedig a vásárló biztonsága, védelme.

Az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek raktárkészleten vannak nálunk, nincs mérethiány belőlük, hiszen folyamatosan pótolva vannak. Webáruházunkban megvásárolhatók, hétvége kivételével másnapi házhozszállítással.

Mabisz besorolás, kulcsok darabszáma

A magyar piacon a zárbetétek javarésze 3-as, 4-es besorolást kapott, aki kérte a Mabisztól a bevizsgálást, homosítást, szakértést. A két zárbetétünk ezeket felülmúlja 5-ös és 6-os, magas szintű besorolásával. Mindez nem véletlen, hiszen Izraelben mindig is a biztonság az első, amit az ország szem előtt tart, pláne a múltra visszatekintve.

A LOCXIS interaktív csapos zárbetéthez 3 db kulcs tartozik és a kódkártya, a Keylocx zárbetéthez pedig 5 db kulcs és a kódkártya. Kulcsok másolásával nem foglalkozunk, partnerünk másol kulcsokat, szigorúan a kódkártya felmutatásával.

Sherlock ajtóba zárbetét

A Sherlock bejárati ajtót az AssaAbloy forgalmazza, mely különböző vállalkozások által kerül beszerelésre. Az építkezés alatti kulcsok vándorlása miatt érdemes a Sherlock zárszerkezetbe kicserélni a régi zárbetétet. Elgondolkodhatunk itt egy komolyabb, dupla-törésvédett SKG zárbetétben is, hiszen az ajtó masszív, a szerkezet többpontos, és ilyenkor a zárbetéten sem szabad spórolni.

Dierre ajtóba izraeli zárbetét

Az olaszországi Torinóban készülő Dierre ajtók igen megbízhatók és biztonságosak, a legtöbb ajtót lakóparki társasházakba szerelik be. Mielőtt a végső tulajdonos átvenné őket, már olyan sok emberen, munkáson ment keresztül a zár kulcsa, hogy nem tudhatni, kinek a kezében maradt vagy ki készíttetett másolatot, amivel a beköltözés után valamikor visszaélés történik. Sajnos ez egy olyan szakma, ahol a kulcs és a zár bizalmon alapszik, a normális helyeken, zárszervizeknél a kulcsok az ügyfél előtt kerülnek kibontásra, nem pedig a kezébe nyomnak egy kopott dobozt, az 5 kulcs helyett pedig 3-4 kósza darabot adnak át. Itt is javasolt a zárbetét mihamarabbi kicserélése akár házilag, akár szakember bevonásával. Tudunk 5-6 alternatívát is kínálni a Dierre ajtók kapcsán a megrendelőnek, mind vásárlás, mind beszerelés kapcsán.

Izraeli RB zárbetét mindenbe
Izraeli RB zárbetét mindenbe
Izraeli RB zárbetét mindenbe