Iseo tollas kulcsos zárszerkezet, Mottura változat

Bruttó ár: 36 900 Ft

Ez az olasz Iseo zárszerkezet 3 irányba záródik, előre, felfelé és lefelé történő záródást végez. A zártest négyrudas és csapdanyelves.

A zárhoz 3 db kulcs tartozik, a kulcsok szabadon másolhatók. A kulcsok teljes hossza 92 mm. A kulcsfejre ráhúzható egy kék színű, műanyag sapka, mely megkönnyíti a fogást és a tekerést.

A zárszerkezet csapdanyelve a négy rúd alatt található, jobbos és balos változatra állítható, megfordítható. A zárdobozon a kilinccsel mozgatható csapdanyelv vonalában van egy kis szerelőnyílás, ahová egy kistestű csavarhúzóval kell benyúlni, előretolni a nyelvet, majd 180 fokban átfordítani.

Ehhez a zárszerkezethez tartozik előlap.

A doboz tartalma: négyrudas + csapdanyelves zárszerkezet előlappal, 3 db kulcs és a műanyag kulcssapkák

A zár rögzítése vagy előlapon keresztül történik, négy darab csavarral, vagy a zárdoboz négy sarkában kialakított rögzítőponton át. Ezen felül a zár felső és alsó sarkaiban lévő menetes bolhákon keresztül szintén rögzíthető.

Legtöbbször az Olaszországban készült Masterdoor ajtókban van ez a zárszerkezet beszerelve, de magyar ajtógyártók is szokták ezt a zártípust alkalmazni ajtóikban.

Ez az Iseo zárszerkezet egy az egyben megegyezik az olasz Mottura tollas kulcsos, négyrudas zárral. A zár kódszáma 618D.

A szerkezeti rajzot a fotók között megtalálja. A zár dorn mérete 63/85 mm.

Az Iseo zárszerkezet folyamatosan raktárkészleten van. Ára azonban jóval kedvezőbb, mint a Mottura zár ára.

Kategória:

További információk

Tömeg 3250 g