Iseo Libra okoszár

Az olasz Iseo új Libra LE60 típusú okoszárja már elérhető Magyarországon is! Cégünk importálja ezt az elektronikus, telefonnal működtethető zárbetétet és partnerünk, a III. kerületi Kerék utcai zárszaküzlet forgalmazza. Ide tudnak betérni az érdeklődők, megnézni, kipróbálni, valamint megrendelni.

A hatalmas méretválaszték és az ára miatt ebből az okoszárbetétből raktárkészletet nem tartunk, viszont 2-3 héten belül megérkezik Olaszországból. A használata rendkívül egyszerű, egy internet előfizetéssel ellátott okostelefon szükséges hozzá, melyről kezelhetjük a felhasználókat, időkorlátot állíthatunk be és egyéb funkciókat is alkalmazhatunk.

Kinézete az olaszoktól elvárható dizájnt hozza, a külső elektronikus gomb kétfajta színben és azon belül, négyfajta kivitelben rendelhető meg.

Legfontosabb tudnivalók a működéséről

A Libra okoszár elsősorban telefonról működtethető. Ennek alapfeltétele egy okostelefon és az internet kapcsolat (csak wifi nem elegendő!). A zárbetét nagyon könnyen beszerelhető bármilyen ajtóba, a legfontosabb dolog ezzel kapcsolatban, hogy az elektronikus külső gomb miatt az ajtóba csak a külső oldalról szerelhető be. A beszereléshez egy speciális szerszámpár szükséges, de ezek megvétele nem kötelező, hiszen a Kerék utcai üzletben minden adott ahhoz, hogy úgy elő legyen készítve a zár a működtetést biztosító elemmel együtt, hogy ezzel otthon már senkinek ne kelljen tovább bajlódnia.

Az okostelefonra (Android vagy iOS) az Iseo Argo applikációt kell letölteni és a készülék rögtön felismeri a zárat. A mesterkártya (master card) segítségével lehet az alapbeállításokat megadni, de a későbbiekben beállítható, hogy ez már ne legyen szükséges. Az appon keresztül lehet a további felhasználókat hozzáadni, akik működtethetik az okoszárat telefonról, RFID korongról, okosóráról, kártyával (user card), vagy emailben kapott egyedi kóddal. A legfontosabb, hogy a telefon Bluetooth-on keresztül kommunikál a zárral, így az ajtó közelében kell lenni a nyitáshoz (10 m).

Bővebb információt a termékről ezen a linken talál.

Méretválaszték, a megrendelő feladata

Az Iseo Libra okoszár esetében pontos méretet szükséges megadni a rendeléshez, mégpedig a külső- és belső oldal külön jelölésével. Tehát nem elég a zárbetét teljes hossza, hanem a pontos osztása is szükséges. (Pl. egy 8 cm-es zárbetétnél ez lehet 40/40 mm, 30/50 mm vagy 35/45 mm.) Ennyi a megrendelő feladata, nem több. Az ajtóban most benne lévő zárbetétet ki kell venni és azt pontosan lemérni. Az Iseo Libra LE60 okoszár mérete maximálisan 130/130 mm lehet, ezen belül bármilyen osztásban lehet rendelni, 5 mm-enkénti növekedéssel.

Hol, hogyan lehet megrendelni, mennyi idő alatt érkezik meg az okoszár?

A zárbetétet személyesen tudja megrendelni a Kerék utcai üzletben. Mivel egyedi megrendelésről van szó, az árát előre ki kell fizetni. Pénzvisszatérítés, elállás a vásárló részéről nem lehetséges.

Az okoszárat emailben is meg tudja rendelni a következő email címen: info@biztonsagtechnika.hu

KIZÁRÓLAG abban az esetben fogadunk el e-mailen történő megrendelést, ha abban minden olyan szükséges adat szerepel, ami alapján a termék Olaszországból berendelhető (pl. számlázási név, cím, e-mail cím, telefonszám, pontos méret a megfelelő osztásban, melyik oldal a külső/belső, külső elektronikus gomb színe, szerszámkészlet szükséges-e, a termékért bejön vagy postán kéri, stb.). Amennyiben mindezekkel nincs tisztában, vagy kérdése van, kérjük fáradjon be hétköznapokon a Budapest III., Kerék utca 4 szám alatti üzletbe!

A zárbetét a megrendeléstől számítva 2-3 héten belül megérkezik Olaszországból. Az üzletben kérésre behelyezik a gyári elemet és meghúzzák a speciális szerszámmal a védőburkolatot, így mások nem férnek hozzá az elemhez (esetleges rosszakarók). Amennyiben rendel szerszámkészletet az okoszárhoz, úgy ezt otthon a megrendelő is megteheti.

Az okoszár ára, a megrendelés feltétele

Az Iseo Libra LE60 okoszár ára mérettől függően a következőképpen alakul:

Alap zárbetét ára, bármilyen osztásban, 80 mm teljes hosszig (magasfényű fekete elektronikus külső gombbal): 159.900 Ft

85 és 100 mm (teljes hossz - magasfényű fekete elektronikus külső gombbal): 164.900 Ft

105 és 120 mm (teljes hossz - magasfényű fekete elektronikus külső gombbal): 167.500 Ft

125 és 160 mm (teljes hossz - magasfényű fekete elektronikus külső gombbal): 178.500 Ft

A megrendelés feltétele, hogy a pontos méretosztás meg legyen adva, tudjuk, hogy melyik méret a külső- és melyik méret a belső oldal. Előre ki kell fizetni a termék teljes árát, az egyedi és személyre szabott, Olaszországban történő gyártás miatt. A termék megvásárlása után a vásárlót elállási jog semmilyen esetben nem illeti meg! Esetleges minőség- és működésbeli problémák miatt a terméket kicseréljük!

Ha a vásárló nem tudja az okoszárat megfelelően működtetni, nem működik a telefonján az applikáció, ha nem jól végezte el a méretezést, ha nem tetszik a külső borítás színe, stb., az egyedi gyártás miatt az elállási jog nem illeti meg! Lásd ezen kormányrendelet alapján:

45/2014. (II. 26.) Korm.

  1. § (1) e) Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;