Iseo elektromos ajtózár fogadó biztonsági zárakhoz

Bruttó ár: 29 600 Ft

Az Iseo zárcsaládnak nemcsak zárjai, hanem elektromos ún. ellenoldali fogadói is vannak, jobbos és balos nyitású kivitelben. Az áramellátása 12V.

Az ellenoldali fogadóba csakis kizárólag a 4 rudas + csapdanyelves zárat tudjuk alkalmazni, aminek a tüskék közötti távolsága 28 mm. Ilyen pl. a Mottura, Iseo, Sab, CR, Cerutti, Securemme, Moia, Cisa biztonsági trezorzár.

Az elektromos zár lényege, főként a napközbeni használat, ami lehet pl. iroda, üzlethelyiség, rendelő, ahol nem akarják azt, hogy az ajtó nyitva legyen, így kívülre a kilincs helyére gombot tesznek és ha becsengetnek, akkor a gomb megnyomásával az elektromos zár billenő nyelve kioldódik és az ajtót ki tudják nyitni. Éjszakára viszont be tudják zárni, így a biztonsági zár négy tüskéje becsukódik a képen látható 4 db lyukba az elektromos záron.

Az Iseo elektromos zárhoz alkalmazható tollas kulcsos és cilindervezérlésű zárszerkezet. Az elektromos ellenoldal beszerelésénél az előlappal lehet jobbra/balra kicsit igazítani a szerkezetet, illetve az elektromos zárnyelv szintén állítható. Szükség esetén az elektromos fogadó ki is iktatható, ha nincs rá szükség.

A zárfogadót négy csavarral lehet rögzíteni, bekötése egyszerű.

Az előlap hossza 250 mm, szélessége 35 mm, mely méretek láthatók a fotón is. Az utolsó képen láthatja a zárakat, amelyekhez ez a zárfogadó alkalmazható.

Raktáron tartjuk a zárfogadókat.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Tömeg 430 g
Kivitel

Jobbos, Balos