Interaktív csapos zárbetét

Az interaktív csapos izraeli zárbetéttel, az RB zárgyártó vállalat, a tőle már megszokott és mondhatni elvárt, a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelő terméket dobott piacra. A zárbetét minden biztonsági kérdésre megadja a választ.

Az interaktív csapos zárbetétek legfontosabb tulajdonsága, a szabadalmaztatott technológián alapuló, kulcsba integrált úszó csaprendszer, kiegészítve a teleszkópikusan mozgó külső- és belső (csap a csapban) csaprendszerrel. Ez a megoldás maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben. Ilyenek például a fúrás-, maghúzás-, törés-, finomnyitás- beütőkulcsos- és zárfésűs nyitási módszerek.

A gyártó cég a zárat úgy fejlesztette ki, hogy az csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezéskor a speciális külső- és belső csaprendszer, kiegészítve a szabadalmazott úszó csapokkal, megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben. Ellenkező esetben a zár nem nyílik. Az izraeli cég ezzel a technológiával is a biztonságot növelte.

A csap a csapban rendszer a finomnyitási és manipulációs zárnyitási technikák ellen nyújt maximális védelmet. Az interaktív csap pedig az illetéktelen kulcsmásolás ellen nyújt biztonságot. A zárbetét rézből készül és a benne lévő fúrásvédelem biztosítja a roncsolásos nyitás magas időtartamát. Az RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetétek az interaktív csapos technológia mellett, break secure törésvédelemmel is rendelkeznek.

Az RB SKG zárbetét pedig fenti védelmeken felül dupla törésvédelemmel rendelkezik, amely egyedülálló az európai piacon. A break secure törésvédelmen kívül a zárbetét két részét alul egy acélhíd is összefogja, miáltal teljesen kiküszöböli a zártöréssel történő nyitási eljárást.

Az izraeli interaktív csapos RB zárbetétek TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkeznek és széles méretválasztékban kaphatók. A termék belsejében lévő csapok számából adódóan, az óriási variációszám miatt bonyolult fő- és vezérkulcsos rendszerek, továbbá azonos zárlatú rendszerek kiépítésére is kiválóan alkalmasak. Gombos és vészfunkciós kivitelben is kaphatók cégünknél.

Cégünk bátran ajánlja azoknak az ügyfeleinknek az RB interaktív csapos zárbetéteket, akik ár-érték arányban magas biztonságot és jó minőségű zárat szeretnének vásárolni!

Az interaktív csapos zárbetét kulcsmásolása

A zárhoz tartozó kulcsokat csak a zárbetéthez tartozó kódkártya felmutatásával lehet másolni jelenleg, partnereinknél Budapesten. A kulcsokhoz gyárilag 3 vagy 5 darab kétoldalas, szimmetrikus, műanyag fejjel ellátott kulcs tartozik. Mivel a zárbetétek kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak, a nyerskulcsforgalom tiltva van. Csak magától a gyártótól lehet a nyerskulcsokat beszerezni. Cégünk, mint kizárólagos magyar forgalmazó tud csak nyerskulcshoz jutni az országban, így a partnereinken kívül máshol RB kulcsok másolására alkalmas nyerskulcs nincs. Ezért nem lehet máshol lemásolni ezeket az izraeli kulcsokat.

Ha Önnek bármilyen, a fentiekkel kapcsolatos kérdése van, vagy vásárolni szeretne akár csak egyetlen darabot is, keressen minket bizalommal! Diszpécserszolgálatunk szívesen áll az Ön rendelkezésére a hét minden munkanapján, 8 és 18 óra között, az alábbi e-mail címen:

zarszerviz365@gmail.com