Interaktív csapos izraeli zárbetét

Az izraeli Keylocx zárbetét családja, a magas biztonsági fokozata mellett -ami már a lapon marásban tükröződik-, fogaskerekezhető is. Törésvédelemmel van ellátva, fő- és vezérkulcs rendszer készíthető belőlük. Fúrásvédelemmel és finomnyitás elleni védelemmel is el vannak látva és 5 kulccsal kerülnek forgalomba. Cégünk csak ajánlani tudja ezeknek a zárbetéteknek a használatát a magas minőség és biztonsági fokozat miatt!

Az izraeli Rav-Bariach (RB) által gyártott zárbetétek a világ megannyi országában vezető szerepet töltenek be a biztonságtechnika területén. Ez köszönhető annak, hogy az izraeli mérnökök egy biztonságos, strapabíró, felső-középkategóriás zárszerkezetet fejlesztettek ki. A pontos fejlesztésnek és a színvonalas gyártási technológiának köszönhetően a Keylocx zárbetét egyre népszerűbb Magyarországon is. Ezek a zárbetétek már sokhelyen, sok lakóparkban megtalálhatók, legyen szó izraeli, kínai vagy műanyag bejárati ajtóról.

Az RB Keylocx egy megbízható zárbetét, mely kifejezetten a lakosság mindennapi használatára lett kifejlesztve. A zárbetét az általános követelményeknek teljes mértékben megfelel, és kielégítő védelmet nyújt lakása számára.

Ez a zárbetét interaktív csapos szerkezettel, törésvédelemmel és fúrásvédelemmel van ellátva. A speciális gyártástechnológiának és a kiváló anyagminőségnek köszönhetően, nagyszerű védelmet nyújt a legelterjedtebb zárnyitási technikák ellen. 100 százalékban ellenáll pl. az egyre gyakoribb finomnyitás, zárfésülés ellen, amely nyom nélkül, gyorsan és hangtalanul végrehajtható a legtöbb hazai forgalomban lévő zárbetét esetében!

A zárbetéthez tartozó kulcsok kétoldalas, szimmetrikusan fúrt kulccsal készülnek, melynek kulcsfejeit jellegzetes műanyag borítással látták el. A műanyag fejen a gyártó cég neve és logója látható.

A kulcsok másolásának védelme érdekében az izraeli cég kitalálta, hogy a kulcsok másolása kizárólag egy úgynevezett kódkártya segítségével történhessen. Így a kulcsok másolása a kártya hiányában nem megoldható. Magyarországon a Kulcskirály zárszaküzletet ajánljuk a kulcsmásolásra, mert nyerskulcs hiányában a legtöbb kulcsmásoló nem másolja le a kulcsokat.

A Keylocx zárcilinder a kategóriájában a legjobb minőségű, és ár-érték arányban magas védelmi fokozatot nyújtó zárbetét, amely TÜV és MABISZ 5 minősítéssel rendelkezik.

Cégünk szakemberei várják a hívását! Az év minden munkanapján állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak