Hol másoltassak kulcsot Budapesten?

Amit érdemes a III. Kerék utcai Elzett zárszaküzletről, illetve a munkatársakról tudni, hogy egy jól összehangolt, csapatban dolgozni tudó gárda.

Ezt a profi szaküzletet tulajdonképpen két részre tudjuk osztani. Az egyik a kulcsok másolása, a másik profil pedig maga a zárszaküzlet, hiszen zárak, zárbetétek, hevederzárak, vasalatok, széfek, trezorok, postaládák forgalmazásával foglalkoznak még, és sorolhatnánk a további árukészletet a kilincsekig, kéziszerszámokig bezárólag.

Az üzlet nemcsak a jó hírnevének és nagy múltjának köszönhetően népszerű, hanem a III. kerület szívében van az üzlet, jó parkolási lehetőséggel. Óriási áru- és raktárkészlettel, valamint tapasztalattal és szaktudással rendelkező eladókkal, kulcsmásolókkal várják új és már meglévő vásárlóikat.

Zárbetétek kulcsainak másolása kulcsról kulcsra

A zárbetétek kulcsainak a másolását az üzletben két módon tudják megoldani. A következő két bekezdésben ezekről a módokról tájékoztatjuk Önöket.

Az egyik, amikor a lapon mart kivitelű kulcsmásolás folyamatát végzik el egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. A gép egyik oldalába az eredeti kulcsot, a másik oldalába pedig a gyár által biztosított nyerskulcsot kell behelyezni.

A Matrix gép tapogató szára, körkörös mozgással, a gyári kulcsról leméretezi (szélesség, magasság, mélység), a gép másik oldalán lévő maró, pedig ugyanazt a mintázatot belemarja a nyerskulcsba. Ezt a folyamatot a kulcs megfordítása után meg kell ismételni a másik oldalon is.

RB LOXCIS, Keylocx kulcskészítés kódkártya alapján

A másik másolási lehetőség már egy sokkal bonyolultabb, de pontosabb, precízebb kulcsmásolási eljárás.

Ez a gép a Silca Futura elnevezésű automata berendezés, amely úgy működik, hogy a kártyán lévő kódok beütésével, illetve a nyerskulcs behelyezésével, automata üzemmódban történik a másolás. Tulajdonképpen úgy képzeljük el, mintha egy „bukósisakba” betennénk a kulcsot és ráhajtanánk a szemellenzőjét, tehát zárt térben zajlik le ez a művelet. Ez már nem hagyományos kulcsmásolás, hanem eredeti kulcsvágás, hiszen a gyár által készített gyári nyerskulcsokra történik a vágás, a kártyán lévő kódok alapján.

Megjegyeznénk, hogy az RB zárbetétekhez tartozó nyerskulcsok kizárólag ebben az üzletben találhatók meg az egész országban!

Mivel az RB kulcsok másolásvédelem alatt állnak, így ezeket a kulcsokat a gyártón kívül más cég nem gyárthatja le, akiken keresztül hozzájuthatnának a nyerskulcshoz. Mi pedig csak a partnerünknek biztosítunk RB nyerskulcsokat. Ezért nem másolhatók sehol máshol az országban az RB LOCXIS, Keylocx és SKG kulcsok! A kulcsmásolás alapfeltétele a másolásvédő kódkártya megléte!

Tollas trezorzár kulcsok másolása

Ha már a biztonsági ajtók kulcsairól beszélünk, akkor meg kell említenünk a tollas kulcsos trezorzárak kulcsainak másolását is.

Itt általában olasz zárgyártó vállalatok márkáiról beszélünk, melyek vagy olasz ún. gyors-ajtókba (legfőképpen lakóparkokban) vannak beépítve, vagy egyedi gyártási acél biztonsági ajtókat működtetnek.

Ezek a trezorzárak pl. CR, Cisa, Dierre, Iseo, Mottura, Sab, Securemme, Cerutti (Viro), Moia, Potent.

A boltban ezeknek a tollas kulcsoknak a másolása megoldható, megvárható. Csak ez eredeti kulcs szükséges hozzá és a másolat pár perc alatt el is készül.

Mi bártan ajánljuk ezt az üzletet, hiszen nagyon jó minőségben készülnek el a biztonsági ajtókulcsok, és nagyon kedvező áron!

Kulcsmásolással kapcsolatban közvetlenül a Zárszaküzletet hívja!

06-1-250-1471

III. Kerék utca 4.