HiSec világító kilincs forgalmazása dunakeszi lakosoknak

Jó hír, főként azon dunakeszi lakosoknak, akiknek HiSec ajtójuk van, hogy kilincstörés, rugótörés esetén nem kell bemenni a városba és zárszaküzletekben, barkácsáruházakban a megfelelő kilincs után kutatni. Tőlünk megrendelheti akár e-mailben, akár a webshopon keresztül, és akár másnap már kézben is tarthatja az új HiSec kilincspárokat.

A HiSec ajtóra való kilincsek nálunk kizárólag az erősített verzióban kaphatók, külső és belső komplett egységet képeznek. A csomag tartalma maga a kilincsgarnitúra, a csavarok, a kilincstengely, a műanyag alátét és a külső/belső törés- és fúrásvédő rozetta a csavarjaival együtt.

Forduljon hozzánk a vásárlással kapcsolatban! A kilincs garnitúra ára 14.700 Ft, melyről mindenki számlát kap. Erre már csak a másnapi szállítás díja tevődik rá, ami 2.490 Ft.

Az interneten sok cég értékesít különböző kilincsgarnitúrákat a kínai ajtókra, mindezeket különféle helyekről importálva, beszerezve. A legtöbb esetben azonban ezekkel csak az a baj, hogy vékony lemezből készülnek, gyenge rugóval, tényleg silány kínai minőségben. Ellenben ezeknek az ára természetesen kedvezőbb, mint a miénk, viszont egy hónap után ez a gyenge kilincs is eltörik, kézben marad, ugyanúgy, mint az előző, amit éppen lecseréltek. Mindenkinek javasoljuk, hogy jól gondolja végig a vásárlás lépéseit ez ügyben, nehogy a végén három kilincset kelljen venni az egy helyett, mert bár az ára olcsóbb, de a folyamat legvégén mégis sokkal drágább lesz a kilincs vásárlás!

A HiSec ajtókilincs cseréje házilag is gyorsan elvégezhető, hiszen a kibontás után adja magát a dolog. A régit le kell venni az ajtóról, az újat meg csak vissza kell csavarozni a helyére, ügyelve arra természetesen, hogy egyenesen álljon az ajtón. Semmi ördöngösség nincs a cserében, tényleg egyszerű, maximum 10 percet vesz igénybe a szerelési folyamat. Ezért nem érdemes zárszerviz szolgáltatót hívni, mivel a régi helyére kell felcsavarozni, így szinten minden egy az egyben passzol.

HiSec ajtóhoz alsó és felső zárvédő pajzs

A HiSec ajtó népszerűsége egyre jobban nő a dunakeszi piacon is, nem véletlenül. Az árát tekintve verhetetlen a bejárati ajtók közül, maximum a zárak minőségével lehet gond, amely problémák viszonylag hamar előjönnek. Egy jól beállított HiSec ajtó hosszú ideig működik ettől függetlenül, de sajnos mindig az anyaghibából adódnak olyan problémák, mint a kilincstörés.

HiSec ajtó probléma kapcsán, forduljanak hozzánk! Nemcsak HiSec ajtókilincs vásárlással kapcsolatban tudunk segíteni, hanem a legtöbb ezzel az ajtóval kapcsolatos alkatrész ügyében. Ez lehet zárszerkezet, bevésőzár, zárbetét, alsó- vagy felső pajzs, rozetta és egyéb olyan dolgok, amelyekre szükség lehet a HiSec ajtó zármeghibásodása esetén.

Ha szükséges, szerelési szaktanácsot is tudunk adni a vásárláskor, amennyiben tőlünk vásárol alkatrészt, zárat, kilincset. A HiSec ajtóval kapcsolatos problémák száma sajnos egyre jobban emelkedik, ami nem feltétlenül az ajtó minőségének köszönhető, inkább a rossz beépítés számlájára írható. Egy ferdén beépített, feszülő, nyekergő, kattogó ajtó esetében valaminek általában engednie kell, és ez majdnem mindig a kilincs szokott lenni. Ezért törik le. Ez az első gyenge pont, ami jelentkezik az ajtónál.

Ha nem tudja pontosan, hogy milyen nyitási irányú kilincsekre van szüksége, akkor fotózza le nekünk a mostanit és küldje el email címünkre, mely a következő: zarszerviz365@gmail.com

A lehető leghamarabb történő kilincsátvételről mi gondoskodunk. Ezek után a kilincset könnyen felszerelheti saját magának a HiSec ajtóra.

Azért szükséges a nyitási irány, mert különböző oldalú nyitások vannak, illetve van kifelé és befelé nyíló bejárati ajtó. Ezeknek minden esetben más és más az elrendezettsége. A balost a jobbossal nem lehet összekeverni, és fel sem lehet szerelni a nem megfelelő nyitású ajtóra. Mi ezeknek a kiválasztásában tudunk segíteni, fénykép alapján.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak