HiSec világító kilincs Dunakeszin átvehető

Jó hír, főként azon Dunakeszi lakosoknak, akiknek HiSec ajtójuk van, hogy kilincstörés, rugótörés esetén nem kell bemenni a városba és zárszaküzletekben, barkácsáruházakban a megfelelő kilincs után kutatni. Hozzánk eljöhet és itt helyben, Dunakeszin személyesen átveheti a HiSec kilincspárokat bármelyik hétköznap.

A HiSec ajtóra való kilincsek nálunk kizárólag az erősített verzióban kaphatók, külső és belső komplett egységet képeznek. A csomag tartalma maga a kilincsgarnitúra, a csavarok, a kilincstengely, a műanyag alátét és a külső/belső törés- és fúrásvédő rozetta a csavarjaival együtt.

Forduljon hozzánk a vásárlással kapcsolatban! A kilincs garnitúra ára 14.700 Ft, melyről mindenki számlát kap.

Az interneten sok cég értékesít különböző kilincsgarnitúrákat a kínai ajtókra, mindezeket különféle helyekről importálva, beszerezve. A legtöbb esetben azonban ezekkel csak az a baj, hogy vékony lemezből készülnek, gyenge rugóval, tényleg silány kínai minőségben. Ellenben ezeknek az ára természetesen kedvezőbb, mint a miénk, viszont egy hónap után ez a gyenge kilincs is eltörik, kézben marad, ugyanúgy, mint az előző, amit éppen lecseréltek. Mindenkinek javasoljuk, hogy jól gondolja végig a vásárlás lépéseit ez ügyben, nehogy a végén három kilincset kelljen venni az egy helyett, mert bár az ára olcsóbb, de a folyamat legvégé mégis sokkal drágább lesz a kilincs vásárlás!

A HiSec ajtókilincs cseréje házilag is gyorsan elvégezhető, hiszen a kibontás után adja magát a dolog. A régit le kell venni az ajtóról, az újat meg csak vissza kell csavarozni a helyére, ügyelve arra természetesen, hogy egyenesen álljon az ajtón. Semmi ördöngösség nincs a cserében, tényleg egyszerű, maximum 10 percet vesz igénybe a szerelési folyamat. Ezért nem érdemes zárszerviz szolgáltatót hívni, mivel a régi helyére kell felcsavarozni, így szinten minden egy az egyben passzol.

HiSec ajtóhoz alsó és felső zárvédő pajzs

A HiSec ajtó népszerűsége egyre jobban nő a dunakeszi piacon is, nem véletlenül. Az árát tekintve verhetetlen a bejárati ajtók közül, maximum a zárak minőségével lehet gond, amely problémák viszonylag hamar előjönnek. Egy jól beállított HiSec ajtó hosszú ideig működik ettől függetlenül, de sajnos mindig az anyaghibából adódnak olyan problémák, mint a kilincstörés.

Jöjjenek hozzánk bátran, keressenek minket! Nemcsak HiSec ajtókilincs vásárlással kapcsolatban tudunk segíteni, hanem bármilyen ezzel az ajtóval kapcsolatos alkatrész ügyében. Ez lehet zárszerkezet, bevésőzár, zárbetét, alsó vagy felső pajzs, rozetta és egyéb olyan dolgok, amelyekre szükség lehet a HiSec ajtó zármeghibásodása esetén.

Ha szükséges, szerelési szaktanácsot is tudunk adni a vásárláskor. Hétfőtől péntekig eljöhet hozzánk a telefonban leegyeztetett címre. A HiSec ajtóval kapcsolatos problémák száma sajnos egyre jobban emelkedik, ami nem feltétlenül az ajtó minőségének köszönhető, inkább a rossz beépítés számlájára írható. Egy ferdén beépített, feszülő, nyekergő, kattogó ajtó esetében valaminek általában engednie kell, és ez majdnem mindig a kilincs szokott lenni. Ezért törik le. Ez az első gyenge pont, ami jelentkezik az ajtónál.

Ha nem tudja pontosan, hogy milyen nyitási irányú kilincsekre van szüksége, akkor fotózza le nekünk a mostanit és küldje el email címünkre, mely a következő: zarszerviz365@gmail.com

Így már csak a személyes kilincsátvételről kell gondoskodnia. Ezek után a kilincset könnyen felszerelheti saját magának a HiSec ajtóra.

Azért szükséges a nyitási irány, mert különböző oldalú nyitások vannak, illetve van kifelé és befelé nyíló bejárati ajtó. Ezeknek minden esetben más és más az elrendezettsége. A balost a jobbossal nem lehet összekeverni, és fel sem lehet szerelni a nem megfelelő nyitású ajtóra. Mi ezeknek a kiválasztásában tudunk segíteni, fénykép alapján.

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak