HiSec ajtóhoz tartozó világító ajtókilincs

Manapság egy társasház vagy panelház ajtajait megnézve, szinte minden második ajtó HiSec ajtó. Ez egy nagyon elterjedt kínai változat, kétzáras kivitelben, melyet két különálló zár működtet.

A HiSec ajtó több egységre és alkatrészre bontható, beszélhetünk magáról a kilincsről, a zárszerkezetről és a benne lévő zárbetétről is.

Most a kilincsről írunk, hiszen talán a legnépszerűbb termékek egyike. Eladás tekintetében éves szinten az ezer darabot is eléri nálunk ezeknek a száma. Ilyenkor jogos a kérdés, hogy ennyire rossz-e ez az ajtó, ez a kilincs. A válasz megoszló, mert az első szériás példányok most kezdenek letörni, ami a HiSec ajtót tulajdonképpen használhatatlanná teszi.

A kínai világító ajtókilincs lehet jobbos és balos irányú. A kilincs komplett költsége 14.700 Ft. Futárszolgálattal való kiszállításnál a szállítási költség még rátevődik erre az összegre.

A doboz tartalma a külső- és belső kilincsgarnitúra, karcolás ellen védő csomagolásban, csavarok, kilincstengely, a kilincscímke alá tartozó műanyag lapocska és a törésvédő rozetta az átmenő csavarokkal. A HiSec világító ajtókilincsekből mi csak kilincs-kilincses verziót tartunk raktáron, ebből is csak az erősített változatot!

Sok webáruház forgalmaz 5-8 ezer forint közötti kínai kilincseket, amire a magyarok egyből ugranak, csak azzal nem számolva, hogy azok a gyenge kilincsek kb. egy hónap múlva ugyanúgy a kézben maradnak.

A HiSec világító ajtókilincsekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, ahol bővebb információval szolgálhatunk. Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között:

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak