HiSec világító ajtókilincs

Manapság egy társasház vagy panelház ajtajait megnézve, szinte minden második ajtó HiSec ajtó. Ez egy nagyon elterjedt kínai változat, kétzáras kivitelben, melyet két különálló zár működtet.

A HiSec ajtó több egységre és alkatrészre bontható, beszélhetünk magáról a kilincsről, a zárszerkezetről és a benne lévő zárbetétről is.

Most a kilincsről írunk, hiszen talán a legnépszerűbb termékek egyike. Eladás tekintetében éves szinten az ezer darabot is eléri nálunk ezeknek a száma. Ilyenkor jogos a kérdés, hogy ennyire rossz-e ez az ajtó, ez a kilincs. A válasz megoszló, mert az első szériás példányok most kezdenek letörni, ami a HiSec ajtót tulajdonképpen használhatatlanná teszi.

A kínai világító ajtókilincs lehet jobbos és balos irányú. A kilincs komplett költsége 14.700 Ft. Postai úton való kiszállításnál a szállítási költség még rátevődik erre az összegre.

A doboz tartalma a külső- és belső kilincsgarnitúra, karcolás ellen védő csomagolásban, csavarok, kilincstengely, a kilincscímke alá tartozó műanyag lapocska és a törésvédő rozetta az átmenő csavarokkal. A HiSec világító ajtókilincsekből mi csak kilincs-kilincses verziót tartunk raktáron, ebből is csak az erősített változatot!

Sok webáruház forgalmaz 5-8 ezer forint közötti kínai kilincseket, amire a magyarok egyből ugranak, csak azzal nem számolva, hogy azok a gyenge kilincsek kb. egy hónap múlva ugyanúgy a kézben maradnak.

A HiSec világító ajtókilincsekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, ahol bővebb információval szolgálhatunk. Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között hívhatja az alábbi számainkat:

06-30-265-5531

06-70-770-2942

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak