HiSec, Secdoors világítós kínai kilincs Budapest

Mind a HiSec, mind a Secdoors, de még a barkácsáruházas, világító kilincses, többpontos, kínai ajtók kilincsei is egyformák, megegyeznek. Legalábbis a legtöbb esetben ez elmondható. Mindegyikre igaz azonban, hogy egy gyenge, könnyen törő, silány minőségű lemezkilincsről van szó.

Talán a HiSec ajtó kilincséről mondható el egyedül, hogy javítottak a minőségén, mert a lemezborítás alá behelyeztek egy erősített lemezt, ami hosszabb, kitartóbb használatot eredményez, illetve magát a zárat is erősebben, stabilabban védi.

Akik kínai ajtót vesznek, azoknak most hívjuk fel a figyelmét, hogy megvették a bérletet a folyamatos költésre, mivel mi tapasztalatból tudjuk, hogy egy 100 000 forintos HiSec vagy Secdoors ajtó esetén, egy hónapon belül probléma fog fellépni. Ilyenkor van, amikor lehet tenni valamit, van, amikor nem. Például a kattogó ropogó hanggal már nem lehet mit kezdeni, ez az ajtó nyitásánál és zárásánál örökre megmarad.

A kínai bejárati ajtók zárbetétjeit javasoljuk mielőbb lecseréltetni, mert nagyon könnyen feltörhetők. A zárbetét gyenge, nincs ellátva semmilyen védelemmel, ami megakadályozná a könnyen történő, kulcs nélküli zárnyitást a betörőknek.

A harmadik és szerintünk legtöbb problémát okozó gond, a világítós kilincs, ami letörik. Hol és mikor? Vagy kívülről vagy belülről törik le, és akkor, amikor érkezünk haza vagy mennénk a munkába és a kezünkben marad. Ezáltal, bár az ajtó még nyitható, zárható, de már sokkal nehézkesebben.

Vannak minőségi dolgok, amik Kínában készülnek és tényleg jók, de ezek a kínai zárak, ajtók, kilincsek nem ebbe a kategóriába tartoznak. Mivel mi szervizellátást is biztosítunk, így látjuk nap mint nap a problémákat, ami ezekkel az ajtókkal kapcsolatos. Nekünk ez jó dolog, mint alkatrész forgalmazónak és szerviz szolgáltatónak, de az ajtótulajdonosnak kevésbé, pláne, ha az ajtót egy hónapja építették be. Akik nem hiszik el a leírtakat, tájékozódjanak máshol, mástól, de mi, mint szervizszolgáltató naponta szembesülünk eme csodaajtó problémáival. Persze az ajtóforgalmazó más képet fest erről, de mindenképp a szervizesek, akik a teljes képet látják, a napi hatalmas mennyiségű kínai ajtóprobléma miatt.

Secdoors, HiSec, TerraSec ajtó alkatrészek forgalmazása

Ettől függetlenül, akinek HiSec, Secdoors vagy bármilyen kínai világító kilincses ajtója van, és alkatrészre van szüksége, mi készségesen állunk a rendelkezésére az alábbiakban:

  • alsó és felső zárbetét, izraeli kivitelben (mi kínai zárbetétet nem értékesítünk, a fentiek miatt!),
  • hárompontos bevésőzár, kis- és nagytestű változatban,
  • felső, kétfordulatos, egyirányú zártest,
  • alsó és felső törésvédő pajzs, komplett kilincsgarnitúra.

Más egyebet, pl. ajtószigetelést, kitekintőt, csengőt, küszöböt, zár-ellendarabot nem forgalmazunk!

A zárak, kilincsek, alkatrészek nálunk megrendelhetőek, ügyfeleinknek másnapi kiszállítással biztosítjuk a megrendelt terméket.

A világító kilincs komplett ára 14.700 Ft, a szereléséhez egy csavarhúzó és egy csípőfogó vagy fűrészlap szükséges.

A kilincs megrendelésénél minden esteben meg kell adni a nyitási irányt (balos vagy jobbos). Ha nem tudja eldönteni, küldjön nekünk egy fotót, mi segítünk!

A kínai ajtó alkatrészeinek vásárlásával kapcsolatban kereshet minket e-mailben a zarszerviz365@gmail.com e-mail címen.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak