HiSec kilincs jobbos és balos kivitelben

A HiSec acélajtó kilincs megvásárolható tőlünk raktárról, extra erősített változatban, komplett egységben, külső-belső takarólemezzel, műanyag alátét lapokkal, csavarokkal, kilincstengellyel, jobbos- és balos kivitelben. Akár helyszíni átvétellel vagy másnapi, postai úton történő házhozszállítással vehető át a kilincs-szett. A HiSec ajtókilincs csak párban vásárolható meg. Külön rugót, csak kilincset nem értékesítünk, az egészet kompletten, egységben kell kicserélni.

A HiSec kilincs a régi ajtók esetében még gyenge lemezszerkezetű volt, de az újaknál már a kívülre eső kilincsrész alá egy erős acéllapot helyeztek, ezzel is erősítve a kilincs masszivitását és növelve az élettartamát.

A HiSec biztonsági ajtóhoz való világító kilincs nálunk elérhető, ha a külső vagy belső rész egyben letörött, vagy ha csak egy része törött el.

Forduljon hozzánk, mi segítünk a kilincs megvásárlásában, illetve a szereléshez szükséges szaktanácsadásban! Az új HiSec ajtókilincsek már sokkal tovább bírják a strapát, nem törnek le. Viszont még vannak másfajta kínai bejárati ajtók is, amik hasonlítanak a HiSec ajtóra, de a minőségük ennél sokkal rosszabb, ezeknek a kilincspótlásában is tudunk segíteni.

Cégünknél lehet a legjobb minőségű HiSec ajtókilincset kapni! Mi 12 hónapos garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett. A HiSec kilincsekben egy rugóvisszahúzó szerkezet található, mely növeli a bevésőzár élettartamát és leveszi a zárszerkezetről a terhet. Sajnos sok webáruház, kilincses cég árulja igen szép darabszámban a kínai kilincseket, 6000-7000 Ft-os, kedvezőnek tűnő áron, de ezért a pénzért ugyanazt a minőséget kapják, ami éppen most törött el, vagy rongálódott meg!

HiSec kilincs fogyasztói ára

Nálunk a HiSec ajtókilincs erősített változata vásárolható meg, kedvező áron, gyors házhozszállítással. Egy munkanapon belül már Önnél lehet a kilincsgarnitúra szett. Ennek az ára bruttó 14.700 Ft, plusz a szállítási költség, kb. 2500 Ft.

A HiSec ajtókilincs felszerelése egy csavarhúzót és egy csípőfogót igényel, semmilyen komolyabb zárszerelői tapasztalat, szaktudás nem szükséges hozzá. A kilincs megvásárlásakor fontos a nyitási irány, az ajtó lehet jobbos vagy balos nyitású. Ezt mindig meg kell adni. Ha nem tudja, hogy milyen a nyitási irány, fotózza le nekünk a kilincset és mi beazonosítjuk! A webáruházakkal ellentétben nálunk nem kell regisztrálni, adatokat megadni, jelszót kiválasztani. Ilyen kötelezettség nincs, akár telefonban is leadhatja a rendelését, vagy a helyszínen is lehet vásárolni, ha valaki felkeres minket.

A HiSec kilincs külső egységét a kilincstengely tartja párhuzamosan az alsó ráfordító lemezkével együtt. A rögzítéséről, pozicionálásáról az alsó-felső, belülről összetekerhető, hosszabb ötös csavar gondoskodik. A két darab kilincshez tartozó műanyag lapocska a tapadást, elmozdulást, karcolódást hivatott megelőzni. A külső kilincsrészen beépített kék fénnyel világító led a kulcs behelyezését könnyíti meg. A led világítása a kilincs belső részén lévő gomb megnyomásával történik és a kilincs alsó részéről lefelé irányuló erős fény világít, segíti a használatot.

A HiSec kilincs vásárlása történhet a webshopban vagy e-mailben.

Az vásárláskor mindig számlát adunk, amit akár a biztosítónak is benyújthat, ha a lakásbiztosítása erre is kiterjed.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak