HiSec kilincs kiszállítás Magyarország területén

Sajnos a kínai HiSec ajtó kilincsével elég sok probléma akad, és amikor bekövetkezik a kilincsletörés – ami megtörténhet kívül vagy belül -, az ügyfelek nem tudják hova és kihez forduljanak. A jó hírünk az, hogy hozzánk fordulhatnak, mi nagyon szívesen segítünk mindenkinek és azonnal tudjuk prezentálni ezeket a kínai HiSec ajtókilincseket.

Gyakorlatilag elmondható, hogy a kínai HiSec ajtókilincsek egy kaptafára készülnek, azaz, ha a dizájnjuk nem is teljesen egyforma (pl. lehet csíkos vagy pöttyös kivitel), de a rögzítési pontjaik minden esetben egy helyre esnek, így kompatibilisek egymással. Ebben az a jó, hogy bármilyen kínai ajtóra felszerelhető a HiSec ajtókilincs, így az egyéb fantázianevekkel ellátott bejárati ajtókra vagy a barkácsáruházakban kapható kínai ajtókra is alkalmazható. Egy dologra kell figyelni, hogy az ajtó belső oldalán, rajta a kilincspajzson, a zár alatt ott kell lennie a kis ráfordító gombocskának. Amennyiben ez ott van, kínai ajtóról van szó, így az általunk forgalmazott ajtókilincsek egy az egyben passzolnak ezekre az ajtókra.

A jó hír, hogy garanciális okok miatt mi kizárólag az erősített változatú ajtó kilincseket forgalmazzuk, amelyek már erősítéssel vannak ellátva és nem fognak letörni. Ezeknek a dizájnja a pöttyözött változatú. A garancia arra vonatkozik, hogy ha esetleg mégis letörne, akkor azt garanciálisan cseréljük. Ám ezt a garanciát csak az erősített változatra lehet vállalni. Sajnos a piac nagyobb részén és a webáruházakban a gyenge változatú kilincseket árulják és kínálják az ügyfeleknek, amelyek szintén bármikor letörhetnek, hiszen ugyanazt a minőséget képviselik, ami most az ajtón van. Ilyet mi nem ajánlunk megvásárolni, mert csak a gond lesz vele.

Világító, jobbos és balos HiSec ajtókilincsek

A HiSec ajtókilincsek nálunk raktárkészleten vannak, így nem kell várakozni az ügyfeleknek a beszerzésükre. Rögtön tudjuk prezentálni mindenkinek, csupán az ajtó nyitási irányát kell meghatározni, hogy jobbos vagy balos ajtóról van szó. Küldjön nekünk a meglévő kilincsről egy fotót és szívesen segítünk a beazonosításban! Így biztosan nem lesz félreértés a nyitási irányt illetően.

A kilincsek párban vannak, minden esetben csak kompletten tudjuk a garnitúrát a rendelkezésre bocsátani. Külön csak külső, külön csak belső, vagy csak a belső kilincs külön formátumban nem létezik, ezeket kizárólag kompletten lehet meg vásárolni.

A kilincsszerkezet ára bruttó 14 700 Ft. Azért magasabb az ár egy pár ezer forinttal, mert mint már említettük, mi az erősített változatot értékesítjük. Azonkívül a dobozban benne vannak a rögzítőcsavarok és a törésvédő rozetta, amelyet nagyon sok helyen nem is adnak a kilincsekhez! Ami jó hír, hogy a hétköznapokon délig leadott rendelés és beérkezett utalás esetén már másnapi házhozszállítással tudjuk a csomagot küldeni. A csomagküldési díj 2490 Ft.

Cégünk 15 éve van jelen a magyar zárpiacon, és nagyon régóta forgalmazzuk az erősített változatú HiSec ajtó kilincseit. Ami elmondható, hogy gyakorlatilag még egyetlen egy darabot sem küldtek vissza hozzánk, hogy eltörött vagy letörött volna. Ebben az ügyben nyugodtan forduljon hozzánk, ránk számíthat, bennünk megbízhat, és biztos, hogy Ön is meg lesz elégedve a termékkel a többi ügyfelünkhöz hasonlóan!

Írjon nekünk, hétfőtől péntekig reggel 8 és este 18 óra között állunk ügyfeleink rendelkezésére!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak