HiSec kilincs fogalmazás Dunakeszin

Dunakeszi raktárunkban személyesen átvehető munkanapokon az új, megerősített, világító kilincses kilincsgarnitúra. Ezekből folyamatosan állandó raktárkészletet tartunk. Kedvező áron tudjuk a vásárlók számára ezeket a kilincseket azonnali hatállyal értékesíteni.

A Dunakeszin, Gödön, Fóton lakók számára a mi raktárunk a legbiztosabb pont, hiszen közel van, nem kell bemenni Pestre, nem kell parkolót keresgélni, így egyszerűen, könnyedén történik a vásárlás.

Mi szükséges a kínai kilincs megvásárlásához?

Mindenféleképp tudni kell a nyitási irányt -jobb/bal-, mert különbözőek lehetnek. Soha nem árt, ha küldenek nekünk fényképet a saját kilincsükről, mivel rengeteg különféle kínai kilincskivitel van ezekből. Ilyen pl. a csíkos, pöttyös, lekerekített, ovális, kocka, rozsdamentes, felhúzókilincses, stb. változatok. A mi kilincsgarnitúránk univerzális és a legtöbb kínai kilincspajzs helyére könnyedén felszerelhető. Komolyabb szerszámozottságot nem igényel, csavarhúzó, fogó, fűrészlap szükséges hozzá maximum.

Az egységcsomag tartalma

Nálunk kap is valamit a pénzéért, a külső-belső kilincset kompletten a pajzzsal, ami rá van építve. Ez a világítós változat. Szépen be van csomagolva, védve van a karcolás ellen, a rögzítőcsavarok, kilincstengely, csúszásgátló lemezek és a törésvédő rozetta, ami a zárbetétet megvédi, mind benne van a dobozban. Igény esetén, ugyanebben az árban tudjuk adni a fix gombos garnitúrát is, de itt is fontos a nyitási irány. A fix gombos kivitelnél nincs világító led, azt csak a kilincsnél alkalmazza a gyártó.

Kínai ajtómárkák

Különböző típusú ajtók vannak, mert az áruk miatt egyre nagyobb rájuk az igény. A legtöbb talán a több mint 15 éve piacon lévő régi- és újgenerációs HiSec ajtóból van. Az ajtó sarkán feltüntettet piros-narancs színű emblémával és a világító kilinccsel.  A második befutó a Secdoors felhúzókilincses, szinte pontosan ugyanolyan formájú lemezajtaja, a harmadik pedig a szinte még új találmány, a TerraSec bejárati ajtó, mely kinézete szintén hasonló társaihoz.

Ezeken kívül vannak még különböző barkácsáruházas no-name kínai lemezajtók. Ezek típusairól sokat nem tudunk, csak annyit, hogy a minőségük rossz, nagyon sok probléma van velük rögtön már a beszerelés után.

HiSec ajtó zárbetét vásárlás Dunakeszi lakosoknak

Ha problémája van a kínai ajtajával, pl. nem megy bele a zárba a kulcs vagy nehezen jön ki, netán betörtek önhöz, akkor szerelje ki a kínai zárbetéteket, mérje le azokat és adunk egy sokkal jobb minőségű, megbízható, izraeli terméket. Maga a zárbetét egy nagyon erős középosztály, Mabisz 5 besorolással, 5 kulcsos változatban, törés-, letapogatás-, fúrás-, savazás- és kártyás másolásvédelemmel biztosítva. Ezek a zárak már valóban védik az otthont. Mindenképp érdemes mielőbb lecserélni a kínai ajtóban lévőket ezekre, így megelőzhető a betörés!

Kilincs- és rugótörés kínai lemezajtón

Napi rendszerességgel jönnek hozzánk Dunakeszire a kínai ajtó kilincsének rugótörése miatt. Sajnos ezek a régebbi generációs kínai kilincsek egy idő után elfáradnak, megnyúlik, meggyengül és eltörik bennük a rugó. Nálunk rugót és külön külső kilincset nem tud vásárolni, csak párban, ahogyan a zoknit is. Viszont a kilincsekből a jó minőséget adjuk, ha szükséges, akár gombos kivitelben is.

Érdemes lefényképezni a meglévő kilincset, mielőtt eljön hozzánk, így könnyeben megy a vásárlási folyamat és nem lesz félreértés a nyitási irányt illetően! Ha szükséges, segítünk elmagyarázni a le- és felszerelést is. Ha ez mégsem megy, tudunk Dunakeszin szerelő kollégát is biztosítani ennek a műveletnek a lebonyolításához.

HiSec kilincs fogalmazás Dunakeszin
HiSec kilincs fogalmazás Dunakeszin