HiSec ajtó világító kilincsének ára

Vásároljon nálunk, folyamatos termékellátást tudunk biztosítani minden HiSec ajtóhoz, raktárkészletről! A kétzáras, 16 ponton záródó HiSec ajtóhoz tartozó, kéken világító kilincs-garnitúrát utánvétellel postázni tudjuk régi és új ügyfeleink számára.

Felmerülhet a kérdés, hogy balos vagy jobbos kivitelű az ajtó. Mi minden esetben szívesen segítünk az ügyfélnek, mert sokszor keveredés szokott lenni, hiszen mindenki másképp nézi az ajtó nyitási irányát.

A HiSec ajtókilincs ára nálunk kompletten 14.700 Ft. Vidéki kiszállítás esetén csupán a plusz postaköltséggel kell számolni. A HiSec kilincsgarnitúra doboz tartalma: a külső és belső kilincs rész/pajzs, az ovális törésvédő, a csavarok, illetve a két darab ajtóhézagoló műanyag lemez, amely a pajzs és az ajtólap között helyezkedik el.

Cégünk csak az erősített HiSec ajtó kilincsgarnitúrát értékesíti, és nálunk a dobozban benne van a törésvédő rozetta is, amely a webáruházas kilincsek esetében általában kimarad a csomagból! Mindenkit lebeszélünk az olcsó, utángyártott lemezházas, pár ezer forintos utánzat kilincsek megvásárlásáról, melyeket szintén főként a webáruházak forgalmaznak. A webáruházak az értékesítéshez nagyon értenek, de kínai ajtót még nem láttak a helyszínen, mert az ügyfeleknek olyan zárbetéteket adnak el, amit az ügyfél maga nem tud beszerelni. Ugyanez vonatkozik a nem csereszabatos, Romániából származó, silány minőségű kilincsgarnitúrára is. Lehet, hogy az ár csábító az ügyfél számára, de fél évnél többet nem bírnak ki, úgyhogy senkinek nem ajánljuk őket!

Forduljon hozzánk bizalommal a kilincsgarnitúra vásárlásával kapcsolatban! Mi az erősített verziót forgalmazzuk csak, és a csereszabatos változatát kapja meg az ügyfél, amit házilag is könnyedén fel lehet szerelni. Ha nem biztos a jobbos- vagy balos nyitási irányban, mi segítünk! Csatoljon be nekünk egy fotót az ajtóról, küldje el e-mailben és nem lesz tévedés!

A HiSec és Secdoors ajtók hasonlóságai

A HiSec ajtó kilincsei nagyon hasonlítanak a barkácsáruházas, Secdoors és más kínai importból származó kilincsekre. Természetesen ezekre is felszerelhető a mi kilincsgarnitúránk. A legkönnyebb mindig úgy beazonosítani, hogy HiSec ajtó kilincse van-e, hogy megkeresi a HiSec logót az ajtó külső jobb vagy bal felső sarkába felragasztva. Ha ez ott van, biztosan HiSec ajtóról van szó.

Nálunk megtalál mindent a HiSec ajtóhoz! Többek között kilincset, világítós kilincset, kínai rozettás pajzsot, Önnek már csak a be/felszerelésével kell törődni!

Általában a HiSec ajtókilincsek rugója törik el, így a kilincs lefittyed, vagy pedig a kilincs külső- vagy belső része törik le, marad kézben. Főként anyagfáradásra, túlhasználtságra, és a régebbi kivitelek gyenge minőségére vezethető vissza a kilincsletörés.

Vásároljon tőlünk, akár másnapi kiszállítással tudjuk biztosítani az új HiSec ajtókilincseket! Nem kell napokat várni és regisztrálni, mint egyes bonyolult, vidéki webáruházaknál!

Náluk csakis jó minőségű termékeket tud vásárolni, amelyekkel biztosan nem lesz gondja!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak