HiSec ajtóba való zárbetét

A HiSec ajtó tartozékok és zárbetétek széles méretválasztéka nálunk raktárkészletről megvásárolható! A HiSec ajtóban két darab különálló zárszerkezet van, az egyik a főzár, ami több irányú záródást biztosít, a másik a másodzár, ami csak előre zár.

A gyári HiSec ajtó zárbetéteket érdemes lecserélni, mivel nagyon kihegyeződött a betörések száma ennek a távol-keleti ajtónak a kulcs nélküli kinyitására.

Megelőzheti a kellemetlen helyzeteket, ha kicseréli akár saját maga, akár zárszerelő szakember bevonásával a HiSec ajtó zárbetétjeit! Érdemes olyan MABISZ minősítéssel ellátott zárbetétet beszerelni ezek helyére, ami a legtöbb betörési eljárásnak ellenáll. Ajánljuk mindenkinek az izraeli RB által gyártott zárbetét családot! Ezen belül az RB SKG, RB LOCXIS, RB Dynamic és az RB Keylocx típusokat. Ezek MABISZ által bevizsgált 5-ös és 6-os tanúsítvánnyal ellátott zárbetétek, melyek kiválóan alkalmasak a HiSec ajtók védelmére, megerősítésére!

Forduljon hozzánk, vásároljon tőlünk biztonságot! Akár személyes átvétellel, akár másnapi kiszállítással, csomagküldő szolgáltatás keretein belül, megrendelheti nálunk a biztonsági zárcilindereket.

A HiSec biztonsági ajtó zárbetétjeinek a mérete általában 45/45 mm. De mivel a kínai szabvány másként méretez, mert a betéteknek szélesebb a tolókavivője, ezért mi alulra a 43/48 mm méretet, felülre pedig a 40/45 mm méretet szoktunk javasolni, ha az ügyfél saját magának cseréli a zárbetétet. Az esetek többségében, ha a HiSec ajtóban még a gyári piros, fekete, sárga fejű kulcsos zárbetét tartoznak, amit a betörők gyorsan és szakszerűen, egy percen belül, sérülésmentesen nyitogatnak, akkor muszáj a zárcserét elvégezni minél előbb!

A HiSec bejárati ajtóban a zárbetét csere házilag is elvégezhető. Csillagcsavarhúzó, fogó és egy reszelő szükséges a művelet elvégzéséhez. Ha szükséges, szereléssel együtt is tudjuk a zárbetéteket biztosítani az ügyfelek számára, Budapest területén.

A HiSec ajtóba való zárbetétek méreteiről, árairól a Zárbetétek menüpont alatt lenyíló menüpontokban, valamint az alábbi linkeken is tájékozódhat.

https://www.rbzarbetet.hu/skg-premium-zarbetet/

https://www.rbzarbetet.hu/locxis-zarbetet/

https://www.rbzarbetet.hu/dynamic-zarbetet/

https://www.rbzarbetet.hu/keylocx-zarbetet/

A HiSec ajtóba való zárbetét cserét csak akkor érdemes elvégezni, ha sokkal jobb zárbetétet teszünk bele, mint amilyen a gyári, hiszen itt a cél elsősorban a betörés megelőzése, a lakás védelme, illetve új lakásba költözés esetén, egy másik kulccsal történő zárás/nyitás.

A HiSec ajtóba a zárbetétek ugyanúgy vannak beszerelve, mint bármely más bejárati ajtóba. Egy rögzítőcsavar tartja a zárbetétet, csak ennek a kitekerése előtt a külső-belső világító kilincsgarnitúrát el kell távolítani és ezután történhet meg a zárbetét csere.

HiSec ajtóba való zárbetétet hétfőtől péntekig munkaidőben vásárolhat tőlünk raktárkészletről, verhetetlen áron, a legjobb minőségben!

Ezek a zárbetétek fúrás-, finomnyitás-, zárfésülés-, zártörés-, savazás, kulcsmásolás ellen védve vannak! Az izraeli zárbetétjeinkhez 3 vagy 5 kulcs tartozik, attól függően, hogy az ügyfél melyiket vásárolja meg tőlük.

A HiSec ajtó sarkában mindig ott van a HiSec logó embléma piros és narancssárga színekben, erről tudja beazonosítani az ajtót.

Kérdés vagy telefonos megrendelés esetén bátran hívjon minket az alábbi telefonszámon!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak