HiSec ajtóba való zárbetét

A HiSec ajtó tartozékok és zárbetétek széles méretválasztéka nálunk raktárkészletről megvásárolható! A HiSec ajtóban két darab különálló zárszerkezet van, az egyik a főzár, ami több irányú záródást biztosít, a másik a másodzár, ami csak előre zár.

A gyári HiSec ajtó zárbetéteket érdemes lecserélni, mivel nagyon kihegyeződött a betörések száma ennek a távol-keleti ajtónak a kulcs nélküli kinyitására.

Megelőzheti a kellemetlen helyzeteket, ha kicseréli akár saját maga, akár zárszerelő szakember bevonásával a HiSec ajtó zárbetétjeit! Érdemes olyan MABISZ minősítéssel ellátott zárbetétet beszerelni ezek helyére, ami a legtöbb betörési eljárásnak ellenáll. Ajánljuk mindenkinek az izraeli RB által gyártott zárbetét családot! Ezen belül az RB SKG, RB LOCXIS és az RB Keylocx típusokat. Ezek MABISZ által bevizsgált 5-ös és 6-os tanúsítvánnyal ellátott zárbetétek, melyek kiválóan alkalmasak a HiSec ajtók védelmére, megerősítésére!

Forduljon hozzánk, vásároljon tőlünk biztonságot! Akár másnapi kiszállítással, csomagküldő szolgáltatás keretein belül, megrendelheti nálunk a biztonsági zárcilindereket.

A HiSec biztonsági ajtó zárbetétjeinek a mérete általában 45/45 mm. De mivel a kínai szabvány másként méretez, mert a betéteknek szélesebb a tolókavivője, ezért mi alulra a 43/48 mm méretet, felülre pedig a 40/45 mm méretet szoktunk javasolni, ha az ügyfél saját magának cseréli a zárbetétet. Az esetek többségében, ha a HiSec ajtóban még a gyári piros, fekete, sárga fejű kulcsos zárbetét tartoznak, amit a betörők gyorsan és szakszerűen, egy percen belül, sérülésmentesen nyitogatnak, akkor muszáj a zárcserét elvégezni minél előbb!

A HiSec bejárati ajtóban a zárbetét csere házilag is elvégezhető. Csillagcsavarhúzó, fogó és egy reszelő szükséges a művelet elvégzéséhez. Ha szükséges, szereléssel együtt is tudjuk a zárbetéteket biztosítani az ügyfelek számára, Budapest területén.

A HiSec ajtóba való zárbetétek méreteiről, árairól a Zárbetétek menüpont alatt lenyíló menüpontokban, valamint az alábbi linkeken is tájékozódhat.

https://www.rbzarbetet.hu/skg-premium-zarbetet/

https://www.rbzarbetet.hu/locxis-zarbetet/

https://www.rbzarbetet.hu/keylocx-zarbetet/

A HiSec ajtóba való zárbetét cserét csak akkor érdemes elvégezni, ha sokkal jobb zárbetétet teszünk bele, mint amilyen a gyári, hiszen itt a cél elsősorban a betörés megelőzése, a lakás védelme, illetve új lakásba költözés esetén, egy másik kulccsal történő zárás/nyitás.

A HiSec ajtóba a zárbetétek ugyanúgy vannak beszerelve, mint bármely más bejárati ajtóba. Egy rögzítőcsavar tartja a zárbetétet, csak ennek a kitekerése előtt a külső-belső világító kilincsgarnitúrát el kell távolítani és ezután történhet meg a zárbetét csere.

HiSec ajtóba való zárbetétet hétfőtől péntekig munkaidőben vásárolhat tőlünk raktárkészletről, verhetetlen áron, a legjobb minőségben!

Ezek a zárbetétek fúrás-, finomnyitás-, zárfésülés-, zártörés-, savazás, kulcsmásolás ellen védve vannak! Az izraeli zárbetétjeinkhez 3 vagy 5 kulcs tartozik, attól függően, hogy az ügyfél melyiket vásárolja meg tőlük.

A HiSec ajtó sarkában mindig ott van a HiSec logó embléma piros és narancssárga színekben, erről tudja beazonosítani az ajtót.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak