HiSec ajtóba felső zárbetét 43×43 mm méret

A gyári HiSec ajtó két darab zárszerkezettel és zárbetéttel van szerelve, alsó- és felső zárral. A minőségéről most ne beszéljünk, mert azok maximum a huzat ellen védenek, más ellen nem. Ezt főleg azok az emberek tudják alátámasztani a véleményükkel, akikhez zárfinomnyitási módszerrel már betörtek.

A HiSec ajtóban az alsó zárbetét mérete 45/45 mm kiosztású, illetve a felső zárbetét is ugyanilyen, de kínaiak úgy oldották meg az elosztást, hogy a felső zárbetét helyére nem megy bele a 45/45 mm méretű, európai profilú zárbetét. Itt nem a kínai betétekről beszélünk, melyeket bele lehet fabrikálni, hanem a normális működést biztosító, biztonságos, európaiak által használt, MABISZ által minősített zárbetétekről.

Zárszervizes szakterületen szerzett tapasztalataink alapján a véleményünk az, hogy azokba a HiSec ajtókba, amelyekben a felső zárban 45/45 mm méretű kínai zárbetét van, mi oda 43/43 vagy 40/45 mm osztású zárbetétet javaslunk megvásárlásra. Mivel a HiSec ajtónak a rozettája fix, így nem szerelhető be normálisan, akadásmentesen a 45/45 mm méret az ajtóba. Sokan az ellenkezőjét állítják, több mint valószínű, a hozzá nem értés miatt, hiszen a terepmunka, a tapasztalat kimaradt az életükből. Több száz esetben találkoztunk más cégek által kicserélt zárbetétekkel, amelyekből éppen ezért a forgógyűrű már hiányzik, vagy a zárbetét kulcsai le vannak reszelve, vagy a zárhenger eleje a forgatástól le vannak koptatva. Ez mind erre vezethető vissza. Ilyen, HiSec ajtóba nem való, pl. az összes Abus zárbetét, amit a webáruházak szórnak a népnek, mint a fruttit, vagy a működésképtelen cseh Tokoz zárbetét, ami teljesen alkalmatlan a rozettás zárak használatához. Ezt viszont az okos értékesítő webáruházasok nem tudják, mert a zárbetét-cseréhez egyáltalán nem értenek, ez olyan messze áll tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől!

A kilincsekben, pajzsokban lévő forgógyűrűs rozetta a zárbetétet védi a rongálás ellen, ilyen pl. a fúrás, manipulációs zárnyitás, stb. Ha ezt eltávolítjuk a zárbetét elől, mert rossz betétet teszünk bele méretileg vagy kulcsfejileg, akkor a zár nem kap megfelelő védelmet! Így könnyebben támadhatóvá válik. Ám mindenki olyan betétet vesz, amilyet akar, maximum egy fél év után hívnak egy zárszerviz céget, hogy nem nyílik az ajtó, mert telement a zárbetét kosszal a kulcsfejből lejövő por miatt.

HiSec ajtóba zárbetét csere házilag

A HiSec ajtóba a zárbetét cserét természetesen el lehet végezni házilag is, de csak a megfelelő méret kiválasztása után! Nem véletlenül tartunk 40/45 és 43/43 mm méretet, a fent leírt problémák kiküszöbölése végett! A HiSec felső zárbetét cseréjekor a méret, a minőség, a biztonsági fokozat és a kulcsszár a legfontosabb a tökéletes, precíz működéshez!

Nálunk megvásárolható 3 és 5 kulcsos kivitelben az RB SKG, Keylocx és LOCXIS zárbetét, melyek ezekbe az ajtókba tökéletes működést biztosítanak. Ráadásul törés-, fúrás-, savazás-, bumping key-, zárfésüléses nyitás- és másolás ellen védve vannak! Zárbetétjeink bevizsgált termékek, MABISZ 5-ös és MABISZ 6-os ajánlásokkal. Pont a kínai ajtókba valók, vékony kulcsnyakkal! A zárbetétek aznap átvehetők személyesen vagy másnapi kiszállítással tudjuk biztosítani az átvételt a vásárlóknak.

Ne vegyen olyan zárbetétet, ami méretileg nem jó az ajtóba, aminek a rozettáját el kell távolítani, a működéshez, mert a kilógó vagy hozzáférhető zárak könnyű prédák a betörők számára!

A HiSec ajtóba való zárbetétek árairól részletesebben tájékozódhat az Zárbetétek alatt lenyíló, adott menüpontban, ahol megtalálja a mérettáblázatot, az árakat és a pontos leírást a termékről.

Vásároljon tőlünk a HiSec ajtóba beleillő méretű, kivitelű, jó minőségű izraeli zárbetétet, szerelje be saját magának, így megelőzheti a betörést és a zárbetét is kiválóan fog működni!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak