HiSec ajtó zárbetét méret

Budapesten a kétzáras, 16 ponton záródó HiSec ajtó két darab, különálló zárbetéttel rendelkezik, amelybe a gyári, kínai, szó szerint semmit nem érő zárbetétek vannak beszerelve. Ezeknek a cseréjét, lecserélését mindenki számára javasoljuk, hiszen a HiSec ajtók számával egyidejűleg megnőtt a sikeres betörések száma is.

Nálunk megvásárolható a HiSec ajtóba kiválóan szerelhető izraeli zárbetét család széles típus- és méretválasztéka, az RB LOCXIS, RB SKG és RB Keylocx változatokban. Értékei védelmére kiválóan alkalmas a HiSec ajtókhoz kifejlesztett 45/45 mm-es zárbetét alulra, és a 40/45 mm-es zárbetét felülre. Zárbetét függvényében 3 vagy 5 kulcs tartozik a zárbetéthez a megvásárláskor.

Ha nem biztos a méretekben, akkor szerelje ki mindkét cilindert és egy vonalzóval mérje le a teljes hosszt, illetve a furatrögzítő csavartól az A és B oldali távolságot is.

A HiSec ajtó zárcseréjét akár házilag is el lehet végezni. Csavarhúzó, reszelő, és egy csípőfogó szükséges csupán hozzá. A HiSec bejárati ajtó zárbetétjének a lemérése után a megrendelés már le is adható. A zárbetét beszerelése az alsó és a felső zártestekbe ilyenkor már az ügyfél feladata. Az RB zárbetéteket nem szabad olajozni.

A HiSec ajtó zárcserénél az alsó zár 3 irányú reteszelést végez, a felső ún. másodzár egyirányba, kétfordulattal, csak előre zár. A 7 cm-es vastag HiSec ajtók zárbetétjei általában 45/45mm-es osztásúak, de előfordulnak hosszabb és rövidebb méretűek is, az első generációs ajtókivitelek miatt. A maximális biztonság érdekében, válassza Ön is az izraeli zárbetét családot, melyek MABISZ 6-os minősítéssel rendelkeznek, és amelyekre 100 százalékosan rábízhatja a lakás védelmét!

Ezek a kínai HiSec ajtók Magyarországon, illetve Budapest összes kerületében talán a legelterjedtebb bejárati ajtók. A normális beszerelés mellett, azt az összeget, amennyibe az ajtó kerül, ki szabad érte fizetni, de a zárbetétek cseréjét akár szerviz által, akár házilag minél rövidebb időn belül el kell végeztetni!

Zárbetét csere házilag a betörés elkerülése érdekében

A HiSec ajtó lelke és a leggyengébb pontja a két darab különálló zárbetét. Ha az eredeti kínai betéteket benne hagyják, elég hamar betörés áldozatai lesznek. Javasoljuk mindenkinek a zárak cseréjét!

A HiSec ajtó MABISZ 3-as minősítéssel van ellátva, tehát egy középkategóriának lehet mondani, így mindenképpen erősítse meg zárbetét cserével ezt a kínai bejárati ajtót!

Nagyon sok esetben rossz méretet mérnek az ügyfelek. Mindig az ajtólap vastagsága határozza meg, hogy milyen méretű zárbetétet vásároljunk. Vékony ajtóknál általában az alapméret, HiSec ajtóknál a 45/45 mm-es méret a jellemző.

A méret utáni következő fontos dolog a minőség, illetve a típus. Mi olcsó, gyenge, silány minőségű zárbetéteket nem forgalmazunk, csakis jó minőségű, magas biztonsági fokozatú, izraeli termékeket! Mi nem vagyunk webáruház, akik mindenfajta olcsó, kínai zárbetéteket forgalmaznak, nálunk a biztonság az első, nem a haszon és a profit termelése!

Aki minket választ, az biztonságot nyer, illetve védelmet, nyugalmat a család számára! Vásároljon tőlünk HiSec ajtóba való zárbetéteket, ezzel biztosítva a nyugodt létet az otthonának!

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak