HiSec ajtó zárak, kilincsek forgalmazása

A hazánkban beszerelt ajzók közül a nagy számok törvénye szerint az egyik legtöbb probléma a HiSec, Secdoors és egyéb no-name kínai bejárati ajtókkal van. Naponta kapunk megkereséseket a rossz zárbetétek, zárszerkezetek és kilincsek miatt.

Cégünk rendelkezik az ezekhez a biztonsági ajtókhoz tartozó speciális kínai kilincsekkel, zárakkal, zárbetétekkel. Nagy a raktárkészletünk, így mind balos, mind jobbos kivitelben tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a kilincs-garnitúrákat.

Amit a kínai kilincsekről tudni érdemes, hogy egyrészt párban vannak, így csak külön külső, vagy csak külön belső kilincset vásárolni nem lehet. Másrészt pedig, hogy a webáruházakkal ellentétben, mi kizárólag az erősített, acélmerevítéssel ellátott, jó minőségű kilincsgarnitúrát értékesítjük! Erre tudunk garanciát vállalni, és nem fog a kézben maradni egy hónap múlva, mint a gyenge lemezből készült társai.

A kilincsletörés két okra vezethető vissza. Az első a gyenge anyagból készült kilincs, mely a sok használat miatt anyagfáradás következtében letörik. A másik pedig a rossz ajtóbeépítés miatt történik, ez esetben a szoruló, nehezen záródó ajtót a kilincsekkel rángatják, emelgetik be a helyére, és ez az oka a letörésnek.

Az erősített kínai HiSec ajtó kilincseket megrendelheti webáruházunkban és futárszolgálattal akár másnapi kiszállítással átveheti.

A kilincs rendelést leadhatja e-mailben is! Az erőstett kilincspár ára 14.700 Ft (plusz esetleges postaköltség). A kilincset nem nehéz felszerelni, akár otthon is megoldható házilag!

Amennyiben nem szeretne több gondot a kínai ajtókilincsekkel, írjon nekünk! Akár a szerelésben is tudunk segíteni Budapest területén!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak