HiSec ajtó rugótörés

HiSec ajtó kilincs rugó törés okai

A kínai importból származó bejárati ajtók, így a HiSec ajtók is, egyedi, világító ledes kilinccsel vannak felszerelve, ami jól hangzik és jól is mutat.

Igen ám, de sajnos ezeknek a kilincseknek van egy hátulütője, mégpedig az, hogy -főként a régebbi szériák- elég gyenge minőségű fémből készültek, így hamar és könnyen letörnek, kézben maradnak.

A gyenge anyagminőségen kívül a rossz beépítés a ludas a legtöbbször a kilincstörésben, hiszen, ha az ajtót éppen emiatt húzni, rángatni kell, akkor azt a kilinccsel teszik, aminek nem ez a feladata és nem is erre van tervezve, így inkább letörik.

A kilincsekben vannak rugók, melyek segítik a működést, sokszor ez a rugó sem bírja sokáig és eltörik, melynek hatására a kilincs lefittyed.

Eltört a HiSec kilincs rugója, mit tegyek?

Rugócserét senki nem vállal a magyar piacon, így erre a problémára az egyedüli megoldás a kilincs csere.

Amit fontos tudni, hogy cégünk már egy magasabb minőségű, acélmerevítővel megerősített kilincspárat forgalmaz. Ez a kilincs erősebb anyagból készült, és nem törik le, mint a webáruházakban, pár ezer forintért megvásárolható lemezkilincsek.

A kilincsek párban vannak, így kompletten lehet őket megvásárolni, a hozzájuk tartozó kilincstengellyel és zárbetétvédő rozettával együtt. Annyit kell tudni, hogy balos vagy jobbos nyitású-e a HiSec ajtó, mert külön vannak jobbos és balos ajtóra szerelhető kilincspárok.

Fontos megjegyezni, hogy amennyiben az ajtó nem megfelelő beszerelésének hatására érte túlzott terhelés a kilincs rugóját, úgy érdemes az ajtót is megfelelően beállítani, hogy az új kilincset már ne érje ilyen terhelés.

Amennyiben valaki vásárolni szeretne, de nem tudja milyen nyitású a bejárati kínai ajtója, akkor fotózza le kívülről és belülről a kilincset, ajtót, küldje el nekünk e-mailben és mi szívesen segítünk a beazonosításban!

Az erősített HiSec ajtó kilincsgarnitúra ára 14.700 Ft. Ügyfeleinknek futárszolgálattal küldjük, másnapi házhozszállítással.

Amennyiben kérdése merülne fel a HiSec ajtó kilincsekkel kapcsolatban, vagy vásárolni szeretne, úgy keressen minket!

Törött rugójű HiSec ajtó kilincs
A HiSec ajtó kilincs rugó törésére a kilincs cseréje a megoldás