HiSec ajtó kilincs és zár

Magyarországon, de főként Budapesten, talán a kínai ajtók száma a legnagyobb, ez az egyik legelterjedtebb bejárati ajtóváltozat. Ez azt jelenti, hogy a népszerűsége igencsak magas, csak éppen azt nem tudják a vásárlók, hogy ez az ajtó jó zárbetét nélkül egyáltalán nem védi a lakást! Márpedig jó zárbetét, az nincs benne…

Ahhoz, hogy egy bejárati ajtó kapcsán jó minőségi szintet érjünk el, erősített kilincs-garnitúrát kell a régi helyére felszerelni, illetve magas biztonsági fokozatú zárbetétet kell alkalmazni az ajtóban. Tehát a gyári betét mielőbbi cserére szorul!

Ezeket a termékeket nálunk meg tudja vásárolni, mégpedig raktárkészletről. A beszerelésről viszont mindenkinek önmagának kell gondoskodnia.

A kilincsek átszerelésére főként kilincstörés, repedés, rugótörés miatt van szükség, ezeknek a meghibásodásai miatt az ajtó használata nehézkesebb. Ilyenkor mindenképp javasolt a csere.

Legyen szó bármilyen többpontos kínai lemezajtóról, amelyiknek világít a kilincse és a hagyományos piros, sárga vagy fekete kulcsos zárbetét működteti, azokat a lehető leghamarabb érdemes kicseréltetni házilag vagy zárszerelő szakember bevonásával.

Nálunk a zárbetétek minden méretben azonnal elérhetők, alsó- és felső kínai zárakhoz egyaránt. Az ügyfélnek csak a pontos méretet (a megfelelő osztásban) kell megadni. Ezt azonban csak úgy lehet meghatározni, ha az ajtóban benne lévő zárbetétet kiszerelik és lemérik annak a teljes hosszát, majd a középső furattól számított jobb és bal oldali távolságot, osztást.

HiSec ajtóba való, normális, minőségi zárbetétek

A zárbetétek a kínai ajtókban lehetnek szimmetrikus vagy aszimmetrikus méretűek, azaz egyforma vagy különböző osztásúak. Pl. 45/45 vagy 31/40 mm.

Amikor valaki úgy akar zárbetétet vásárolni, hogy ugyanolyan ajtója van, amit a weboldalon a képen lát, az nem fog menni. Elvégre a fehér Mercedes is ugyanolyan, mint a fekete, de nem biztos, hogy ugyanaz a motor van benne.

Cégünk megpróbál rugalmas és segítőkész lenni, de ha nincs megfelelő információ, méret, osztás a zárbetéttel kapcsolatban, akkor nem tudunk és nem is akarunk. Sokan megsértődnek ilyenkor és csak hajtogatják, hogy barna ajtó, meg olyan, mint a képen, és mi biztosan tudjuk, milyen méret van benne. Nem, ilyenkor mi sem tudjuk. A boltba sem úgy megy senki vásárolni, hogy szeretne valamit, de nem tudja mi az, így senki nem tud segíteni! A legcélszerűbb és célravezetőbb, ha fényképet küldenek a kilincsről, vagy a méretezett zárbetétről! Ennek hiányában az ügyfélre hagyatkozunk, azt küldünk, amit kér. Ha nem jó a méret, az egyszeri postaköltség helyett háromszorost fogja fizeti, ami kb. 3 x 2500-3000 Ft plusz postaköltséget jelent! Ezért is erőltetjük a minél több és pontosabb információt a megvásárolni kívánt termékről, hogy ne legyenek ilyen problémák!

Bárhová el tudjuk küldeni a megrendelt zárbetétet, kilincs-szettet, következő munkanapi házhoz szállítással, utánvétes fizetéssel. A megrendeléseket 13-ig lehet leadni, és másnap már meg is érkezik.

Ne habozzon, váltson Ön is mielőbb a biztonságra! Védje kínai HiSec ajtóját kiváló minőségű és magas biztonsági fokozatú, törésvédett-, másolásvédett-, interaktív csapos RB zárbetétekkel!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak