Hevederzár betét forgalmazása, átvétele

A hevederzárbetét, mint a nevében is benne van, valamilyen hevederzár szerkezetet hajt, ami lehet bármelyik Magyarországon forgalomban lévő típus. Ilyen pl. Biztibuk, Prezidium, Magzett, Barlock, Miskolci, stb.

Ezeket a hevederzárakat különböző fogszámú és átmérőjű fogaskerék hajtja, de az általunk forgalmazott izraeli RB zárbetét kiválóan alkalmas a fent említett hevederzárak bármelyikébe. A sztenderd méretű hevederzár betétek 30/55 mm méretűek, de vannak ennél hosszabb zárbetétek is, akár 30/70 mm-ig bezárólag. A zárbetétek mérete mindig az ajtóvastagság függvényében változik.

Cégünk óriási raktárkészlettel rendelkezik a hevederzár-betétekre vonatkozólag, futárszolgálattal kiszállítva megoldható a vásárlás.

Hevederzár betétekre való fogaskerék

Több mint 5 különböző hevederzár van hazánkban forgalomban/felszerelve így más-más méretű, kivitelű fogaskereket kell nekünk rászerelni, mielőtt az ügyfél megvásárolná tőlünk. Az általunk értékesített RB zárbetét fogaskerekezése szakértelmet, szaktudást, tapasztalatot igényel, így ezt mi szereljük rá, az ügyfélnek csak be kell szerelni a hevederzárba a betétet. Különböző anyagú fogaskerekeket szerelünk, pl. vas, réz, alumínium. Az ügyfél igénye szerint olyan betétre tesszük fel, ami vagy védett vagy nem védett profil.

Nem mindegy, hogy milyen átmérőjű vagy fogszámú fogaskereket szerelünk fel a kiválasztott betétre, hiszen más fogaskerék kell a Miskolci hevederzárra, mint a Biztibuk vagy a Prezidium márkájú, szintén hazai hevederzárakra.

Három zárbetétet értékesítünk az RB zárcsaládból, mindhárom Izraelben készül. A LOCXIS, SKG és a Keylocx kulcsai 2030-ig szabadalmi védelem alatt állnak. Mindhárom zárbetét lapon mart kivitelű, törésvédett zárbetét. Mi csakis ezt a három minőségi hevederzárbetétet forgalmazzuk, mert ezek strapabírók, könnyen kezelhetők, és tovább alakíthatók azonos kulcsrendszerre. Ha jó minőségű hevederzár-betétet szeretne vásárolni, ezen a linken ki tudja választani az önnek legmegfelelőbbet, méret, típus és fogaskerék-osztása alapján.

Izraeli Keylocx és LOCXIS hevederzár-betétek

Az RB Keylocx és LOCXIS és hevederzárbetét szinte bármilyen méretben elérhető nálunk. Akár a 10 fogú, 24 mm-es átmérőjű Biztibuk fogaskereket fel tudjuk szerelni rájuk, akár a 12 fogas, 21 mm átmérőjű Prezidiumot, továbbá a 18 fogú 24 mm átmérőjű miskolci fogaskereket is. Ezen kívül, a különleges BARLOCK nagyosztású fogaskereket, a Magzett fogaskereket, illetve bármilyen más fogaskereket is rá tudunk helyezni a hevederzárbetétre, amilyet az ügyfél használ.

Cégünknek nincs külön zárszaküzlete, ahol hevederzár-betéteket értékesítjük, viszont többezer zárbetét van nálunk raktáron, így rugalmasan kezeljük a hevederzárbetét vásárlókat. Futárszolgálattal akár az ország bármelyik pontjára egy napon belüli érkezéssel megoldható a vásárlás.

Vásároljon nálunk, tőlünk bármilyen méretű izraeli hevederzárbetétet! Akár aznapi vagy másnapi teljesitéssel kiszolgáljuk Önt!

Az általunk forgalmazott RB hevederzárbetétekhez gyárilag 5 vagy 3 db kulcs tartozik, ez típus függvénye.

Ha jó minőségű és biztonságos hevederzárbetétet szeretne vásárolni vagy velünk szereltetni, válassza az RB zárbetét családot! Raktárkészletről tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a zárbetéteket!

Hevederzárbetétek

Nagyon sok különböző hevederzár van a bejárati ajtókra felszerelve, többek között Biztibuk, Miskolci, Magzett, Prezidium és Barlock, de ezeket a hevederzár szerkezeteket minden esetben egy zárbetét hajtja, ami - ajtóvastagság függvényében - különböző hosszúságú és különböző fogaskerék osztású. Kivitelük szerint lehet függőleges-, vízszintes-, félkaros-, kereszt alakú- és kétszárnyú a hevederzár.

Bármelyik hevederzárról is beszélünk, az európai profilú zárbetét kell bele. Csak az nem mindegy, hogy a hevederzárbetét, ami a szerkezetet hajtja, milyen biztonsági fokozattal rendelkezik.

Régen, kb. 15-20 évvel ezelőtt, még kellő biztonságot nyújtottak a fogazott kulcsos Elzett, Cas, Icsa zárbetétek, de a mai betörési módszereknek ezek már nem állnak ellen. Ezért is javasoljuk mindenkinek, hogy kizárólag olyan hevederzárbetétet vásároljon, amit a betörők nem tudnak kinyitni, feltörni!

A hevederzárak betétjeinél a legfontosabb szempont lehet a MABISZ besorolás, ami a mi RB zárjaink esetében a legmagasabb 5-ös, illetve 6-os biztonsági besorolást érte el. Szintén fontos szempont a minőség a hosszútávú működéshez és a másolásvédelem. Nem is beszélve arról, hogy az RB hevederzárbetét megvásárlásával egy prémium minőségű zárbetéthez jut hozzá, amely savazás, finomnyitás, magkihúzás és törés elleni védelemmel is el van látva.

Amikor hevederzárbetétet vásárolnak, fontos a zárbetét hossza, a kulcsok száma, a zárbetét minősége és a rajta lévő fogaskerék elosztása. Ezeknek a dolgoknak a beazonosítása a legkönnyebben úgy lehetséges, ha a mostani zárbetétet kiveszik az ajtóból, lemérik a teljes hosszt, majd az A és B oldalt külön-külön. Ha ezeket nem tudják, akkor forduljanak hozzánk, mi szívesen segítünk! Küldjenek fotót a kiszerelt hevederzárbetétről, tegyenek mellé egy mérőszalagot, így könnyebben beazonosítható.

Rossz minőségű, fogazott kulcsos és kínai hevederzárbetéteket nem szabad vásárolni és szerelni, mert azok hamar tönkremennek, nem megbízhatók és a lakás is védtelenné válik általuk!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak