Hevederzárbetét forgalmazása

Magyarországon különböző kivitelű, méretű és fajtájú hevederzárak vannak forgalomban és ezek java része már több mint tíz éve kiválóan működik.

Megkülönböztettünk vízszintes-, függőleges-, egykaros-, kétszárnyú, illetve keresztirányú kivitelű hevederzártesteket, szerkezeteket. Színüket tekintve fehér és barna színűek, itt nincs nagy választék, az ajtó belső színéhez igazodva. Név szerint lehet Biztibuk, Barlock, Magzett, Prezidium, Miskolci, Turris, Elzett, illetve Abus márkanevekkel illetett hevederek.

Méretüket tekintve, minden gyártó más-más méretet gyárt, de a sztenderd méretek mindegyik típusnál megtalálhatók. Ilyenek pl. 800, 850, 900, 950 mm méretek, amelyek a legtöbb ajtó általános belső méretei és felszerelhetők rá. Azok az egyedi méretek, amik pl. 630, 510, 580 vagy 1150 mm, esetleg ennél nagyobbak, azok a ritkább kivitelek, de megtalálhatók.

A hevederzárak betétjei különböző fogaskerekekkel vannak ellátva, két egyforma nincs, mert mindegyik gyártó a saját méretű, átmérőjű, illetve osztású fogaskereket alkalmaz. A hevederzárbetétek méretei is fontos információnak számít, hiszen az ajtó vastagsága adja meg azt. Az alap, vagyis sztenderd méret a 31/55 mm, de előfordul 31/70, néha pedig 31/80 mm-es hosszúságú hevederzárbetét is.

A kulcsforma is fontos szerep a biztonságban. Vannak fogazott kulcsos kivitelűek és laponmart kiosztásúak, ez utóbbi már elterjedtebb és nagyobb biztonságot nyújt. Az utolsó megemlítendő információ a hevederzárbetét biztonsági fokozata, felépítése.

Az alap zárbetéteket senkinek nem ajánljuk, mint pl. Elzett, Icsa, mivel ezek nem védenek maximum fúrás ellen. Olyan zárbetétet kell a cserekor alkalmazni, ami fúrás-, finomnyitás-, magkihúzás-, törés-, másolás- és savazás ellen védett, illetve manipulációs zárnyitásnak ellenáll. Sajnos az emberek java része nem figyel ezekre és az olcsó könnyedén feltörhető hevederzárbetétet szerelteti vagy vásárolja meg.

Hevederzárbetét kiválasztása

Mi nagyon szívesen segítünk a kiválasztásban, szaktanácsadásban mindenkinek, akik hozzánk fordulnak ez ügyben. Ha vásárlásra szánja magát, akkor minden esetben a következő paraméterekre van szükségünk, hogy jó zárbetétet tudjunk adni a vásárló számára. Mindenképp ki kell venni a fogaskerekes zárbetétet a hevederzárból, leméretezni és lefotózni, hogy lássuk, milyen volt benne. Tehát szükséges nekünk a fogaskerék száma, átmerője, a rögzítő furat kialakítása, a teljes zárbetét hossza, illetve az A és B oldal külön-külön lemérve. És persze az, hogy az ügyfél melyik izraeli termékünkből szeretné, hogy összerakjuk a megfelelő biztonságot nyújtó hevederzárbetétet.

Három különböző típust tartunk raktáron, 3 illetve 5 kulcsos kivitelben. Ezek az RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx termékeink. Mi más márkájú hevederzárbetéteket nem értékesítünk, ezt közvetlen a gyártótól vásároljuk, így prémium kategóriát tudunk nagyon jó áron adni a vásárlónak.

Aki mindenképp saját maga akarja kicserélni a zárbetétet, de segítség kell a beazonosításhoz, annak is segítünk, csak küldjön nekünk fotókat a meglevő kulcsról, vagy a hevederzár szerkezetről! Általában nem szokott gond lenni a vásárláskor, mert csak úgy adunk az ügyfélnek bármilyen terméket, ha minden adat, méret, illetve információ a rendelkezésünkre áll. Ha a legkisebb félreértés van, akkor megpróbálunk több infót kiszedni az ügyfélből, mert nem akarunk méretileg pontatlan, más fogaskerék-osztású hevederzárbetétet küldeni.

Ha megvan a kiválasztott típus, méret, akkor tisztázzuk az árat és az ügyfél jóváhagyása után postázzuk az általa meghatározott címre. Nálunk a raktárkészlet folyamatos, mindig tudunk zárakat adni. A postai kiszállítási költségek minden esetben különbözőek, de általában egy zárbetét esetében pl. Debrecenbe, kb. 2200-2500 Ft költséggel kell számolni a zárbetét árán felül.

A hevederzár egy nagyon jó és hatékony védelmi eszköz, csak a zárbetét biztonsági fokozatára kell ügyelni, mert ezen múlik a lakás biztonsága, az ajtó védelmi szintje.

A betörések száma évről évre növekszik, mivel a betörők fejlesztik a tudásukat a zárbetétek pedig maradnak a régiek. Nem költenek az emberek a biztonságra, mert másodlagos dologként kezelik!

Válassza a kitűnő Mabisz 5-ös vagy 6-os minősítéssel ellátott RB zárbetétek egyikét és nem lesz váratlan látogatója addig, amíg Ön dolgozik!

Kereshet minket az alábbi e-mail címen:

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak