Hevederzárak forgalmazása

Cégünk MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező masszív, erős, halk szerkezetű, prémium kategóriás zárbetéttel működő hevederzárat forgalmaz, vízszintes- és egykaros változatban.

A sztenderd mérteket raktárkészletről teljesítjük, 630, 800, 850, 900 mm mértek esetében.

A hevederzár háza húzott alumíniumból készül, a teste a megrendelt színre van színterezve. A benne csúszó jobb- és baloldali fogas-orsót a prémium kategóriás zárbetéten lévő fogaskerék hajtja.

Külső, acél törésvédő

A hevederzáron lévő hengeres acélcsőr egy tömör anyagból van, a végében egy forgógyűrű van bepréselve, ezzel is megnehezítve a zárbetéthez való hozzáférést. Erre már csak a díszítő címkét kell ráragasztani, ami a hevederzár díszítését hivatott szolgálni.

Ennek a törésvédő csőrnek a hossza 48 mm. Ez a normál, sztenderd ajtókra érvényes. Ehhez egy 31x55 magas biztonságú zárbetét tartozik. Amennyiben vastagabb az ajtó, úgy a csőr hossza lehet 63 mm, amelyhez hosszabb zárbetét párosul, 31x70-es.

A zárbetét leírása

A hevederzárban lévő zárbetétet egy lapon mart kialakítású kulcs működteti, amely zárhengere interaktív csapokkal rendelkezik. A kulcs végében mozgó alkatrész található, amely a hengerben lévő alkatrészt aktiválja. Továbbá törés- és másolás elleni védelemmel ellátott, abszolút prémium kategóriás zárbetét.

A zárbetét MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. Komoly biztonsági felszereltsége miatt lehetetlen roncsolás nélkül kinyitni. Az RB LOCXIS zárbetéthez 3 db gyári kulcs tartozik, valamint egy védőkártya, amely az ügyfél biztonságát védi. Ezt biztos helyen érdemes tartani, hogy illetéktelen személyek ne tudjanak hozzáférni és ennek segítségével kulcsmásolatot készíteni.

Kulcsmásoláskor ezt a védőkártyát fel kell mutatni az általunk ajánlott, ennek a kulcsnak a másolására jogosult üzletben.

A hevederzár betétbe tilos bármilyen folyadékot fújni, mert az gyárilag finom grafitporral van ellátva.

Ez a hevederzár és zárbetétje magasan megfelel mindenfajta magas fokú biztonsági követelményeknek.

Vízszintes hevederzár

A vízszintes hevederzárakból leginkább a sztenderd méretek vannak raktáron, ezekből értékesítünk a legtöbbet. Ezek a méretek a következők: 800, 850, 900 mm.

Egykarú hevederzár

Az egykaros hevederzárak azokra az ajtókra kerülnek telepítésre, ahol csak az ajtó feléig érhet el a hevederzár teste, mert ha teljesen felfekszik az ajtó síkjára, akkor nem tudna tőle az ajtó teljesen kinyílni.

Amit tudni kell erről a változatról az az, hogy teljesen ugyanaz a felépítése, mint a vízszintes változatnak, csupán egy oldalon jön ki belőle a két darab összekötött acéltüske. Maga a működési elv ugyanaz.

A teljes hosszmérete ennek a hevederzárnak 630 mm.

Színek

Amit raktárkészleten tartunk, az a fehér és barna színek.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Típus Méret (mm) Ár (bruttó)
Vízszintes 800, 850, 900, 950, 1000 45.000
Egykaros 630 45.000
Tartozékok
U kengyel 20, 40 ,60 1.270
Lapos, fali fogadó 1.270

A hevederzár doboza az alábbi elemeket tartalmazza. A hevederzár szerkezetet, rászerelve a forgógyűrűvel ellátott törésvédő csőr. A felfogaskerekezett, 3 kulcsos, védőkártyás, prémiumkategóriás zárbetétet (31/55), mely bele van szerelve a hevederzárba. Két darab furatrögzítő műanyagot. A hevederzárat díszítő külső/belső címkét, rozettát, valamint 2 db U kengyelt és 2 db lapos fali zárfogadó elemet. Fenti tartozékokkal együtt a hevederzár egy nylonban és egy karton papírdobozban kerül átadásra.

Megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy határozzák meg, hogy a teljes záráskor hány cm-re jöjjenek ki oldalanként az acéltüskék, mert ennek megfelelően kerül a hevederzár összerakásra. Így Önnek csak a felszerelést kell megoldani!