Hevederzárak forgalmazása

Cégünk MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező masszív, erős, halk szerkezetű, prémium kategóriás zárbetéttel működő hevederzárakat forgalmaz. Az elérhető hevederzár típusok: vízszintes és egykaros.

A sztenderd mérteket raktárkészletről teljesítjük, 630, 800, 850, 900 mm mértek esetében.

A biztonsági hevederzár háza húzott alumíniumból készül, a teste a megrendelt színre van színterezve. A benne csúszó jobb- és baloldali fogas-orsót a prémium kategóriás zárbetéten lévő fogaskerék hajtja.

A hevederzár részei

Ahhoz, hogy egy hevederzár megfelelő védelmet tudjon biztosítani, a törésvédőnek és a zárbetétnek is jó minőségűnek kell lennie. Ezekről a részekről írunk az alábbiakban: milyen jellemzőik vannak és hogyan garantálják ezek otthonunk biztonságát.

Külső, acél törésvédő 

A hevederzáron lévő hengeres acélcsőr egy tömör anyagból van, a végében egy forgógyűrű van bepréselve, ezzel is megnehezítve a zárbetéthez való hozzáférést. Erre már csak a díszítő címkét kell ráragasztani, ami a hevederzár díszítését hivatott szolgálni.

Ennek a törésvédő csőrnek a hossza 48 mm. Ez a normál, sztenderd ajtókra érvényes. Ehhez egy 31x55 magas biztonságú zárbetét tartozik. Amennyiben vastagabb az ajtó, úgy a csőr hossza lehet 63 mm, amelyhez hosszabb zárbetét párosul, 31x70-es.

Zárbetét

A hevederzárban lévő zárbetétet egy lapon mart kialakítású kulcs működteti, amely zárhengere interaktív csapokkal rendelkezik. A kulcs végében mozgó alkatrész található, amely a hengerben lévő alkatrészt aktiválja. Továbbá törés- és másolás elleni védelemmel ellátott, abszolút prémium kategóriás zárbetét.

A zárbetét MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik. Komoly biztonsági felszereltsége miatt lehetetlen roncsolás nélkül kinyitni. Az RB LOCXIS zárbetéthez 3 db gyári kulcs tartozik, valamint egy védőkártya, amely az ügyfél biztonságát védi. Ezt biztos helyen érdemes tartani, hogy illetéktelen személyek ne tudjanak hozzáférni és ennek segítségével kulcsmásolatot készíteni.

Kulcsmásoláskor ezt a védőkártyát fel kell mutatni az általunk ajánlott, ennek a kulcsnak a másolására jogosult üzletben.

A hevederzár betétbe tilos bármilyen folyadékot fújni, mert az gyárilag finom grafitporral van ellátva.

Ez a hevederzár és zárbetétje magasan megfelel mindenfajta magas fokú biztonsági követelményeknek.

Vízszintes hevederzár

A vízszintes hevederzárakból leginkább a sztenderd méretek vannak raktáron, ezekből értékesítünk a legtöbbet. Ezek a méretek a következők: 800, 850, 900 mm.

Egykarú hevederzár

Az egykaros hevederzárak azokra az ajtókra kerülnek telepítésre, ahol csak az ajtó feléig érhet el a hevederzár teste, mert ha teljesen felfekszik az ajtó síkjára, akkor nem tudna tőle az ajtó teljesen kinyílni.

Amit tudni kell erről a változatról az az, hogy teljesen ugyanaz a felépítése, mint a vízszintes változatnak, csupán egy oldalon jön ki belőle a két darab összekötött acéltüske. Maga a működési elv ugyanaz.

A teljes hosszmérete ennek a hevederzárnak 630 mm.

Színek

Amit raktárkészleten tartunk, az a fehér és barna színek.

Biztonsági hevederzár
Hevederzár bejárati ajtóra

Hevederzár árak

Típus Méret (mm) Ár (bruttó)
Vízszintes 800, 850, 900, 950, 1000 45.000
Egykaros 630 45.000
Tartozékok
U kengyel 20, 40 ,60 1.270
Lapos, fali fogadó 1.270

A hevederzár doboza az alábbi elemeket tartalmazza. A hevederzár szerkezetet, rászerelve a forgógyűrűvel ellátott törésvédő csőr. A felfogaskerekezett, 3 kulcsos, védőkártyás, prémiumkategóriás zárbetétet (31/55), mely bele van szerelve a hevederzárba. Két darab furatrögzítő műanyagot. A hevederzárat díszítő külső/belső címkét, rozettát, valamint 2 db U kengyelt és 2 db lapos fali zárfogadó elemet. Fenti tartozékokkal együtt a hevederzár egy nylonban és egy karton papírdobozban kerül átadásra.

Megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy határozzák meg, hogy a teljes záráskor hány cm-re jöjjenek ki oldalanként az acéltüskék, mert ennek megfelelően kerül a hevederzár összerakásra. Így Önnek csak a felszerelést kell megoldani!