Hevederzárak zárbetéttel

Bruttó ár: 20 990 Ft44 990 Ft

A hevederzár fehér és barna színben érhető el, az Ön által kiválasztott zárbetéttel. Mi ebben 3 alternatívát tudunk biztosítani, minél magasabb minőségű a zárbetét, annál nagyobb biztonság érhető el a hevederzárral. A hevederzárba való zárbetét mérete mind 3 betét esetében 31/55 mm méretű, melyekkel a hevederzár 4 – 5 cm-es ajtókra kényelmesen felszerelhető.

  • 3 kulcsos, olasz, fogazott, fúrásvédett Icsa zárbetéttel (alap)
  • izraeli, 5 kulcsos, másolásvédett Keylocx zárbetéttel, Mabisz 5-ös minősítés, fúrás-, törés-, finomnyitás elleni védelem, interaktív csapokkal (középkategória)
  • Mabisz 6 minősítésű, interaktív csapos, dupla csapsoros, 3 kulcsos, másolásvédett LOCXIS zárbetéttel, amely fúrás-, törés-, finomnyitás ellen védett (prémium)

A hevederzár alap-tartozéka a szerkezet a két fogasléccel, a külső/belső zárbetétet védő takaróelem, 2 db kapupánt csavar, anyával ellátva.

A hevederzár zárnyelve mindkét oldalon 13 cm-t tud kitolódni a szerkezetből.

3 fajta méretben elérhető: 800, 850, 900 mm

A hevederzárakhoz gyárilag nem tartozik semmilyen plusz elem, ezért ezt külön kell megvásárolni.

Mindenkinek meg kell határozni, hogy a hevederzár nyelve a falba fúródik bele, illetve a tokra vagy falra szerelt, különböző méretű U kengyelbe.

Tartozékkínálatunkban tartunk lapos fali fogadót, barna és fehér színben, illetve U kengyeleket 20, 25, 30, 35, 40 mm méretben, szintén fehér és barna színben.

Az U kengyelnél a méretek azt jelentik, hogy az U kengyel talpon való állásánál a talpak és a kengyel felső belső része közötti távolság milliméterben megadva.

A fali lapos fogadó 110 mm hosszú, 40 mm széles, 2 mm vastag.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Tömeg 2990 g
Zárbetét típusa

Olasz Icsa zárbetét, Másolásvédett izraeli Keylocx zárbetét, Prémium minőségű LOCXIS zárbetét

Szín

Fehér, Barna

Méret

800 mm, 850 mm, 900 mm

U kengyel vagy fali fogadó

U kengyel, fali fogadó

Színe

Fehér, Barna

Mérete

20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm