Hevederzár védelem

Mindenképpen jó hír az, hogy az olcsóbb ajtókból is lehet erősebbet és biztonságosabbat csinálni, pl. egy másodzár vagy egy hevederzár felszerelésével. Ez utóbbi általában és a leggyakrabban vízszintes kivitelű.

A hevederzár kiválasztásánál, ha csak az árat veszi figyelembe és az olcsóságra törekszik, akkor inkább ne szereltessen hevederzárat! Cégünknél pl. a hevederzár szerelés ára 65.000 Ft Budapesten. Ha az ügyfél vásárlásra adja a fejét, és hozzánk fordul ezzel kapcsolatban, akkor ide kattintva tudjuk a hevederzárat raktárkészletről biztosítani, különböző színben és méretben, illetve ajtóvastagság függvényében, különböző zárbetét hosszúsággal.

Az általunk forgalmazott hevederzár MABISZ minősítéssel van ellátva, és kizárólag az általunk forgalmazott, izraeli, magas biztonsági fokozatú zárbetéttel szereljük, ami szintén MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezik, mégpedig az egyik legmagasabb fokozattal, az 5-ös biztonsági besorolással.

Az általunk forgalmazott hevederzárhoz 5 db kulcs tartozik, valamint egy másolásvédő kártya, és csak ezzel lehet partnerünknél további kulcsokat másoltatni.

A hevederzárnál, tapasztalat alapján, 3 fontos dologra kell csupán odafigyelni. Az első, hogy a házat úgy szereljük fel az ajtóra és a tartozékait úgy rögzítsük a falra vagy falba, hogy azt ne lehessen befeszíteni. A másik dolog, hogy a zárbetét kívül és belül is törésvédett és fúrásvédett legyen, valamint nagyon fontos, hogy manipulációs, azaz finomnyitás ellen is megfelelő védelemmel rendelkezzen! A hevederzár kívülről forgógyűrűvel legyen ellátva, ami védi a zárbetétet, továbbá acélházas legyen a hevederzár zárcsőre. Ezen kívül más dolog nem fontos. Viszont ezeket a mi hevederzárunk mind tudja! Így magas szinten védi és biztosítja a lakás, a család, a vagyon védelmét és biztonságát!

Ezek a zárak azért kerülnek ennyibe, mert kellő védelmet nyújtanak. A 7.000 forintos hevederzárat nem szabad megvenni!

Vásároljon tőlünk biztonságot, hiszen sajnos egyre több a betörés, most ezt a világot éljük! Nem bonyolult felszerelni a hevederzárat, némi kézügyesség és szerszámozottság szükséges csak hozzá. Amennyiben igényli, mi fel is szereljük Önnek, így nem kell vele bajlódnia!

Amennyiben Ön vidéken lakik és magának szeretné felszerelni, úgy mérjen meg mindent, hogy milyen hosszúságú, színű, milyen zárbetéttel ellátott hevederzárat szeretne és mi összekészítjük Önnek.