Hevederzár vásárlás

Mai témánk a hevederzár vásárlásokhoz kapcsolódik. Elsősorban saját tapasztalatainkat osszuk meg olvasóinkkal, hogy melyek azok a dolgok, amelyek a leggyakrabban felmerülnek a hevederzár vásárlással kapcsolatban. Ez általában akkor történik, amikor a szerelés szolgáltatásunkat nem igénylik, így ki-ki önmagának kívánja az adott zárat felszerelni. Tartsanak velünk!

Kezdjük egyből azzal, hogy ha valaki a hevederzár megvásárlását az árhoz köti, az már eleve nem jó hozzáállás. A legolcsóbb hevederzárat nem szabad megvásárolni, mert nem ér semmit! Sem a szerkezete nem erős eléggé, hogy a befeszítés ellen megvédje az ajtót, sem pedig a benne lévő zárbetét semmilyen biztonsági elemmel nincs ellátva. Az olcsó hevederzárban lévő zárbetét mit sem ér, egy egyszerű fogazott kulcsos betétről van szó, mely egyszerűen, könnyen és zajtalanul nyitható finomnyitással, beütő kulcsos módszerrel, továbbá zártöréssel. Inkább várjanak 2-3 hónapot, de áldozzák rá azt a pénzt, ami a biztonságukat hivatott szolgálni! Lélektani okból ne szereltessen hevederzárat, hogy egyel több zár legyen az ajtón, úgy nehezebb bejutni! Mert nem nehezebb. Akár 3 db egyszerűbb zárbetét is nyitható kb. 2 perc alatt, zajtalanul! Ezen gondolkozzanak el!

A hagyományos, vízszintes hevederzár vásárlásnál viszonylag egyszerű a vásárló dolga, hiszen csak az ajtó szélességi és vastagsági mérete szükséges, melyek alapján mi biztosítjuk a megfelelő méretű biztonsági hevederzárat. A vastagsági méret azért fontos, mert a hevederzár vastag acélcsőre átmegy az ajtón, mely körbe öleli a zárbetétet, és abszolút védelmet biztosít azzal szemben, hogy a zárbetéthez bármi módon hozzá lehessen férni.

Természetesen itt már prémium kategóriás zárbetétről beszélünk. A hevederzárban lévő zárbetét interaktív csapos, azaz csap a csapban csaprendszerrel ellátott, mely 100 százalékban véd a finomnyitás és beütő kulcsos zárnyitási módok ellen. Továbbá törésvédelemmel is el van látva, illetve kizárólag a hozzá tartozó kódkártyával sokszorosítható a kulcs a szabadalmi védelem miatt, mely 2030-ig tart.

A hevederzárak általában fehér színben érhetők el.

Nem szabad ódzkodni az újdonságoktól, a fejlesztésektől, mert akkor rég leragadtunk volna az egytollas kulcsos Elzettnél, ami mára már nemhogy nem egy nagy szám, de kimondottan elmaradottnak számít a biztonság terén!

Válasszon megfelelően, kérdezzen, tájékozódjon! Mi a rendelkezésére állunk, és szívesen segítünk, amiben tudunk!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak