Hevederzár forgalmazás

Ha hevederzárban gondolkozunk, kizárólag olyan megoldást javasolunk, ami nem ideiglenes, hanem a végleges biztonsági megoldás lesz az ajtóra. A hevederzár arra való, hogy a betörőt megfékezze, az ajtót védje a befeszítés, a rongálás ellen. Mi csakis olyan hevederzárakat tartunk raktáron, amelyek MABISZ tanúsítvánnyal bírnak, azaz a MABISZ által tesztelve vannak. Ezeket a hevederzárakat a biztosítók is elfogadják másodzárként az ajtón.

Nálunk vásárolhat fehér színű hevederzárat, 80, 85, 90 cm-es méretekben, 63 mm hosszúságú zárcsőrrel. Ezek a 5 cm-es ajtótól a 7 cm vastagságú ajtókra kényelmesen felszerelhetők.

A hevederzárba másolásvédett, törésvédett izraeli zárbetét van. A hevederzárhoz 5 darab kulcs tartozik és egy biztonsági kártya. A szükséges fali konzolokat, ellendarabokat szintén tudjuk biztosítani a hevederzárhoz.

A hevederzárakat tőlünk raktárkészletről megvásárolhatja, akár személyesen is átveheti őket az irodánkban munkanapokon.

A hevederzár ára bruttó 47.000 Ft. A hozzá való fali tartozékok darabjai 1500 forintba kerülnek. A nálunk megvásárolt hevederzárhoz és felszereléséhez körkivágó, csavarhúzó, kalapács, csavarok, falfúró, tipli szükségesek. Az ügyfeleknek kell gondoskodniuk arról, hogy minden szerszám meglegyen, ami a zárszerkezet rögzítéséhez szükséges.

A cégünk által forgalmazott hevederzárat nem bonyolult felszerelni, csak egy kis odafigyelés és szerszámozottság szükséges, hiszen a hevederzárat mi biztosítjuk. Személyes átvétel esetén, ha szükséges elmagyarázzuk lépésről lépésre a teendőket.

Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás
Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás