Hevederzár forgalmazás

A vízszintes hevederzár lényege: a bejárati ajtóra van belülről felszerelve, általában az ajtó közepére pozícionálva. A szerkezet zárórúdjai kétirányba reteszelnek a falba, mellyel betörési kísérletkor megakadályozzák az ajtó kívülről történő befeszítését.

Elsősorban jó minőségű hevederzárakkal foglalkozunk. Ezen belül is, ezeknek az értékesítésével különböző méretben, színben, akár Icsa olasz zárbetéttel, akár az általunk forgalmazott izraeli zárbetétekkel ellátva. Nálunk egy hevederzár, kiváló minőségű, Mabisz 5-ös biztonsági besorolású izraeli zárbetéttel már 29.900 Ft-tól már elérhető, vagy pedig az olasz Icsa betét esetén 13.990 Ft-tól. A hevederzár felszereléséről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Mi biztosítjuk a hevederzár szerkezetet és hozzá tartozó, ügyfél által kiválasztott zárbetétet. A szereléshez szükséges szerszámokat nem áll módunkban biztosítani.

A hevederzár a legjobb és leggyorsabb biztonsági megoldás az ajtó megerősítésére. Az árát tekintve, bárki számára megfizethető. Egy valódi biztonságot nyújtó bejárati ajtóra akár 4-5 hetet is várni kell, nem beszélve arról, hogy 300-400 ezer forintba kerül. A hevederzár ára a töredéke ennek, és délig leadott megrendelés esetén a következő munkanapon már házhoz is érkezik. Rendelje meg most!

Ha hozzánk fordul a hevederzár vásárlással kapcsolatban, számoljon azzal, hogy nem egy egyszerű feladat a felszerelése, nem elég hozzá egy csavarhúzó. Ám egy ügyes kezű ember számára ez nem akadály, meg tudja oldani, fel tudja szerelni.

Szereljen hevederzárat a teljes biztonságért

Ha hevederzárban gondolkozunk, kizárólag olyan megoldást javasolunk, ami nem ideiglenes, hanem a végleges biztonsági megoldás lesz az ajtóra. A hevederzár arra való, hogy a betörőt megfékezze, az ajtót védje a befeszítés, a rongálás ellen. Mi olyan hevederzárakat tartunk raktáron, amelyek jó minőségű zárbetéttel vannak ellátva, hiszen a hevederzár jó zárbetét nélkül nem sokat ér! A hevederzárakat a biztosítók is elfogadják másodzárként az ajtón.

Vásárolhat nálunk fehér és barna színű hevederzárat, 80, 85, 90 cm-es méretekben. Ezek a 4-5 cm-es vastagságú ajtókra kényelmesen felszerelhetők.

Izraeli zárbetéttel hevederzár

A hevederzárba másolásvédett, törésvédett izraeli zárbetét van. A hevederzárhoz 5 darab kulcs tartozik és egy biztonsági kártya. A hevederzár ára bruttó 29.900 Ft. A szükséges fali konzolokat, ellendarabokat szintén tudjuk biztosítani a hevederzárhoz külön költség ellenében.

Olasz zárbetéttel ellátott hevederzár

Ha az olasz zárbetéttel választja a hevederzárat, akkor egy egyszerűbb felépítésű zárbetéttel kell számolnia. Az Icsa zárbetét fúrásvédelemmel van ellátva és 3 db fogazott kulcs tartozik hozzá. A hevederzár ára bruttó 13.990 Ft. A szükséges fali konzolokat, ellendarabokat szintén tudjuk biztosítani a hevederzárhoz külön költség ellenében.

A hevederzárakat tőlünk raktárkészletről megvásárolhatja.

A megvásárolt hevederzárhoz és felszereléséhez körkivágó, csavarhúzó, kalapács, csavarok, falfúró, tipli szükségesek. Az ügyfeleknek kell gondoskodniuk arról, hogy minden szerszám meglegyen, ami a szerkezet rögzítéséhez szükséges.

A cégünk által forgalmazott hevederzárat nem bonyolult felszerelni, csak egy kis odafigyelés és szerszámozottság szükséges, hiszen a hevederzárat mi biztosítjuk.

Védekezzen hevederzárral a betörés ellen

A hevederzár vásárlásnál a benne lévő zárbetét felépítésére kell odafigyelni, mert általában a betörők ezeket szokták roncsolva nyitni.

A mi hevederzárunk izraeli vagy olasz zárbetéttel van összerakva, így Önnek csak a felszereléséről kell gondoskodnia! Az izraeli zárbetét magasabb minőségű és biztonságosabb, mint az olasz zárbetét. A hevederzárak fehér és barna színben érhetők el, 4-től 5 cm-es ajtóvastagságig, csakis vízszintes kivitelben.

A hevederzár mindkét színben, mindkét zárbetéttel 800, 850, 900 mm méretben érhető el. Állítsa össze a megfelelő hevederzárat a saját igényei szerint! Maximum 1-2 napon belül összeállítjuk Önnek a hevederzárat, amit postai úton kiszállíttatjuk ügyfeleinknek.

A hevederzár ára 13.990 Ft vagy 29.900 Ft zárbetéttől függően.

Hevederzár forgalmazás
Hevederzár forgalmazás
Hevederzár forgalmazás
Hevederzár forgalmazás