Hevederzár forgalmazás

Ha hevederzárban gondolkozunk, kizárólag olyan megoldást javasolunk, ami nem ideiglenes, hanem a végleges biztonsági megoldás lesz az ajtóra. A hevederzár arra való, hogy a betörőt megfékezze, az ajtót védje a befeszítés, a rongálás ellen. Mi csakis olyan hevederzárakat tartunk raktáron, amelyek MABISZ tanúsítvánnyal bírnak, azaz a MABISZ által tesztelve vannak. Ezeket a hevederzárakat a biztosítók is elfogadják másodzárként az ajtón.

Nálunk vásárolhat fehér és barna színű hevederzárat, 80, 85, 90, 95 és 100 cm-es változatokban, két különböző hosszúságú zárcsőrrel. Ezek a 4 cm-es ajtótól a 7 cm vastagságú ajtókra kényelmesen felszerelhető.

A hevederzárba másolásvédett, törésvédett izraeli zárbetét van. A hevederzárhoz 3 darab kulcs tartozik és egy biztonsági kártya. A szükséges fali konzolokat, ellendarabokat szintén tudjuk biztosítani a hevederzárhoz.

A hevederzárakat tőlünk raktárkészletről megvásárolhatja, akár személyesen is átveheti őket az irodánkban munkanapokon.

A hevederzár ára bruttó 45.000 Ft. A hozzá való fali tartozékok darabjai 1000-1500 forint között mozognak. A nálunk megvásárolt hevederzárhoz és felszereléséhez körkivágó, csavarhúzó, kalapács, csavarok, falfúró, tipli szükségesek. Az ügyfeleknek kell gondoskodniuk arról, hogy minden szerszám meglegyen, ami a zárszerkezet rögzítéséhez szükséges.

A cégünk által forgalmazott hevederzárat nem bonyolult felszerelni, csak egy kis odafigyelés és szerszámozottság szükséges, hiszen a hevederzárat mi biztosítjuk. Személyes átvétel esetén, ha szükséges elmagyarázzuk lépésről lépésre a teendőket.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak