Hevederzár forgalmazás, szerelés bejárati ajtóra

Elsősorban MABISZ minősítésű hevederzárakkal foglalkozunk. Ezen belül is, ezeknek az értékesítésével különböző méretben, színben, csakis az általunk forgalmazott izraeli zárbetétekkel ellátva. Nálunk egy hevederzár 47.000 Ft-ba kerül, és az ügyfél szereli fel saját magának. Mi biztosítjuk a zártestet, a betétet és a szükséges zárfogadókat.

Ha az ügyfél szereléssel együtt kéri a hevederzárat, akkor ennek az összege Budapest területén 60.000 Ft. Ilyen esetben e-mailben fényképet kérünk az ajtó belső feléről, mert a munkánk mennyisége nem engedi meg, hogy külön felmérésre kiszálljunk.

A hevederzár a legjobb és leggyorsabb biztonsági megoldás az ajtó megerősítésére. Ez akár egy munkanapon belül is kivitelezhető. Az árát tekintve bárki számára megfizethető, míg egy valódi biztonságot nyújtó bejárati ajtóra akár 4-5 hetet is várni kell, nem beszélve arról, hogy 300-400 ezer forintba kerül.

A hevederzárra ugyanúgy vonatkozik a jó minőség szem előtt tartása, mint a bejárati ajtóra. A 100 ezer forintos bejárati ajtó olyan, mint a barkácsáruházakban és webáruházakban kapható miskolci hevederzár. 10.000 forintos hevederzárat nem szabad venni, akinek ilyen kell, mi nem tudunk segíteni!

Ha hozzánk fordul a hevederzár vásárlással kapcsolatban, számoljon azzal, hogy nem egy egyszerű feladat a felszerelése, nem elég hozzá egy csavarhúzó. Ám egy ügyes kezű ember meg tudja oldani, fel tudja szerelni.

06-30-265-5531

Barlock hevederzár, hevederzár, Barlock hevederzár forgalmazás, hevederzár forgalmazás
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak