Hevederzár betétek megvásárlása, otthoni szerelése

A hevederzár betéteket a sima ajtózár betétektől úgy különböztetjük meg, hogy zárbetét közepén, a gyárban felszerelt, ún. tolókavivő helyére fogaskerék kerül beszerelésre. Ahogy a kulcs forgatása történik, a fogaskerék fogai belekapaszkodnak a hevederzár fogasléceibe, azok pedig kitolják a heveder-szerkezetből kijövő zárnyelveket. A hevederzár-betétek hossza általában 31/55 mm-es kivitel, de ajtóvastagság függvényében, lehet akár 31/60, 31/70, 31/80 mm hosszúságú is. A hosszabb hevederzár-betétek ritkábban fordulnak elő, de mi ilyet is tartunk raktáron, ha igény lenne rá.

A hevederzárbetét kiválasztásánál csakis a minőséget kell nézni, hiszen 6000-7000 Ft-ért biztonságot nem lehet vásárolni, maximum a huzat elleni védelemre jók!

Hevederzár szerkezetek

Magyar viszonylatban több gyártó sorakoztatja fel termékét a palettán. A zárszerviz cégek tudják a legjobban, hogy melyikből van a legtöbb felszerelve, illetve, hogy melyik heveder hogyan is néz ki valójában. Pár típust említenénk a felismerés, beazonosítás érdekében. Mi hevederzárat nem értékesítünk, és nem ajánljuk egyiket sem, de a zárbetét cseréjére tudunk javaslatot és jó tanácsot adni. Ez általában a régi zárbetét meghibásodása, biztonságosabbá tétele, modernizálása vagy új lakásba költözés miatt történik meg a leggyakrabban.

A Biztibuk hevederzárból több ezer darab lett a zárszerelők által felszerelve. Ismertetőjele, hogy a hevederzár két oldalán, két darab, ujjnál vastagabb acéltüske csúszik ki.  Színük a szokványos fehér és barna szín. Az eredeti kulcson a Biztibuk felirat található. A zárbetét mérete ennek a hevederzárnak az esetében 31/55 mm. A helyére az RB LOCXIS fogaskerekes zárbetétet ajánljuk, ha valaki cserélni szeretné egy jóval magasabb szintű, másolás-, törés- és zárpikkelés ellen védett kategóriára.

Miskolci hevederzár: a budapesti lakások minden második ajtaján találkozni ilyen jellegű hevederzárral. Függőleges- és vízszintes kivitelben is szerelték, szintén fehér és barna színben. A hevederzár szerkezetből egy hasábnyelv csúszik ki a bezáráskor. A gyári Icsa fogazott kulcsos zárbetéteket (ami ehhez a hevederzárhoz a leggyakrabban jár), mindenképp érdemes korszerűbb, biztonságosabb, megbízhatóbb zárbetétre cserélni! Ennek a hevederzárnak a szíve a zárbetét, ide ha jót szeretne, ajánljuk az izraeli Keylocx 5 kulcsos, interaktív csapos, kódkártyás, fogaskerekes zárbetétet!

A Prezidium hevederzár egy halk és precíz szerkezet. Különböző kivitelben és méretben készítette és készíti a gyártó, mind a mai napig. A fehér és barna színnél nincs több választék itt sem, csak akkor, ha egyedi gyártást kérnek. A hevederzár két oldalából 3 db, kb. 10 mm-es acéltüske kúszik ki záráskor. Ebbe a hevederzárba is választhatja mind a LOCXIS, mind a Keylocx szuperbiztonságos, fogaskerekes zárbetétjeinket!

Keylocx 5 kulcsos hevederzárbetét

A Keylocx zárbetét egy új találmány, melyet Izraelben, biztonságtechnikai szakemberek fejlesztettek ki, ezért is forgalmazzuk a magyarországi hevederzárakhoz. Ügyfeleink úgy tudják tőlünk ezt a zárbetétet megvásárolni, hogy megadják a hevederzár típusát (segítség a beazonosításhoz fent, vagy telefonon), a jelenlegi hevederzár-betét méretét és a fogaskerék kiosztását. Ezek megválaszolásához ki kell venni az eredeti zárbetétet és le kell azt méretezni vagy fotózni nekünk (mérőszalagot mellé téve).

LOCXIS fogaskerekes hevederzárbetét

Egy hevederzárbetét kicserélésekor a legjobb választás az Izraelben készülő, magas Mabisz besorolású, 3 kulcsos, interaktív csapos, kódkártyás, betörésbiztos zár. Ez a LOCXIS. A zárbetétet úgy tervezete a gyártó, hogy az összes betörési kísérletnek ellenáll, legyen szó rongálásról, manipulálásról vagy egyéb zárnyitási technikáról. Az ügyfél által kiválasztott méretben szereljük rá az adott hevederzárhoz szükséges fogaskereket a LOCXIS zárbetétre. Kulcsai csak kódkártyával másolhatóak, a megadott másoló-pontokon.

Hevederzár betétek megvásárlása, otthoni szerelése
Hevederzár betétek megvásárlása, otthoni szerelése