Akció!

Hárompontos Potent rászegző biztonsági zár

Bruttó ár: 37 390 Ft

Háromirányba záródó olasz zárszerkezet.

Ajánljuk plusz- vagy másodzárként azoknál az ajtóknál, ahol ki lehet alakítani az előre, fel- és lefelé (padlóba) történő záródást. A zárdoboz a zárnyelveit előrefele jó hosszan tolja ki. A fel- és lemenő rudakat ki kell építeni az ajtó lapján, ezek biztosítják a plusz kétpontos záródást. A zárcsőr 55 mm hosszú, tehát 60 mm-es ajtóvastagságig kényelmesen felszerelhető.

A zárdoboz mérete a fotón megtalálható. A zárszerkezet kívül-belül kulccsal működik. Belülről csak forgatni kell a kulcsot záráskor/nyitáskor, kívülről viszont nyomni és forgatni kell, mivel pumpás rendszerű a zárcilinder.

A zár rudjait egyenként 145 cm-es hosszúságig lehet maximálisan kitolni, így az alap 70 cm-től kezdődően, 145 cm-ig bezárólag, bármilyen hosszúságig beállítható.

A zár tartozékai: 3 pontos zárszerkezet, 3 db kulcs, rögzítő csavarok a zárhoz, takarócímke kívülre, 4 db hosszított rúd (2-2 db alulra/felülre, melyek egymásban mozognak), ezeknek a toldóelemei, valamint az ellenoldali zárfogadó

A zárat kétfajta kivitelben tartjuk, az egyik 5 acéltüskét tol ki, a másik pedig 4 acéltüskét és egy zárnyelvet mozgat.

Ezekből a zárakból külön balos és jobbos kivitelt tartunk raktáron.

Vannak régebbi CR zárak, amiket már nem lehet megvásárolni. Ezt a zárat ezeknek a helyére egy kis igazítással fel lehet szerelni.

A zárdoboz és a rudak színe barna.

Nagyon erős, masszív védelmet tud nyújtani. Kizárólag cégünk forgalmazza ezt a zárszerkezetet az országban!

Törlés

További információk

Tömeg 4000 g
Változat

5 rudas, 4 rudas + zárnyelv

Kivitel

Jobbos, Balos