Akció!

Függőleges Iseo hevederzár

Bruttó ár: 34 800 Ft

Ez egy viszonylag új fejlesztésű olasz biztonsági másodzár, melyet rászegző zárként, másodzárként, pumpás zárként emlegetnek a szaküzletekben, illetve a szerelők. A biztonsági fokozata kiemelkedő.

A zártest 6,5 cm-es ajtóvastagságig szerelhető fel, négy ponton rögzíthető fel az ajtóra, háromirányba záródik, felfelé, előre, lefelé. A zár fekete színű. Kulcsainak száma 3 db. Ezekhez a zárakhoz komplett alsó- és felső rúdgarnitúra tartozik, illetve azoknak a szerelvényei.

Cégünk raktárkészleten tartja ezeket a zárakat. A felszereléséhez minimális szerszámozottság és szakértelem szükséges.

Ez a termék kizárólag webáruházunkban kapható, akár házhozszállítással vagy személyes átvétellel raktárunkban. A nagy és nehéz hevederzárak helyett kiválóan alkalmas az ajtókra, függőlegesen kell felszerelni.

Ezek a zárak bármilyen tömör (nem üveges) ajtóra felszerelhetők, ahol az a követelmény, hogy befeszítéssel, rongálással ne tudjanak bejutni a lakásba. Ez a zár kitűnően alkalmas a betörő megfékezésére, az ajtólap stabilan tartására, a család és lakás védelmére.

A doboz tartalma: zárszerkezet; 3 db gyári kulcs; rögzítőcsavarok; króm díszítőelem; a rúd-megvezető elemek; az aljzatba fúrható süllyesztőkarika; a felső tokra rögzíthető, állítható ellendarab; külön dobozba az alsó-felső rudazat, melyet össze kell kötni a zárszerkezet alsó-felső fülével

Technikai jellemzők:

A zárdoboz mérete 55×130 mm, vastagsága 30 mm. 65 mm-es ajtóvastagságig kényelmesen felszerelhető. A zárhoz tartozó rudakat állítani lehet, amelyek egymásba csúsznak. A zár rudjait egyenként 145 cm-es hosszúságig lehet maximálisan kitolni, így az alap 70 cm-től kezdődően, 145 cm-ig bezárólag bármilyen hosszúság tetszőlegesen beállítható.

Az Iseo rászegző másodzár ára rudazatokkal együtt bruttó 45.000 Ft.

További információk

Tömeg 2800 g