Főkulcsrendszer készítés

Milyen főkulcsos zárrendszereket lehet elkészíteni? – Szinte bármilyet. Elsősorban az a lényeges szempont, hogy a megrendelő tisztában legyen azzal, hogy pontosan mit is szeretne.

A különbség az azonosra kódolt zárbetétek és a főkulcsrendszerben lévő zárbetétek között, hogy az azonos zárlatban egy kulcs nyit mindent, a főkulcsrendszernél pedig sokkal több kulcstípus is lehet. A legtöbbet készített főkulcsrendszer az, amikor minden zárbetétnek vannak saját kulcsai, és van egy főkulcs, ami nyitja az összes zárbetétet. Ezeket el tudjuk készíteni az RB Keylocx és RB LOCXIS kivitelekből. A magasabb biztonsági fokozatú zárbetétekből álló rendszer ára is valamivel magasabb. A kulcsok darabszáma nem szempont, de az árat befolyásolja, mert azokból annyit tudunk elkészíteni, amennyi csak szükséges. Érdemes a főkulcsból annyit készíttetni, amennyire pont szükség van, mert a feleslegesen elkészített kulcsok csak a bonyodalmat okoznak, ha keresni kell azokat.

A főkulcsrendszer állhat olyan megoldásból is, hogy a saját kulcsokon kívül vannak csoport kulcsok, és utána van egy mesterkulcs, ami szintén minden zárat nyit. A főkulcsrendszer zárbetétjeit minden esetben pontosan kell felmérni, illetve családi házak, vagy kisebb rendszerek esetén pár karakterrel elnevezni azokat, hogy az azonosításuk könnyedén megoldható legyen. Nagyobb főkulcsrendszerek esetén már érdemes csak konszignációs számokat használni, és feljelölni az ajtókat is, hogy a beszerelés egyszerűen és gyorsan megtörténjen.

Mennyibe kerül egy főkulcsrendszer? Ez elsősorban a biztonsági szinttől függ, illetve, hogy milyen méretű hengerzárbetéteket kell illeszteni a rendszerbe. Egy kisebb lakás esetén érdemes drágább, minden ellen védett zárakat alkalmazni, ilyen például az RB LOCXIS, ami fúrás-, törés- és zárfésülés ellen is védelmet biztosít.

Vannak olyan speciális főkulcsrendszerbe készülő zárbetétek, amik szinte csak a védett kulcsprofillal rendelkeznek, nagyobb biztonsági szintjük nincsen, de nincsen rá szükség, mert más védelemmel van ellátva az épület, vagy az irodaház. Csak az a lényeges, hogy ne készüljön hozzá semmilyen más kulcs. A főkulcsrendszer pontosan nem beárazható, mert minden zárrendszer egyedi, mindegyik az adott megrendelő személyes igényeit kell, hogy kielégítse. Az általunk készített főkulcsrendszerek között megtalálhatók olcsóbb típusok és drágábbak is. További költségek lehetnek, ha belső oldalon forgatógombot is szeretnének hozzá.

A főkulcsrendszer nem kizárólag zárbetétből áll, hanem lehet hozzá programozni lakatot vagy postaláda zárat is.

Kiknek ajánljuk a főkulcsrendszert? Elsősorban olyan cégeknek és magánszemélyeknek, melyek hatékony működés mellett, nem szeretnének felesleges időt és energiát pazarolni a kulcsok folyamatos keresgélésére.

Főkulcsrendszert nagyon sok irodaház vagy középület, közintézmény használ. Ahol a zárható ajtószám már száz darab felett van, ott mindenképpen érdemes erre áldozni.

Sok zárrendszert készítünk újonnan épülő társasházaknak, ahol a tárolók, a garázs ajtók, a kertkapuk és a bejárati ajtók főkulcsos rendszerben vannak használva. A gondnok és a kertész számára is sokkal jobban leegyszerűsödik az épületek ajtajainak a használata.

Miért van szükség főkulcsos zárbetétre, amikor az elektronikus beléptetés sok helyen jelen van? A válasz egyszerű, a biztonság növelése miatt! Egy beléptető rendszer csak normál, rendeltetésszerű használat mellett működik. Ahol elektromos zárfogadó van, ott nincs komoly biztonság, mert az illetéktelen személy pillanatok alatt be tud jutni akár a társasházba, akár az irodába. Ha a zárbetéttel zárjuk az ajtót, akkor sokkal nagyobb biztonságot tudunk elérni, hiszen a mechanikus védelem sokkal többet ér.

Mennyi idő alatt készül egy főkulcsosrendszer? Ez minden esetben a rendszer darabszámától függ. Egy pár darabból álló zárrendszer, ha adott minden méret, akkor pár nap alatt elkészül. Ha több száz darabból álló a főkulcsos zárrendszer, akkor lehet, hogy 2-3 hét, amíg szállítani tudjuk.

RB LOCXIS főkulcsrendszer, zárrendszer készítés

Vállalkozásunk már régóta készít főkulcsos zárrendszereket, mind a lakosság, mind cégek, közületek, intézmények, irodaházak számára.

Sajnos Magyarországon a legtöbb esetben még mindig az ár az elsődleges szempont, bár nekünk az a meglátásunk, hogy főkulcsrendszer készítésénél mindig érdemes a kulcsok védelmére jobban odafigyelni és erre akár nagyobb összeget ráfordítani! Hogy miért? Az alábbiakban részletezzük.

A zárbetétnek és kulcsainak a minősége és a biztonsági fokozata egyenesen arányos. Minél magasabb a minőség, annál többe kerül. Ez azt jelenti, hogy egy magasabb biztonsági fokozatú zárbetétnek a kulcsai is magasabb védelmet nyújtanak.

Az RB LOCXIS zárbetétek a legmagasabb, MABISZ 6-os besorolásban vannak, miáltal bármilyen biztonsági ajtóban lehet őket alkalmazni. A LOCXIS zárbetét

fúrás-, savazás-, magkihúzás- és törés ellen védettek, továbbá az interaktív csaprendszernek köszönhetően a zár manipulációval, azaz finomnyitással egyáltalán nem nyitható. Az RB LOCXIS kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak, így másolásuk csak a biztonsági kódkártya megléte mellett történhet meg. Az RB LOCXIS és Keylocx kulcsait kizárólag a kódkártya felmutatásával lehet duplikálni partnereinknél!

Minden főkulcsos zárrendszer szigorú nyilvántartás alatt van. A komplett kulcskiosztás, tovább a zárbetétek jelölése és a kulcsok jogosultsága egy táblázatban van dokumentálva, nyilvántartva. Az RB LOCXIS zárbetétek könnyen és gyorsan kódolhatók.

Cégünknél LOCXIS és Keylocx változatban tudjuk a főkulcsrendszert elkészíteni, akár tekerőgombos, akár fogaskerekes kivitelekben is. Ahol igény, vagy követelmény a pánikfunkció beépítése, azt is meg tudjuk oldani ezekből a kiváló minőségű izraeli zárbetétekből. A pánikfunkcióval ellátott zárbetétek kívülről akkor is nyithatók, ha belülről benne van a kulcs a zárban.

Az RB LOCXIS zárbetét kiválóan alkalmas akár bonyolult főkulcsos zárrendszerek elkészítésére. Igen magas variációs száma az interaktív úszó csaprendszernek köszönhető. Akár több száz saját kulcsból álló főkulcsos rendszer elkészíthető belőle, az oldalcsapok variációs lehetősége miatt. A zárbetét és a kulcs minősége hosszútávú működést garantál, kopásból eredő meghibásodások csak évtizedek múltán lehetségesek.

Minden RB LOCXIS főkulcsrendszerhez tartozik egy kódkártya. A kártya sorszáma alapján tudjuk beazonosítani a rendszert, és így visszakereshető minden információ ami a zárrendszerrel, tovább az extra kulcsok másolásával kapcsolatos.

Minden RB zárrendszer egyedi igények alapján készül. A megrendelő feladata pontosan megjelölni a jogosultságokat, illetve a méreteket. Bármilyen rendszer elkészíthető, és a továbbiakban bővíthető.

Főkulcsrendszer készítése szakszerűen, jó zárbetétből

A Rav-Bariach gyár zárbetétekhez tartozó szabadalmi védelem 2030-ig él, de ezeket a lejárat előtt mindig meghosszabbítják, vagy újabb, modernebb technológiával állnak elő.

Célunk mindenkit kiszolgálni az izraeli zárak csúcsminőségével, az RB LOCXIS zárcsaláddal.

A zárbetét védelmét már bővebben leírtuk, de nem árt hangsúlyozni, hogy képesek vagyunk a gyártó teljes kínálatából, rövid határidővel, bármilyen főkulcsos zárrendszert készíteni.

A legújabb interaktív technológiának köszönhetően, több mint hárommillió kulcs variáció vált elérhetővé.

A kulcsok kizárólag RB partnereknél másoltathatók, csak korlátozott számban.

A kulcsban lévő anti snap-nek köszönhetően, nem lehetséges a kulcsot duplikálni 3D-s nyomtatóval sem.

Miről is szól a vezérkulcsos zárrendszer?

Jogosultságot lehet adni személyeknek, hogy csak olyan helyekre jussanak be, ahová mi szeretnénk.

Egy jól megtervezett főkulcsos zárrendszer, hatékonnyá tudja tenni a beléptetést, a nyitást-zárást, a biztonságot!

A zárrendszer elkészítéséhez, igény esetén, mindig tudunk segíteni.

Minden esetben felmérést kell végezni, a zárak és lakatok tekintetében, és azok méreteit pontosan kell meghatározni.

Kérjen ajánlatot azonos zárlatra, vagy főkulcsos rendszerre!

Az RB széles méretválasztéknak köszönhetően, bármekkora méretű ajtózárat el tudunk készíteni.

További részletekről érdeklődjön e-mailben:

zarszerviz365@gmail.com

Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés
Főkulcsrendszer készítés