Fél zárbetétek

Fél zárbetétekkel igen ritkán találkozunk a piacon, mivel a bejárati ajtóba vagy normál méretű, vagy aszimmetrikus osztású zárbetét van beszerelve, így az előfordulási helyei a fél zárbetéteknek korlátozottak.

Leggyakrabban elektronikus kapcsolódobozokban, vagy billenő- és szekcionált garázsajtókba vannak beszerelve. Értelemszerűen, a fél zárbetétnek a nevében is benne van, hogy csak az egyik oldala kulcsos nyitású, a másik oldalon a zárszakállt, vagy tolókavivőt megtartó, rövid rézfelület található.

Ezeket a zárszakállakat mind a garázsajtó, mind a kapcsolószekrény zárjainál jobbos vagy balos állásra lehet állítani, attól függően, hogy a zárszerkezet mit igényel.

A félbetét egy speciális zárbetét, alkalmazzák pánikzárakban, különböző nyitási műveletkehez.

Tőlünk meg lehet rendelni az izraeli RB gyártó termékét, védett és nem védett kivitelben. A félbetét mérete 10x31 mm. A félbetét letapogatás és fúrás ellen van védve, a hozzá tartozó kódkártya a másolásvédelmet biztosítja. A félzárbetéthez 3 db kulcs tartozik, interaktív csaprendszerű és MABISZ 6-os minősítéssel van ellátva.

Az RB LOCXIS félzárbetét előnye még, hogy bármilyen más mérettel ebben a zárcsaládban azonossá kódolható, így nem kell óriási kulcs-csomókat cipelnie egy több ajtós családi ház ajtóinak kinyitása, zárása esetében.

Új termékként, bevezető áron tudjuk a most akciós RB Keylocx zárbetétet árusítani. Bővebben itt.

Vásároljon tőlünk félbetétet (fél zárbetétet), valós raktárkészletről, írjon az alábbi címre!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak