Erősített HiSec kínai kilincs csere házilag

Budapesti viszonylatban, tíz háztartásból négy, de inkább öt helyen kínai ajtó van beépítve bejárati ajtó gyanánt. Ebből az ötből négynek, a beépítéstől számítva 2-4 éven belül letörik a külső vagy belső kilincse, vagy annak egy része.

Ezekre tudjuk a választ, hogy miért is törik le. Ilyen ok többek között a gyenge anyagminőség, az akadozó ajtózár, a szakszerűtlen használat, és még számos olyan dolog, ami miatt a kilincs a kézben marad. Bosszantó dolog különben, hogy pont azon a részen törik le, ahol éppen megfognánk, ahol/amivel szeretnénk az ajtót kinyitni, de hát általában ez így szokott lenni és mindig akkor, mikor sietünk valamerre, vagy utaznánk el. Vagy éppen a szomszédnak/barátnak/családtagnak adtunk kulcsot a távollétünkben a virágok locsolásához, és náluk törik le. Ezekre az esetekre kínáljuk a már erősített kilincset, cserére. Az erősítés pedig megakadályozza a külső vagy belső rész újbóli letörését.

Az új generációs kilincsek már úgy vannak összerakva, hogy jobban bírják az ellenállást, strapabírók, nem lesz probléma velük a jövőben. Ha megvásárolja tőlünk a komplett, erősített kilincsgarnitúrát, akkor az sokkal hosszabb ideig fogja bírni, mint a letört elődje.

Mind a HiSec ajtókilincsekre, mind bármelyik konkurens kínai ajtógyártó ajtókilincsére igaz ez az állítás. Maga a HiSec kilincs bármelyik kínai ajtóra felszerelhető, elvégre ugyanazok a rögzítési pontjai. Ugyanott van a belső tekerő kallantyú is rajta.

A kilincsgarnitúrát csak párban tudják tőlünk megvásárolni, jobbos és balos, kilincs/kilincses kivitelben, vagy kívülről fix gomb-belülről kilincses változatban. A törött kilincs átszereléséhez mindössze egy csavarhúzó szükséges. A kilincs felszerelése nem igényel szaktudást. A termék nálunk készleten van. Ezen felül, ha szükséges, a telefonban elmondunk mindent, ami segít a szerelésben.

HiSec világító kilincsgarnitúra árak

A kilincsgarnitúrát a GLS futárszolgálat segítségével jutattjuk el Önhöz az ország egész területére. A gomb-kilincs vagy kilincs-kilincs szett költsége 14.700 Ft. Ez már valóban az erősített verzió, azért magasabb az ár. Továbbá az árban benne foglaltatik az alsó fúrásvédő rozetta, melyet több kereskedés nem is ad a kilincsekhez egyáltalán.

A doboz tartalma: külső és belső kilincs egység, rögzítőcsavarok, a csúszás ellen védő műanyag alátét lemezek.

Vásároljon tőlünk a törött kilincs helyére erősített HiSec kilincsgarnitúrát és a jövőben nem kell többet aggódnia a hasonló problémák miatt!

Nálunk sok hasonló HiSec ajtózár alkatrészt is megtalál, kedvező áron, gyors házhoz szállítással, legyen szó világító ajtókilincsről, alsó- vagy felső bevésőzár szerkezetről, vagy különböző méretű, osztású és típusú HiSec ajtóba kiválóan alkalmas magas biztonsági fokozatú zárbetétről.

Sok megkeresésünk van kilincstöréssel kapcsolatban, ezért is vállaljuk a HiSec biztonsági ajtók zár-alkatrész utánpótlását az egész ország területén, ár-érték arányban a legkedvezőbb áron!

Sajnos olyan kilincsek is vannak forgalomban, melyek nem rendelkeznek erősítéssel, csak a sima lemezváz szerkezettel. Így az ügyfeleket becsapják ezeknek az értékesítésével, és egy pár hónap elteltével ugyanúgy jelentkezik a probléma a kilincsletöréssel kapcsolatban.

Ha a balos vagy a jobbos kivitel nem egyértelmű, akkor küldjön nekünk egy fotót a mostani - akár letört - kilincsről, mi beazonosítjuk a nyitási irányt és már postázzuk is a megfelelő garnitúrát, utánvétes fizetéssel!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak