Dynamic zárbetét kulcsfelépítése

Az interaktív csapos Dynamic zárbetét hosszú múltra tekint vissza. Az izraeli RB Dynamic zárbetét kulcsai lapon mart kivitelűek, ami azt jelenti, hogy vízszintesen kell a zárbetét hengernyílásába a kulcsot behelyezni. Mindegy, hogy milyen irányba forgatják a kulcs szárát, működni fog, hiszen lapon mart a kivitel.

A Dynamic zárbetéthez 5 darab gyári kulcs tartozik, ez szintén a doboz tartalma. A kulcsszár vékonyított, váll nélküli, így könnyedén alkalmazható minden ajtóba. Nincs széles kulcsszár, ami akadályozná a forgatást.

A kulcsszáron dupla furatok találhatók, ami az interaktív csaprendszernek az ismertetőjele. 1-2-3-4-5 és A-B-C-D jelzések kombinációjának a kialakításával. Az interaktív csap lényege a teleszkópikus mozgás, ez a zárfinomnyitás ellen a legjobb megoldás.

A Dynamic zárbetét már nem másolásvédett, bár tartozik hozzá kártya, de az inkább a kulcsmásolás megkönnyítésére van, nem pedig az ügyfél kulcsainak a védelmére. A kulcs feje egy fekete lefele fordított háromszög forma, benne az RB vállalat logója, amely mindkét oldalon.

Azoknak az ügyfeleknek, akik megbízható zárbetétet szeretnének vásárolni, ajánljuk az RB zárbetét családot, a részletekről érdeklődjön telefonon! Nagy méretválasztékkal rendelkezünk és raktárkészlettel. Zárbetétjeink bármilyen zárszerkezetbe, bejárati ajtóba, alsó- vagy felső zárba, hevederzárba kiválóan alkalmazhatók.

A kulcsszáron fel van tüntetve a 02-es profilszám.

Akinek nem elég gyár által csomagolt kulcsmennyiség, azoknak a Kulcskirály zárszaküzletet ajánljuk, mivel az RB zárcsalád eredeti, gyári nyerskulcsait közvetlenül tőlünk kapják, így a másolat biztos és pontos működést fog eredményezni!

Mint említettük, ez a kulcs nem másolásvédett, de a kulcsmásolók tudatlansága miatt, még a nevesebb kulcsmásló üzletekben sem tudják normálisan lemásolni ezt a kulcsot, vagy olyan másolatot készítenek valamilyen utángyártott nyerskulcsból, ami hosszútávon a zárbetét meghibásodását fogja előidézni. Ezeknek a kulcsoknak a másolásához a legpontosabb másolat úgy készül, ahogyan a Kulcsirályban csinálják. A kártyán feltüntetett betűk és számok kódjait egy fél-, vagy egy teljesen automata kulcsvágó gépbe betáplálják, ami alapján a gép automatikusan, pontosan elkészíti a kulcsot a megadott mélységű furatokkal. Sok zárszaküzletben ugyanezt a kulcsmásolási műveletet kulcsról kulcsra végzik el, ami messze nem ugyanazt a minőséget produkálja. Itt a tapogató szár és a kulcsmarófej végzi a furatok elkészítését, amit a kulcsmásoló a kezével mozgat. Ilyen másolás esetén 10 kulcsból 3-4 kulcs pontatlan. Hiába mondjuk az ügyfeleknek, hogy hova menjenek kulcsot másoltatni, a végén valamilyen közeli, gagyi kulcsmásolóhoz mennek, akik pontatlan, rossz kulcsokat másolnak.

Egyéb RB zárbetétekkel kapcsolatos kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!