Digitális ajtókitekintő értékesítés

A hagyományos kitekintők általános jellemzői

  • Praktikus és esztétikus kiegészítője az ajtónak, kis- és nagy látószögben
  • A kukucskálón befelé nem lehet látni
  • Anyaga általában réz vagy króm
  • Ajtóvastagság függvényében kapható méretek

Ez már a múlt, érdemes modernebb, fejlettebb változatra váltani!

Digitális ajtókitekintő

Akinek modernebb ajtaja van, azoknak általában egy kis, hagyományos, egyszerű, átlagos ajtókitekintőn kell kinézni. Hiába van a kitekintőn egy nagyító lencse, ettől függetlenül nem lehet látni a teljes ajtó előtti képet.

Az új fejlesztés a digitális ajtókitekintő, a mai világban egy nagyon jó megoldás, mert a mindennapi életünket segíti. Akár, ha csenget a postás, szomszéd vagy csak hangoskodás van a lépcsőházban. Nem beszélve arról, hogy a digitális kitekintőnek van egy okostelefon nagyságú képernyője, aminek nagyon egyszerű a kezelése. Csak egy gombot kell megnyomni és máris az ajtó előtti képet vetíti a szemünk elé a kamera 15 mp-ig. Felvételt nem készít, hangot nem rögzít.

Ilyenkor nemcsak az ajtó előtt álló személy fejét látjuk, mint a hagyományos kukucskáknál, hanem lényegében az egész ajtó előtti teret. Ezzel ki tudunk szűrni minden olyan dolgot, amelyből esetleg minket bármilyen veszély fenyegetne.

A digitális ajtókitekintő felszerelése nem bonyolult, csak a benne lévő, az ajtón áthaladó vékony optikai szálak könnyen elszakíthatók, ezért utána az már nem javítható. Szerszámozottság nem szükséges hozzá, a régi helyére beszerelhető.

A Potent digitális kitekintő technikai jellemzői

A kitekintő telepítése gyorsan és egyszerűen elvégezhető, az ajtó szétbontása és mindenféle vezetékek bekötése nélkül.

Az ajtó vastagságának függvényében 42-110 mm között állítható, a kitekintő átmérője 14 mm, az LCD kijelzője 3,2 hüvelyk, 120 fokos látószög, automatikus kikapcsolás 15 mp után.

A digitális kitekintő egyféle színváltozatban kapható: ezüst (szatén) kivitelben, fekete LCD kijelzővel. A felszerelése nagyon egyszerű. A régi kitekintőt csupán ki kell csavarni és a helyére beilleszteni az újat. Három darab AAA elemmel működik. A kitekintő doboza az elemeket nem tartalmazza!

A digitális kitekintő ára 28.970 Ft.

Megvásárolható itt.

Digitális ajtókitekintő értékesítés
Digitális ajtókitekintő értékesítés
Digitális ajtókitekintő értékesítés
Digitális ajtókitekintő értékesítés