Dierre zárszerkezet, zárbetét, kulcskészlet, kilincs-tartozék

Webáruházunkban igyekszünk szinte minden Dierre ajtóhoz kapcsolódó zár-terméket raktáron tartani, ami szükséges lehet. Minden, amit hirdetünk raktárkészleten van, nem kell rájuk várni semennyit! A legfontosabb, hogy a záraknál van külön nyitási irány, a kulcsoknál fontos a kulcs-szár hossz, a zárbetéteknél védett, gombos profil, a címkéknél pedig ezüst, bronz vagy réz színek választhatók.

Hosszú és rövid Dierre tollaskulcs-készlet

A Dierre zárgyártó rövid és hosszú (corti, lungi) fajta kulcsokat gyár a tollas kulccsal működő szerkezethez. A rövid kulcs 97 mm, a hosszú kulcs 107 mm méretű. Ezek a méretek a kulcs teljes hosszát adják, azaz a kulcsfej tetejétől számítva a legaljáig. Azért szükséges legalább kétfajta méret, mert vannak vékonyabb és vastagabb Dierre bejárati ajtók. A vásárláshoz ide kattintva tud továbblépni.

Iseo R7 kontra Dierre New Power ajtózárbetét

Ezek az olasz zárbetétek cilindervezérlésű Dierre/Atra szerkezetbe vannak telepítve és 5 kulcsos kivitelűek. Az Iseo R7 kulcsa vízszintesen megy bele a zárba, a Dierre New Power kulcsa pedig függőlegesen. Mindkét zár különlegessége, hogy csak az egyik oldalról (kívülről) kulcsos működtetésű, a másik oldalról a kényelmi funkció, azaz a tekerőgomb végzi a dolgát (belülről).

Az Iseo R7 zárbetét egy erős középkategória, mely fúrásvédelemmel van ellátva. Megbízható, bevizsgált olasz termék, 5 db kulccsal. Ezzel szemben a New Power zárbetét léptékkel magasabb besorolású, hiszen speciális zárlemezeinek köszönhetően, semmilyen zárnyitási módszer nem alkalmazható a zárbetéten a saját kulcsán kívül. Tehát itt egy feltörhetetlen zárbetétről beszélünk. Szintén 5 kulcsos, törésvédelme acélhidas kivitel.

Mindkét zárbetét megbízható. Ha új építésű ingatlant vásárol és ilyen van benne, javasoljuk a zárbetét mielőbbi cseréjét, mert nem tudni, kinél lehet még kulcs, ami az építkezés során kézről kézre vándorolt. A Dierre ajtókba való New Power zárbetétek vásárlása itt lehetséges. Iseo R7 zárbetétek vásárlásához pedig kattintson ide.

Dierre cilinderes és tollas kulcsos zárszerkezetek

A Dierre ajtóknál megkülönböztetünk zárbetét meghajtású, azaz cilindervezérlésű Dierre szerkezetet, illetve tollas kulcsos működtetésű, ún. páncélszekrény jellegű Atra-Dierre zárszerkezetet. A magyar piacon ezek a zárak mindkét esetben jelen vannak. A cilinderesekből is van külön jobbos és balos kivitel, háromirányú, háromrudas- és négyrudas verzió egyaránt, míg a tollas kulcsos változatból ugyanezekhez a variánsokhoz párosul még a négyfordulatos Dierre felsőzár, vagy tollas kulcsos és cilinderzár egy szerkezetben ötvözve. A Dierre zárszerkezetek méretei igencsak fontosak, ezért a vásárlásnál körültekintőnek kell lenni. Weboldalunkon mindegyiket meg tudja rendelni.

Dierre ajtókiegészítők: gomb, kilincs, rozetta

Nem mindig a zárszerkezet romlik el vagy a kulcs kerül kicserélésre, hanem a zárat díszítő gomb, kilincs, ajtócímer, rozetta vagy ajtóhatároló törik le, sérül meg, karcolódik össze, ami esztétikailag nem egy szép látvány. Sok megkeresésünk van már az új ajtók kapcsán is, hogy az építtető hiányosan adta át az ajtót, hiányzik róla a kukucska, a kilincs, vagy az alumínium takaró kívül vagy belül. Ezeknek a pótlásában tudunk Önnek segítséget nyújtani. Részletek itt.

Dierre ügyfélszolgálat elérhetőség

A Dierre ajtóval rendelkező ügyfeleknek munkanapokon tudunk segíteni, ha az ajtóhoz szeretnének vásárolni a fent említett termékek közül. Csakis mechanikus, azaz kézi zárakat forgalmazunk, elektromos, okostelefonnal működő vagy ujjlenyomatos zárakat nem tartunk.

Kérdéseivel forduljon hozzánk! Írhat emailt is, kérhet ajánlatot zárszerkezet vagy bármi másfajta termékre: zarszerviz365@gmail.com

Dierre zárszerkezet, zárbetét, kulcskészlet, kilincs-tartozék
Dierre zárszerkezet, zárbetét, kulcskészlet, kilincs-tartozék