Dierre New Power zárbetét

A Dierre New Power zárbetét egy Olaszországban egyediként fejlesztett, magas biztonsági fokozattal bíró zárbetét, melyet főként az olasz Dierre ajtókba használnak.

Ezek a zárbetétek az ajtóval együtt érkeztek hazánkba és így lettek beépítve modern lakóparkokba, kívülről kulcsos, belülről pedig tekerőgombos változatban. A belső bronz- vagy ezüst színű tekerőgomb nem a zárbetét tartozéka. Tehát mi ilyet nem forgalmazunk, csak a Dierre New Power zárbetétet. Ez a zárbetét 30/30 mm-es méretben van raktáron, és az egyik oldalából egy hosszabbított szár jön ki, amit méretre kell vágni, és arra kell ráhelyezni a régi, már meglévő, kényelmi funkcióként szolgáló tekerőgombot a Dierre zárbetétcsere elvégzése után.

Cégünk ezt a New Power zárbetétet egyetlen méretben tartja raktáron, hiszen csak ezekbe a biztonsági ajtókba szokták tőlünk megvásárolni. Más méretet mi nem tartunk készleten.

A zárbetét ára, ha tőlünk vásárolják meg, bruttó 45.000 forintba kerül. Az olasz New Power zárbetéthez 5 db gyári kulcs tartozik, és egy másolásvédő kártya, mely a kulcsok másolását védi és ehhez szükséges.

A Dierre New Power zárbetét kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak. Jelen pillanatban Magyarországon senki nem tud ilyen kulcsot másolni, Olaszországból lehet extra kulcsot rendelni. Kb. másfél hónap, mire megérkezik, és megközelítőleg 12.000 forintba kerül darabja. Sajnos nem lehet ezt gyorsabban vagy másképpen megoldani, csak az olaszoktól lehet rendelni és ők nem kapkodják el a dolgokat.

Akinek esetleg más méret kell, vagy több kulccsal szeretné a zárbetétet, javasoljuk az RB LOCXIS vagy az RB SKG zárbetét családot, mely ugyanezt a minőséget képviseli. Ezeknek az ára is kedvezőbb és kulcsmásolásuk is megoldható.

A Dierre New Power zárbetét egy nagyon jól összerakott zár, hiszen nem csapok vannak a zárhengerben, hanem fel-, le- és oldalirányba mozgó lamellák, amelyek abszolút ellenállnak mindenfajta sérülésmentes zárnyitási technikának.

Ez az olasz zárbetét egy nagyon erős, masszív törésvédelemmel bír. Egy edzett acélhíd köti össze a zárbetét két oldalát, ez akadályozza meg a zárbetét törését. Maga a zárbetét fúrásálló, saválló. A kulcsait függőlegesen kell a zárbetétbe behelyezni. A profilja európai profil.

Kizárólag azoknak javasoljuk ennek a zárbetétnek a megvásárlását, aki türelmesen használja, nem dobálja a kulcsokat, mert a sérült kulcs tönkreteszi a zárban lévő lamellákat, így az ajtózár egy idő után nem fog kinyílni.

Vásároljon tőlünk Dierre New Power zárbetétet!

Sajnos csak egy méretben tudjuk prezentálni, ami 31/31 mm-es változat, hosszabbított tengellyel, bruttó 45.000 Ft-ért.

Amennyiben szerelést is kér hozzá, akkor olvassa el az alábbi szerviz-oldalunkat: http://dierrezarcsere.hu/dierre-zarbetet-csere/#dierre

Dierre New Power zárbetét értékesítés:

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak