Dierre New Power zárbetét forgalmazás

Amennyiben Önnek olasz biztonsági ajtaja van és abban a betörésbiztos, feltörhetetlen Dierre New Power zárbetét van beszerelve, aminek esetleg elhagyta a lakáskulcsát, vagy éppen most költözött oda és szeretné ezt kicserélni, akkor írjon nekünk! Tőlünk meg tudja vásárolni ezt a típusú zárbetétet, akár másnapi kiszállítással.

A Dierre New Power zárbetét nem egy olcsó termék, viszont a legmagasabb biztonsági és minőségi kategóriát képviseli, amit a zárbetétek elérhetnek a biztonság területén. A Dierre New Power zárbetéthez 5 darab gyári kulcs tartozik, illetve egy 30/30 mm méretű zárbetét, aminek az egyik oldalán egy hosszított tengely van, amelyre a belső tekerőgombot át lehet szerelni a régi zárbetétről. Az új betéthez ez az alkatrész nem tartozik hozzá.

Az olasz gyártmányú Dierre New Power zárbetét 100 százalékos védelmet nyújt. Fúrás-, finomnyitás-, törés- és mindennemű behatolási eljárás ellen védve van. Nagyon erős acél törésvédelmi híddal rendelkezik, így erről a zárbetétről valóban el ehet mondani, hogy maximálisan, nagyon magas szinten védi az ajtót, az otthont.

Az olasz Dierre New Power zárbetét fogyasztói ára

A Dierre New Power zárbetét ára bruttó 47.890 Ft. Ez a zárbetét nálunk raktárkészletről azonnal elérhető, akár személyes átvétellel, akár másnapi házhozszállítással (délig leadott rendelés esetén).

A Dierre New Power zárbetétet kizárólag egyféle méretben tartjuk raktáron, ami az alapméret, azaz a 30/30 mm. Ezek speciális zárak, így csakis a Dierre cilinderes vezérlésű ajtókba lehet őket beszerelni.

Maga a zárbetét nem csapos rendszerű, hanem lamellák vannak a hengerben. Csak olyan ügyfeleknek javasoljuk, akik türelmesen tudnak zárakat használni. Ez a zárbetét nagyon érzékeny, a kulcsát függőlegesen kell behelyezni, a többi gyártó termékével ellentétben.

A Dierre New Power zárbetét akár házilag is kicserélhető, csak két darab különböző méretű imbusz kulcs szükséges a művelethez, illetve egy fűrészlap, mellyel a hosszított tengely hosszát méretre szükséges vágni. A zárbetétbe semmilyen kenőanyagot, olajat nem szabad tenni, gyárilag el van látva ezzel, erre nincs szükség!

Amennyiben egy olcsóbb variációban gondokodnak ebbe az ajtóba, arra is van alternatív megoldásunk. A szintén olasz Iseo márkanevű zárbetétet ajánljuk, mely jóval kevesebbet tud, mint a New Power. Az ára is kedvezőbb, ez a zárbetét 26.870 Ft-ba kerül. Az Iseo zárcilinder fúrás ellen van védve és 5 darab gyári kulccsal van ellátva. Az Iseo zárbetéthez lehet hazánkban kulcsot másolni, kb. 4000 Ft-os darabárral kell a kulcsmásolás esetén számolni. Ebből a zárbetétből is csak a 30/30 mm-es méretű, hosszított tengelyes változatot tartjuk raktáron!

További részleteket erről a termékről itt talál:

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/iseo-zarbetet/

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak