Dierre kulcskészlet

Az olasz Dierre zárgyártó a tollas kulcsos zárszerkezeteit nem fixlamellás kivitelre tervezte, hanem variálhatóvá, akár a Mottura, Cisa vagy Securemme.  Annyival különbözik a versenytársaitól, hogy nem lamellaköteget kell benne cserélni, vagy nem kódoló csavarral kell átállítani egy másik kulcskészletre, hanem a zár alaplapjához egy kétcsavaros rögzítésű memóriakocka van beszerelve, ami meghatározza a kulcsok magasságát, szélességét, mélységét, vagyis pontosabban a kulcsvágás pontos paramétereit.

Mivel ez is kódolható zár, így ennek a kis memóriakockának az eltávolításával és egy újnak a beszerelésével máris másik kulcskészlet működteti a Dierre zárszerkezetet, így elég rövid idő alatt el lehet végezni a zárcserét, pontosabban a kulcskészlet cserét, akár házilag is. Ez a memóriakocka mindig a Dierre zárszerkezet belső felén van, ami a kulcs tekerésével folyamatosan mozog az alaplappal együtt, előre és hátra.

A Dierre biztonsági ajtóban úgy lehet kulcskészletet cserélni, hogy a belső kilincscímkén lévő, kilincs alatti, fekete, műanyag ablakocskát kipattintjuk és azon keresztül a két kis csavart eltávolítjuk, majd egy kis műanyag segédeszközzel, ami az új kulcskészlet dobozában található, el tudjuk távolítani a memóriakockát, majd be tudjuk helyezni a helyére az újat egy viszonylag könnyű mozdulattal. Semmi más nem kell hozzá, csak egy sima, egyenesfejű csavarhúzó, meg egy kis kézügyesség. Tehát ez a kulcstőke csere házilag is egyszerűen megoldható.

Mindig szoktuk javasolni ügyfeleink számára, hogy kizárólag hibátlanul, tökéletesen működő Dierre zár esetében kódolják át azt egy új kulcskészletre, mert, ha a zárszerkezet van megkopva, akkor az új Dierre kulcstőke cserével továbbra is akadni fog a zár.

A Dierre kulcskészlet cserét új lakásba költözéskor, tulajdonosváltáskor, nagyon lekopott kulcsvégek miatt érdemes elvégezni. Ez egy nagyon gyors és könnyű zárcsere lehetőség, bárki meg tudja csinálni.

A doboz tartalma: 3 db gyári kulcs, egy műanyag segédeszköz a memóriakocka beszereléshez, illetve maga a kulcstőke, amit ki kell cserélni. A Dierre kulcskészlet vásárlásakor figyelembe kell venni az ajtó vastagságát, mivel van ebből hosszú és rövid kulcskészlet. A rövid kulcs 92 mm, a hosszú pedig 107 mm hosszúságú. A kulcsfej egyik oldalán a Dierre feliratot láthatjuk.

Cégünk a Dierre kulcskészleteket raktárkészleten tartja, rövid és hosszú kulcsos kivitelben. Aki szeretné magának kicserélni, forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon tőlünk, akár személyesen, akár postai csomagküldés révén.

A kulcskészlet ára: bruttó 27.000 Ft.

06-30-265-5531

06-70-770-2942

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak