Dierre Atra zárhoz tartozó kulcskészlet

Az olasz Dierre zárgyártó a tollas kulcsos zárszerkezeteit nem fixlamellás kivitelre tervezte, hanem variálhatóvá, akár a Mottura, Cisa vagy Securemme.  Annyival különbözik a versenytársaitól, hogy nem lamellaköteget kell benne cserélni, vagy nem kódoló csavarral kell átállítani egy másik kulcskészletre, hanem a zár alaplapjához egy kétcsavaros rögzítésű memóriakocka van beszerelve, ami meghatározza a kulcsok magasságát, szélességét, mélységét, vagyis pontosabban a kulcsvágás pontos paramétereit.

Mivel ez is kódolható zár, így ennek a kis memóriakockának az eltávolításával és egy újnak a beszerelésével máris másik kulcskészlet működteti a Dierre zárszerkezetet, így elég rövid idő alatt el lehet végezni a zárcserét, pontosabban a kulcskészlet cserét, akár házilag is. Ez a memóriakocka mindig a Dierre zárszerkezet belső felén van, ami a kulcs tekerésével folyamatosan mozog az alaplappal együtt, előre és hátra.

A Dierre biztonsági ajtóban úgy lehet kulcskészletet cserélni, hogy a belső kilincscímkén lévő, kilincs alatti, fekete, műanyag ablakocskát kipattintjuk és azon keresztül a két kis csavart eltávolítjuk, majd egy kis műanyag segédeszközzel, ami az új kulcskészlet dobozában található, el tudjuk távolítani a memóriakockát, majd be tudjuk helyezni a helyére az újat egy viszonylag könnyű mozdulattal. Semmi más nem kell hozzá, csak egy sima, egyenesfejű csavarhúzó, meg egy kis kézügyesség. Tehát ez a kulcstőke csere házilag is egyszerűen megoldható.

Dierre zárkódolás hibátlanul működő zár esetén

Mindig szoktuk javasolni ügyfeleink számára, hogy kizárólag hibátlanul, tökéletesen működő Dierre zár esetében kódolják át azt egy új kulcskészletre, mert, ha a zárszerkezet van megkopva, akkor az új Dierre kulcstőke cserével továbbra is akadni fog a zár.

A Dierre kulcskészlet cserét új lakásba költözéskor, tulajdonosváltáskor, nagyon lekopott kulcsvégek miatt érdemes elvégezni. Ez egy nagyon gyors és könnyű zárcsere lehetőség, bárki meg tudja csinálni.

A doboz tartalma: 3 vagy 5 db gyári kulcs, egy műanyag segédeszköz a memóriakocka beszereléshez, illetve maga a kulcstőke, amit ki kell cserélni. A Dierre kulcskészlet vásárlásakor figyelembe kell venni az ajtó vastagságát, mivel van ebből hosszú és rövid kulcskészlet. A rövid kulcs 92 mm, a hosszú pedig 107 mm hosszúságú. A kulcsfej egyik oldalán a Dierre feliratot láthatjuk.

Cégünk a Dierre kulcskészleteket raktárkészleten tartja, rövid és hosszú kulcsos kivitelben. Aki szeretné magának kicserélni, forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon tőlünk.

A kulcskészlet ára bruttó 31.500 és 36.300 Ft, kulcsoktól függően.

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak