Dierre háromirányú, tollas kulcsos és cilinderes zárszerkezet

Bruttó ár: 85 000 Ft

A Dierre zárak vonatkozásában ez a legnagyobb testű zárszerkezet, amit az ajtókba beszereltek, mivel a tollas kulcsos zár és a cilinderes zárrész egybe lett építve. Ez látszik a zárszerkezet robosztus, nagy testén is.

A zárszerkezet tollas kulcsos része négy fordulattal záródik, a cilinderzárbetét pedig két fordulattal reteszelődik. Ha szükséges, tudunk adni hozzá törésvédő pajzsot és megfelelő méretű zárbetétet is (a zárbetét méretét a vásárló határozza meg a régi betét mérete alapján).

A zárak általában az ajtó belső részéről vannak szerelve, így a belső burkolatot le kell bontani az ajtóról.

A Dierre zárszerkezet külön jobbos és balos kivitelben vásárolható meg, fontos az ajtó nyitási iránya!

A doboz tartalma: a háromirányú zárszerkezet; az alsó zárbetét beszereléséhez szükséges csavarok; gyári szervizkulcs; a kiválasztott hosszúságú kulcskészlet a zárszerkezethez

A törésvédő pajzs és a zárbetét nem tartozik a zárszerkezethez, nincs a csomagban!

A zárszerkezet raktárkészleten van, azonnal elvihető, megrendelhető.

A zár méreteit, kinézetét a fotókon láthatja.

Fontos megjegyzés: a zárdoboz eleje és a kilincstengely közepe közötti távolság 73 mm. A régi, idős zárszerkezeteknél ez a távolság 63 mm volt, de ez a változat már nincs forgalomban!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

További információk

Tömeg 3430 g
Kivitel

Jobbos zárszerkezet 92 mm hosszú kulcskészlettel, Jobbos zárszerkezet 107 mm hosszú kulcskészlettel, Balos zárszerkezet 92 mm hosszú kulcskészlettel, Balos zárszerkezet 107 mm hosszú kulcskészlettel