Dierre ajtózárak, kulcsok Budapest

Budapesten a Dierre ajtók használata főként nagyobb építkezéseken, társasházakban terjedt el. Általában tollas kulcsos vagy cilinder kulcsos kivitelben, amelyek időközönként meghibásodnak, vagy tulajdonosváltáskor kulcs cserére szorulnak. Néha a kiegészítő tartozékok, mint pl. kilincs, gomb, címer, kulcs és zártakaró lemez is elkopik, eltörik, így cserére szorul.

Nálunk mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet a Dierre ajtónál. Raktárról, aznapi vagy másnapi átvétellel, kiszállítással. Egy jól működő Dierre zárszerkezet esetén elég egy kulcstőkét vásárolnia, és mindenki saját magának át tudja kódolni a zárat az új kulcskészletre. Itt, ami fontos, a meglévő kulcshossz, mivel ezekből rövid- és hosszúkulcsos kivitel is létezik. Nálunk mindkettő elérhető raktárkészletről.

Ha a zárszerkezettel van probléma, ott egy kicsit bonyolultabb a dolog, hiszen több méretű, kivitelű és osztású szerkezet jöhet szóba. Ez lehet tollas kulcsos, cilinder meghajtású, három- vagy négyrudas szerkezet, jobbos- vagy balos kivitel, alsó- vagy felsőzár, gombos vagy kilincses változat. Itt már mindenképpen fotót kérünk a félreértések elkerülése végett, és így kizárt a tévedés a vásárlás tekintetében, pláne, ha vidékre kell postázni és akut a probléma, mert a zárszerkezet meghibásodása miatt az ajtót nem lehet bezárni.

Nekünk úgy szükséges a fénykép, hogy az ügyfél az ajtó éléből kinyitott állapotban lefotózza a rudazatokat, és mi az alapján már meg tudjuk állapítani a kiszállítandó zárszerkezet típusát, kialakítását.

Ha Dierre ajtóba való zárbetétet szeretne vásárolni, akkor 3 alternatívát tudunk felkínálni. Az első a Dierre New Power belülről forgatógombos zárbetét. A másik a szintén olasz, Iseo által gyártott, belülről forgatógombos, 5 kulcsos, lapon mart kivitelű ajtózárbetét. Vagy pedig tudunk izraeli SKG, LOCXIS vagy Keylocx zárbetétet biztosítani, kulcs-kulcsos vagy kulcs-tekerőgombos kivitelben.

A kiegészítők tekintetében, kilincset, címkét, kitekintőt, rozettákat, törésvédő pajzsot, ajtónyitás határolót tudunk értékesíteni, bronz és ezüst színekben.

A kulcsok, zárak és egyéb alkatrészek árairól a fotó becsatolása után tudunk nyilatkozni. Személyes átvételre nincs lehetőség. Másnapi utánvétes kiszállítással tudjuk mindenkinek biztosítani a megrendelt terméket.

Írjon e-mailt a zarszerviz365@gmail.com e-mail címünkre! Mindenben segítünk, mindenkinek válaszolunk!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak